Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@katkamiki ja som uz trosku dalej..ale obcas nakuknem aj sem.. ja som zacala od 14tt,dostala som ho ako darcek od priatela lebo mi hrozil potrat tak mi ho kupil na upokojenie.. predtym som pocuvala 2x denne,teraz uz len raz..skus hladat babatko uplne nizucko pod pupkom..trosku pritlac a pockaj..dost bab ho tam naslo
Ahojteeeee tak dnes sme ráno boli po 3 týždňoch u Dr. Priniesla som 2x sterilný moč, zobrali mi 5 ampuliek krvi a dostala som tehotenskú knižku 🙂 Podľa posledného sona sme dnes mali byť v 10+6 tt a podľa dnešného sona sme 11+5 tt a máme 4,9 cm. Drobčátko si spokojne spinkalo 🙂 Merala ho najprv z predu ( škoda že tú foto nemám, tá bola lepšia) a potom ho chcela zmerať aj z profilu ale krpec nie a nie sa pohnúť tak sme ho museli trošku prebudiť :D Bolo to strašne miléééé 🙂 31.10. idem na ultrazvuk a 14.11. na ďalšiu poradňu.
@renusssska super, taketo spravy vzfy potesia 😊 drzim palceky nech je i madalej vsetko ok a pekne tehulkovanie 💖😊
@renusssska kraaasne...ja idem za tyzden v pondelok a neviem sa uz dockat...nebala si sa ci bude vsetko ok?
@dominini ďakujem pekne 🙂 a tiež želám to isté 🙂
@cukruska1920 ale ano bola som nervozna či bude všetko v poriadku, ale verila som že nebude žiaden problém 🙂 neboj aj u teba bude všetko OK 🙂 ani nemysli na to že by nebolo
@renusssska snazim sa ale aj tak obava tam je
@renusssska dnes ti robila sono a 31.10 znovu sono?
@simisk no dnes to bolo ešte sono a 31.10. to bude ultrazvuk.... nič iné len ultrazvuk
@renusssska sono a ultrazvuk su to iste..len neviem preco to maju ludia zafixovane ze to je rozdiel..hlavne dost zien to "rozlisuje" sono je zospodu, ultrazvuk cez brucho..ale stale je to to iste..
@nivea777 no tak presne tak som si to myslela aj ja :D tiež neviem prečo
Ahojte baby tak ja dnes po prehliadke a babo Ok len mi povedali ze zle výsledky štítnej žľazy čiže ďalšie vyšetrenia nemá s tym niektorá skúsenosti? Konečne mi dali knižku 🙂 termín 11. Mája a ďalšia prehliadka 21. Novembra v 16 týždni. Ako sa držíte vy?
@katkamiki ja som pocula vcera prvy krat. a som len v 10tt. dala som si na brusko aj olej bolo to lepsie hladaj tesne nad liniou lonovej kosti a posuvaj sa po kusockoch a men aj uhol. vela krat najdes seba ale to budes vediet ze si to ty lebo fazulke bije srdiecko ovela ovela rychlejsie. 🙂
@sisi59 kraasa
@leenkaa2708 ahoj máme rovnaky termin
@sisi59 pozerám že si z nitry,aj ja😀 ku komu chodíš?
@cukruska1920 Obertovi a ty? 🙂
@sisi59 aj som si myslela,podla sona aj ja k nemu chodím😁
@cukruska1920 ano?no super,tak moznobsa tam niekedy stretneme 😀
@sisi59 ja idem o týždeň v pondelok,dufam že bude všetko ok. Ja som vždy nervózna keď mi robí sono a je ticho,fotku si si vypýtala či sám ti dal
@cukruska1920 dal mi ju sám.Držím palce 😉
@sisi59 dakujem
@lenicka2609 ahoj Tebe som chcela napísať že ako Ti dopadli odbery krvi, lebo ja som mala zlé výsledky na hormóny štítnej žľazy a že tie migrény mám asi z toho, tak ma napadlo či aj Tebe niečo nezistili a neni problém práve v tom..

@06lienocka drzte sa 😊
@simkanati a nevies ako sa vola ta mamina?