icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

cukruska1920
11. okt 2016

@martinaj to je blbosť 4.5 mm moje malo naposledy 19mm to sú skoro dva centimetre

angela5
11. okt 2016

@martinaj je mi to velmi luto..

leenkaa2708
11. okt 2016

@martinaj jaj Bože veľmi ma to mrzí :( ak bolo bábätko 6+1 ako píšeš 4,5 mm tak to sedí to ešte malo aj viac .. priemer je tuším na ten 6-7 tt tie 3 mm, je to ťažké verím Ti že Ti žiadne slová nepomôžu, ale ešte skús trošku veriť, možno sa bábo z nebíčka vráti, aj zázraky sa stávajú prečo by sa nemohli práve Tebe, aj keď viem že po toľkých neúspechoch to ide ťažko, drž sa v štvrtok, ja Ti držím palce aj sa pomodlím za vás..držte sa.

martinaj
11. okt 2016

Dakujem vam 😢😢😢 vobec neviem co bude dalej 😢 toto bol dar z neba a nebo si ho zobralo spat 😢

leenkaa2708
11. okt 2016

@martinaj môžem sa spýtať a vôbec Ti nezisťovali že prečo sa to deje keď prvé dve detičky si mala ok priebeh? (teda ak si mala, neviem všetky info, ani nestíham moc čítať celú diskusiu) kurnik šopa no to máš tak v tom živote na figu, ako susedia, jedna sestra veľmi chcela, vydatá, zodpovedná, dobrá - postihnuté dieťa, druhá sestra tá mladá ešte len začiatok strednej, nechcela, nezodpovedná iné detaily ani nejdem spomínať, no a jej sa narodilo, zdravé a moc sa o neho ani nestará, ale jej mama a teraz to isté žiadne zmeny a čaká druhé :( je to tu nefér no

leenkaa2708
11. okt 2016

Baby ja som konecne konecne po prvej kontrole a som trosku pokojnejsia lebo som mala tiez trosku spinenie a bolesti, v pondelok mi povedali ze 10+2 a toto je nas drobec zdravime vas ;) otazocka vyzna sa niektora do tych cisel? Diky

emakiki
11. okt 2016

@leenkaa2708 no mne sa zdá že tam niečo chýba, nejaké čísla, aké je veľké a kolko tt zodpovedá...

miamaria
11. okt 2016

@leenkaa2708 D: je dlzka nie? ostatne neviem

leenkaa2708
11. okt 2016

neviem ale to D to je asi najskôr dĺžka neviem maternice?, bábo nemôže toľko mať :D to mi povedala že 10+2 tt a fotečku mi len tak vytlačila a dala a ja som sa nestihla spýtať koľko má bábo gramov a cm.. :( hore je už iba meno dr..ale tak možno nabudúce teraz mali fofry a more ľudí tak som nemala moc šancu :D ale som rada že je všetok ok hneď s ami lepšie spalo, bábo sa tam hýbalo o dušu spasenú :D

dominini
11. okt 2016

@miamaria moze byt ale dlzka babatka nie... ja mam 8,1 napisane uz na 2fotke zo sona ... tak neviem coho je to dlzka ..

miamaria
11. okt 2016

@dominini jasne, to by bolo vela, mozno maternica neviem ...

leenkaa2708
11. okt 2016

dosť skratiek som našla tu ak by to niekoho zaujímalo http://najmama.aktuality.sk/clanok/224660/tehot...

leenkaa2708
11. okt 2016

ale z toho mojho ultrazvuku ani jednu :D

dejna20
11. okt 2016

@martinaj matka poznam ta uz zo snaziliek a viem, ze sa ti to stalo viac krat. 😓 je to strasne. Teraz uz vyzeralo vsetko tak nadejne. Velmi nespravodlive. Drz sa moja, neviem co vic povedat, ked tu ziadne slova nepomozu 😢

wendysendy
11. okt 2016

Včera som sa išla zabiť za paprikasom navarila plnu hrniec neska ani cítiť robila som cesnak_syr pomazánku a už mám chuť na lososa s kuskusom na zajtra medzitým upečená bábovka..muza porazi

