icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

juliett99
9. okt 2016

@emakiki ja som zas chuda pred otehotnenim som mala 47 a teraz uz mam 49.5 a to uz je dost na mne vidiet.. A to ani nejak extra nejem.

juliett99
9. okt 2016

@furstik dakujem tak uvidime v stredu ..uz sa nevieme dockat 😀

furstik
9. okt 2016

@juliett99 joooj, to sa ti nečudujem, že sa nevieš dockat. 🙂 Ja som videla všetky katastrofické scenare. 😉 Kameň zo srdca mi padol, keď to naše malé uvidel tam, kde má byť. A srdiečko ma úplne dostalo, bo som myslela, že je ešte skoro aby blikalo na mna z obrazovky. 😀

juliett99
9. okt 2016

@furstik mna sestricka ani skor nechcela objednat ze mam volat az ked bude meskat 14 dni.. Ked som volala na 15 den meskania tak mi vravi ze buducu stredu sa pridite ukazat. Ten pocit je neuveritelny.. Neverila som ze take nieco uzasne zazijem este aspin jeden x.

furstik
9. okt 2016

@juliett99 mňa objednala sestricka preto tak skoro, lebo sme po umelom oplodnení a to aspoň u môjho gynekológa je brane ako rizikove (neviem či je to tak všeobecne)

juliett99
9. okt 2016

@furstik to urcite.. pri prvom som bola aj ja uz v 5tt .. neboli sme sice umelo ale dopovana liekmi som bola a pod kontrolou. Ja len dufam ze toto tehulkovanie bude kludnejsie 😵

simkanati
9. okt 2016

@furstik nam tiez na prvej kontrole bilo srdiecko, ale knizku nedali 🙁 .. ze az na dalsej kontrole v 13tt

emakiki
9. okt 2016

@juliett99 tak ja mám podstatné viac ale ešte som nepribrala, iba brucho mam väčšie, tak je to tehotenstvom 😉

simkanati
9. okt 2016

@juliett99 ja som mala 53kg a teraz uz mam 57kg 😒 .. ale mam 172cm tak to zatial nie je vidno, teda je, ale len ja to vidim, lebo o tom viem 😂 .. nikto iny si zatial nic nevsimol ani sa ma nepytal 😊

juliett99
9. okt 2016

@simkanati ja sa zatial schovavam za volne veci ... no manzel vravi ze uz je citit brusko aj ked sa pritulim... no a k veceru uz mam riadny pupcok 😀

juliett99
9. okt 2016

@simkanati inak ked si spominam pri cvrckovi tiez az ked robil tie vysetrenia a merania som dostala knizku..

simkanati
9. okt 2016

@juliett99 vecer aj ja mam riadne brusko 😂 .. inak pri prvej som cca 1kg pribrala za 1.trimester a teraz uz 4kila a to este nie som v 13tt 😮

juliett99
9. okt 2016

@simkanati ja som s cvrckom uz v 6tt bola pupkata a 13 uz brucho jak min v 8... celkom som pribrala 25 kil 😀 😀 pri mojej vyske 155 som bola ako maly slon 😀 😀 😀

furstik
9. okt 2016

@simkanati asi ozaj záleží od gynekológa, čo sa týka knižky.....nie si prvá od ktorej čítam, že ju dostane až na konci 3 mesiaca

zimbardica
9. okt 2016

Bože baby poraďte mi,strasne ma boli hrdlo,co mi trošku pomoze,jaj som sa tak modlila a my ma to nechytilo a jasné,už ráno som vedela že je zle ☹

martinaj
9. okt 2016

@zimbardica kloktaj slanu vodu 😊

cukruska1920
10. okt 2016

@zimbardica kup si septilen na cmulanie a kloktaj často slanú vodu

cukruska1920
10. okt 2016

Dievčatá čo ste doma na pn čo robievate celé dni? Ja som doma druhý deň, keď neratam víkend a neviem si predstaviť čo budem robiť dokonca

emakiki
10. okt 2016

@cukruska1920 starám sa o domácnosť, varím, upratujem, oddychujem musím si to rozdeliť každý deň niečo, lebo keď mám toho viac hneď spinim.... a dnes mi ostala aj mala doma, je chora tak mám o zábavu postarané😂

cukruska1920
10. okt 2016

@emakiki ešte stále spinis? Ja už dva týždne nič,klop klop

emakiki
10. okt 2016

@cukruska1920 nie, ale pred pár dňami som mala taký maličký kúsok na nohavičkách lebo sme večer a doobeda behali po meste, tak hneď zle...

furstik
10. okt 2016

@cukruska1920 ja som doma uz 7 tyzdnov! Niekedy mam pocit, ze v robote by mi bolo lepsie. Potom ale pridem na to, aky stres by to bol a na co vsetko by som si musela davat pozor. Takze si to vzapeti rozmyslim. 😊 Doma si nieco porobim, oddychujem, precitam si knihu, nieco tu na koniku, idem sa prejst. Takze nic extra. 😊

martinaj
10. okt 2016

@cukruska1920
@furstik ja som od marca 😂 teraz sa snazim uz druhy tyzden oddychovat, vyslovene mi to hematologicka prikazala. Inak ked bolo teplo mohla som byt v zahrade 😀 a teraz stale spim 😊

cukruska1920
10. okt 2016

@martinaj prečo musis oddychovať?

furstik
10. okt 2016

@martinaj fuuuuuuuuha. A mne je vela uz 7 tyzdnov. 😅 Ako si to prezila od marca? Rychlo ti to uslo?

emakiki
10. okt 2016

@furstik
@cukruska1920
@martinaj baby ja som doma už 4 rok s 5 dnovou prestávkou 😃

martinaj
10. okt 2016

@cukruska1920 po troch MA za posledny rok uz sa vsetci doktory snazia drobceka udrzat v brusku.... podla mna nic ine 😊

martinaj
10. okt 2016

@furstik no bola som aj tehu a bolo aj teplo tak som mala vybeh, kedze byvame v dome 😊 a kamosky ma chodili pozerat a tak.... celkom v pohode, aj mm mal dovolenku v lete skoro tri tyzdne a mam dve deti, takze to mi bezi 😁

martina2621
10. okt 2016

@martinaj a musíš sa aj veľa šetriť? žienky hlavne si dávajte na seba pozor 🙂 ja som pracujúca mamička na manažérskej pozícii s malým synčekom a je to teda veľmi veselé a vyčerpávajúce ale musím povedať, že toto tehotenstvo (síce mi je zle) je prechádzka ružovým sadom oproti tomu minulému. Sranda ako ozaj môžu byť odlišné tie tehotenstvá a s tým ma napadá, či @emakiki budeme mať pravdu a je to zase chlapec alebo dievčatko 🙂

martinaj
10. okt 2016

@martina2621 mala by som sa a kedze som doma tak mi to ani neda.... ale zase upratujem a varim normalne 😊