Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Bože baby poraďte mi,strasne ma boli hrdlo,co mi trošku pomoze,jaj som sa tak modlila a my ma to nechytilo a jasné,už ráno som vedela že je zle ☹
@zimbardica kloktaj slanu vodu 😊
@zimbardica kup si septilen na cmulanie a kloktaj často slanú vodu
Dievčatá čo ste doma na pn čo robievate celé dni? Ja som doma druhý deň, keď neratam víkend a neviem si predstaviť čo budem robiť dokonca
@cukruska1920 starám sa o domácnosť, varím, upratujem, oddychujem musím si to rozdeliť každý deň niečo, lebo keď mám toho viac hneď spinim.... a dnes mi ostala aj mala doma, je chora tak mám o zábavu postarané😂
@emakiki ešte stále spinis? Ja už dva týždne nič,klop klop
@cukruska1920 nie, ale pred pár dňami som mala taký maličký kúsok na nohavičkách lebo sme večer a doobeda behali po meste, tak hneď zle...
@cukruska1920 ja som doma uz 7 tyzdnov! Niekedy mam pocit, ze v robote by mi bolo lepsie. Potom ale pridem na to, aky stres by to bol a na co vsetko by som si musela davat pozor. Takze si to vzapeti rozmyslim. 😊 Doma si nieco porobim, oddychujem, precitam si knihu, nieco tu na koniku, idem sa prejst. Takze nic extra. 😊
@cukruska1920
@furstik ja som od marca 😂 teraz sa snazim uz druhy tyzden oddychovat, vyslovene mi to hematologicka prikazala. Inak ked bolo teplo mohla som byt v zahrade 😀 a teraz stale spim 😊
@martinaj prečo musis oddychovať?
@furstik
@cukruska1920
@martinaj baby ja som doma už 4 rok s 5 dnovou prestávkou 😃
@cukruska1920 po troch MA za posledny rok uz sa vsetci doktory snazia drobceka udrzat v brusku.... podla mna nic ine 😊
@martinaj a musíš sa aj veľa šetriť? žienky hlavne si dávajte na seba pozor 🙂 ja som pracujúca mamička na manažérskej pozícii s malým synčekom a je to teda veľmi veselé a vyčerpávajúce ale musím povedať, že toto tehotenstvo (síce mi je zle) je prechádzka ružovým sadom oproti tomu minulému. Sranda ako ozaj môžu byť odlišné tie tehotenstvá a s tým ma napadá, či @emakiki budeme mať pravdu a je to zase chlapec alebo dievčatko 🙂
@martina2621 mala by som sa a kedze som doma tak mi to ani neda.... ale zase upratujem a varim normalne 😊

@emakiki ja som zas chuda pred otehotnenim som mala 47 a teraz uz mam 49.5 a to uz je dost na mne vidiet.. A to ani nejak extra nejem.