simkanati
11. okt 2016

@wendysendy ja to mam tak ze kazdy den uplne ine chute.. vcera pastekove chleby a paprika, dnes nechutenstvo.. tak som natlacila aspon nejake to ovocie a slnecnicove semienka chrumem.. 😣

leenkaa2708
11. okt 2016

@simkanati ja to iste kazdy den inak a ked som uz myslela ze to pomaly slabne sa tie nevolnosti veatili este viac je mi zle ked nie som najedena a uz aj ked som ake fakt ze nechutne zle a este som aj ochorela. Dnes som sala len jeden rozok s tuniakom a zemlu s domacou pastetou jablko hadam vecer napracem dako do seba polievku aspon

martina2621
11. okt 2016

@simkanati moj vecny problem tiez premenlive chute :/ rano si zbalim obed a na obed ho uz nemozem jest...

leenkaa2708
11. okt 2016

@martina2621 presne tak je to poriadne na nervy 🙂

leenkaa2708
11. okt 2016

Ked aj zjem naco mam chut ze sa mi podari tak aj tak mi je z toho potom zle ake aj ked som hladna a hladna som kazdu chvilu :( sobotu ideme na svadbu no tak to teda bude @martina2621

martina2621
11. okt 2016

@leenkaa2708 jezisko ja som bola minule na oslave 30. ja som tam trpela :/ trosku som zjedla a pozerat sa na to jedlo...no des

leenkaa2708
11. okt 2016

@martina2621 no ved a clovek si ani nemoze dat a tak by chcel :D oci by jedli ja uz sa musim zamestnat aby som nemyslela na tie nevolnosti a nešla vracať lebo už je to na mňa ozaj dlho..a ešte sme teraz cestovali tak tá cestá dlhá to bol masaker, na svadbe dobrotky a ja budem rada ak sa s tým žalúdkom na vode vôbec postavím zo stoličky 😀 ale tak čo by sme nespravili pre deťúrence, len nech sú zdravé..dajak to uhráme len dúfam, že to už nebude trvať dlho alebo nedajBože celé tehu lebo to by som schudla ešte viac..

martina2621
11. okt 2016

@leenkaa2708 pri prvom som bola na tom ovela horsie 4 mesiace velmi zle mevolnosti skoro sme v nemocnici skoncili. takzr teraz to je ze pohodicka. v takomto pripade treba asi mysliet tak, ze aj horsie by mohlo byt 😂

simkanati
11. okt 2016

@martina2621
@leenkaa2708 no mna dnes naplo aj z bananu, ale ked citim ze sa nieco ide diat rychlo zapijem, tak zatial som nenavstivila toaletu.. teraz som si dala mandarinku a vyzivu a caj pre tehulky som si urobila tak aspon nieco dam do seba dnes.. dufam ze zajtrajsok bude z tych lepsich dni.. ☺

alexandraala
11. okt 2016

Caj pre tehotne mate z lekarne?

juliett99
11. okt 2016

@simkanati ja momentalne ficim na mandarinkach a bananoch... Mna tiez vcera napinalo ale nic viac... zato dnes sme si museli pospinkat.. 😀

juliett99
11. okt 2016

@simkanati ako tak citam sme natom rovnako stymi chutami a nechutami.. uplne presne

simkanati
11. okt 2016

@alexandraala ja som si teraz prvykrat kupila len z DM Teekane a chuti dobre.. chcem aj z lekarne vyskusat, no tie stoja 2xtolko..

simkanati
11. okt 2016

@juliett99 o spinkani mi ani nevrav, moja mala je soplava tak od soboty nespime dobre.. za to cez den lezim kolko sa len da, lebo som ko.. dnes uz aj male preso som si musela dat aj ked mi teraz nechuti, lebo nevladzem..

leenkaa2708
11. okt 2016

@martina2621 No ja zas naopak pri prvom som nemala až také nevoľnosti tam boli problémy iné a neskôr, tak dúfam, že tým sa naopak zas teraz vyhnem :D aj keď nikdy nevie človek ako píšeš môže byť aj horšie :D