Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ja som krstniatko strazila soplave, no a co cert nechcel aj moja mala to chytila tak ma soplik, brat k nam prisiel tiez nachladnuty a ja si davam prenatalne vitaminy a vela ovocia aby som to nechytila 😣 .. zatial sa drzim, no a kontrolu u dr. Mam az po 5.tyzdnoch a to 31.10. Je to nekonecne cakanie.. uz chcem vidiet nasu marhulku ci je vsetko v poriadku..
@leenkaa2708 mas aj zvysenu teplotu? tak ti prajem skore uzdravenie....
@jeny55555 mala som ale len mierne ale uz teplota presla..aj hrdlo ako tak len este kasel a troch sopel
@leenkaa2708 ja mam teraz 37,1 ..uvidim co vecer.
@simkanati ja keď som videla aký je stav tak som rýchlo malú natlačila cesnakom :D ale musím jej teraz pred zimou aj cordyceps kúpiť to nám pomáha veľmi a už ho dlho nemala a zatiaľ klopem ale drží sa..ja keď tam prejdem napíšem kedy hodí mňa na kontrolu možno sa dakedy stretneme aj :D
@jeny55555 uf hádam sa nedvihne..držím palce..na zníženie horúčky pomáha jablko resp. šťava
Ja sa už neviem dočkať pondelku,po mesiaci pôjdem na kontrolu,dúfam,že všetko bude OK 😇
@leenkaa2708 je to mozne v ktorom si tt? Ja 10+0 .. ak ti 13. Vychadza tak ako mne tak 31. Sa vidime 😀
@leenkaa2708 zvysena je od 37 ze? dam si to jabcko trosku neskor... teraz som mandarinky jedla..
@sisi59 ja po týždni zas ani sa mi nechce ale aspon budem vedieť že je všetko ok stále
@sisi59 aj ja idem v pondelok 🙂 potom si prosíme foto 🙂
Ja som bola naposledy v 6 týždni,tak sa teším ako bude drobček vyzerať 😊 ak budem mať fotku,samozrejme pridám ☺
@simkanati No na dnes ževraj 10+5 najprv mi kým som nebola u dr vychádzalo kalendárne termín že 12 mája..posledné krámy 3. augusta, no podľa merania som musela asi otehotnieť dosť skoro niekedy po krámoch keď je to tak posunuté lebo keď to rátam takto na 40 týždňov tak to vychádza 6 máj nik nevie :D uvidím čo povie nová dr :D ozvem sa.. kde dávaš malú keď tam chodíš?
@sylvine ja tiež 10+5 :D
@leenkaa2708 aha.. no ono zvyknu brat podla ms tak mozno nam to vyjde v ten den, inak by si musela uz buduci pondelok ist.. no a malu mi vzdy niekto postrazi, tentokrat sestra pride 😊 .. lebo okolo12tej mam termin..
@leenkaa2708 ale deti tam zvyknu nosit so sebou inak, su tam hracky a tak takze nie je problem 😊
@simkanati aha to je fajn ja mám malú v škôlke ale kebyže som musela ísť takto poobede ..ja tu rodiny moc nemám tak ešteže má 5 rokov 🙂 musel by prísť manžel heh alebo ju teda zobrať.. :D ta je celá bez seba odkedy sme jej povedali novinku a tie jej hlášky..aspoň je veselo :D
Ahojte babulky moje ❤
Tak uz mam po, babatka su v nebicku, jedno nebolo vidno a druhe malo nakoniec 6,7mm. Mam aj fotku 😔 z utz co isla do karty som si ju cvakla. Velmi som si poplakala zase. Robili mi to v kochovi, platila som 120,-e ale fakt su tam super, taky nadstandart som este nezazila. Skoda, ze pri takejto prilezitosti. Vobec nekrvacam a ani ma to nejak neboli, max ako 1.den MS ale dala som si ibac a nic necitim. O tyzden idem na kontrolne sono. Snad bude maternica ok, lebo velkostou zodpoveda 3mesiacu.
Drzte sa 😍
@martinaj takze predsa boli dve... juuj mrzi ma to... som dufala ze bude srdiecko... zelam ti skore uzdravenie hlavne po psychickej stranke a potom skusite znova... drz sa
@cukruska1920 dakujem, neviem ci este skusime......
Inak som sa prebrala na operacnom stole este na to ze placem, ze chcem babatko..... cele zle proste... 😢😢😢 velmi traumatizujuci zazitok.
@martinaj viem si predstavit.... musis byt silna teraz... a dovod nevies?
@kwr ahoj, prosim ta tak dnes som bola prvykrat u midwife..trvalo to dlhsie,nez som cakala,ale... on mi vravela,ze som tehotna v chripkovom obdobi, a ze mi odporucuje vakcinu proti chripke.. A este jednu, na nejaky kasel u dietata. No ja som jej povedala,ze moja mama si dala takuto vakcinu pred dvoma rokmi a dostala velke horucky, a midwife mi hovori, ze to nebolo z tej vakciny a ze to su 'mrtve' protilatky cize nemam preco z toho ochoriet.... ty si si davala tuto vakcinu? Lebo mne to pride ze tu je to bezne ze ockuju tehotne proti chripke, ona sa aj dost cudovala,ze preco to nechcem...
a baby co si myslite o ockovani proti chripke v tehotenstve, davali ste si to niektora?

@jeny55555 no my sme zas boli u rodičov a u starej gyndy som ešte bola a tam je o dosť chladnejšie už aj kde tu sneh tak som tiež hneď plus pol rodiny chorej tak aj hrdlo som od nich chytila :( ale tak hádam to prejde lebo lieky nejem ziadne ..sobotu tam zas ideme lebo je svadba no tak neivem ako sa z toho vyhrabem :D aspoň že malá je zatiaľ ok