Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
baby moze sa pecen v tehu? mame domacu kacicu a straaasne lubim pecienku ze ci si mozem dat
@simisk ach drzte sa
@cukruska1920 mne sa zda ze nie ale ruku do ohna za to nedam. skus vygooglit ci daco najdes.
@martina2621 docitala som sa ze sa moze...vlastne v tehu sa moze vsetko jest len vsetko s mierou
@martinaj pozerala dnes sonom ze nie.Ale som sa pytala ze ci to nemoze nieco mat spolocne s tym ze sa mi zda ze vzdy mi zacne krv ked idem na velku a tlacim.Stalo sa mi to v stredu vecer doma a aj vcera v nemocnici.Od stredy ako ma dali na postel som uz nervacala len spinila a vcera vecer som isla na velku a zas krv.
Som sa vcera pobavila... Bola som uz na neviem akej diskusie a tam jedna nukala zenam, ze ak chcu,tak im na zaklade veku krvi vypocita pohlavie... A dorazila to vetou, ze najlepsie by bolo keby sa viac zien nazbieralo aby im mohla dat zlavu... Ona za to pytala peniaze :o :D a emakiki nam to uplne nezistne vypocita 🙂
@enusamt niektori ludia ozaj nemaju chrbtovu kost
Ahojte dievcata, tak dnes som bola na potvrdenie tehu. Vseto vyzera byt v poriadku, mimi je v maternici,srdiecko vraj bilo,aj ked ja som ho tam ani za boha nevidela, mimco malo 0,58 cm co vraj zodpoveda 6+3tt a podla MS by som mala byt 6+5tt. Mam prist o tri tyzdne este na hedno potvrdenie akcie,ze sa vsetko dobr vyvyja a potom o dalsie tri tyzdne prva poradna. A o tyzdnem mam ist na odbery. Na jednej strae som strasnw stastna,ze je vsetko ok,no na druhej budem dalsie 3 tyzdne trpnut,aby bolo vsetko ok.
Baby pocujte...dnes som si bola pre PNku ale sestricka mi nedala este vychadzky..ze mi ich napise ked pridem na kontrolu...to ako znamena ze nemozem ist cely den von?
@cukruska1920 presne tak....
@cukruska1920 tak ono to chvilu trva, kym PNku lekar posle do soc. poistovne. a nemyslim, ze chodia kontrolovat ludi hned prvy tyzden. mne boli na kontrolu az po mesiaci. a aj keby ma nenasli doma, tak som bola dohodnuta s gyndosom, ze mi da papier na socialku, ze som bola u neho prave v ten den na kontrole.
@cukruska1920 aj ja som na PN a chodim si kde chcem a kedy chcem, ja som počula že tehotným na kontrolu nechodia a aj pri prvej som bola celé tehu na PN a nikto neprišiel😉
@emakiki fakt? a nebojis sa... ja som bola pri malom tiez pn a nikto mi cely cas nebol na kontrole ale neviem ci chcem riskovat a prist o marodku.. .
@martinaj a ako mas vychadzky?
@cukruska1920 polroka som nemala a teraz od septembra mam od 10-12 a od 15-17
@cukruska1920 no ani sa nebojím...
@martinaj a to si pol roka nechodila von ked si nemala vychadzky?
@cukruska1920 chodila som pre deti do skoly ked bolo treba, ale ja mam tolko doktorov a vystreni ze som casto prec.
@emakiki dosli mi niekedy zaciatkom augusta ked som este vychadzky nemala po 10tej ale bola som u doktorky akurat

@simisk moja drz sa.... nemas hematom?