Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@simkanati v poho 😀 myslela som že nejaký preklep 😀
Ahojte..picha ma v podbrusku od vcera.v noci som sa aj nato budila.tak som sa rozhodla ist k lekarke dnes.kedze kontrolu mam naplanovanu az na 8.11...je to este daleko a bojim sa ci je to v poriadku...myslite na mna babenky moc sa bojim.potom podam info....😦
@mausy21 držím palce, aby bolo všetko ok
@mausy21 ako si dopadla?
@mausy21 držím palce aby bolo všetko ok
Ahojte baby, je tu niekto kto by chcel do súkromnej skupiny? Prosím IP, pridám Vás , ďakujem 😃
@cukruska1920
@slniecko26 ahojte...takze vsetko v poriadku..vraj sa ni teraz rychlo zvacsuje maternica preto tie bolesti...dala mi magnerot 2x denne a hafam bude ok.podla sona som 9+1...o tyzden na krv a aj knizku mi da
@emakiki ja už soooom ale prečo májovky?😁
@emakiki oprava makovky
@mausy21 no super,inak mňa tiež kde tu pichne
@cukruska1920 ja som to mala dost intenzivne...boze ale nola so mnou aj holka jtira bola v 36tt a doktirka jej povedala...ze musime sa s babatkom roxlucit...udusilo sa na pupocniku...ja som tam skoro skolabovala ako aj ta holka...och je to mozne???strasneee moj dtravh bol o to vacsi az kym nepovedala ze srdiecko nam bije
@cukruska1920 lebo uz v jednej takej som makovky2013 a je úspešná, rozumieme si tam všetky , ak to niekomu vadí, môžeme sa dohodnúť a po čase zmeniť názov 😃 nedá sa urobiť majovky2017 keďže už jedná je, tak som to jedno písmenko vymenila 😃
@mausy21 jezis maaaaria
@emakiki mne to nevadí,je to zlaté.
@mausy21 to vazne? Fuuuha tak toto sa mi este nestalo a dufam ze toho ani svedkom nebudem,,,muselo to byt pre nu kataratofa a pre teba ako tehulku na zaciatku tiez. Borok co si teraz musi prezivat ach....😳
Este niekto do súkromnej skupiny? Začíname sa rozrastať 😉
keď o tom hovoríte ja som si tiež spomenula ako hovorila kamoška na ihrisku že jej kamoške sa to stalo s tou pupočnou ale pri pôrode až úplne zdravé dieťa a narodilo sa mrtve ale nechapem že keď videli že to ma omotané prečo nešla na cisarák asi už bolo v pôrodnych cestách a bolo na to neskoro :( ono sa na tej šnúre doslova obesilo, tak ani neoživovali :( že len volala kamoške kedy vás mám prísť pozrieť ako žiteje a ona že no malé umrelo že samusí s toho teraz spametávať a vybavovať pohreb no ale už bolo aj staršie dieťa ak človek sa ešte pre to čo má akosi drží ...no ale nemali by sme asi takétho smutné správy :(
Ahojte baby , ja sa vobec necitim na MA. Som rada, ze sa mate dobre. Ja som dnes bola na predoperacnych a zajtra rano idem.....😔
Dufam, ze vam nevadi, ze tu budem este chodit 😀
@martinaj si zvedavá ako sa máme však? 😉 len sa opatruj a drž sa zajtra a daj vedieť o sebe zajtra- teda ak budeš mať chuť a náladu a tak veď vieš.... 🙂
@martina2621 jasne, vsak som tu s vami vyse mesiaca zila intenzivne 😊
Drž sa zajtra @martinaj
@martinaj nezabudni....bez sona na sálu nevkroc! Ja stále verím že to budeok
@cukruska1920 si strasne zlata 😍
@martinaj aj ja držím palce

@lenicka2609 ja kedze som mala akutnu sekciu tak som mala celkovu anestezu, som to prespala, ani mm nebol pri porode, malu som videla az na druhy den..