icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

jumca
22. feb 2010

corasone aj ja si myslim, lebo aj moj muz ma mamu na vyxode a tiez potrebujeme taku na dlhsie trate aj aby spinkal v nej aj sedkal... preto pozeram tiez ako ho zaujat vsemozne... 🙂 hej silvus bolo fajn vonku, no dnes dobre fuka... ☹

jumca
22. feb 2010

baby ozaj vykuka nam zubok 🙂 🙂 🙂

silvuskaa
22. feb 2010

jumca to je prvy zubok? Gratulujem 🙂
Aj som vam zabudla napisat ako dopadlo vcerajsie prve krmenie mrkvickou a zemiakom. Maly spapal uplne vsetko, este si pytal aj viacej 😀 Zbadal lyzicku a uz otvatal pusu a vyplazoval jazyk...takze dnes pokracujeme na obed s mrkvou 🙂

kessy11
22. feb 2010

ahojte babulky,
zas som tu dlho nebola 😅 😅 😅
vidím že už ste riešili autosedačky, na tie mame my času este dosť, ale ked budeme tak určite tiež tu polohovateľnu, pretože je to sedačka na dlhší čas a nehovorím, že teraz ale napr. budúci rok by sme chceli ísť na dovolenku možno Chorvátsko alebo aj tu na Slovensku ale niekde stred až východ a tá sedačka bude dobrá.

Stoličku na papanie sme nakoniec vyriešili, že si zoberiem od sestry, nič je neni akurát je trošku polepená nálepkami ale kedže ma chlapca sú to všetko autíčka takže neva 😉

To že v PN nedávajú ten príspevok ma dostalo, také "bohaté" mesto a také lakomé 😝 😝 😝 😝 presne tak ako ste písali, neviem či sa tá mamička čo porodí prvé dieťa v roku odlišuje od tých ostatných 😖 😖 😖 😖

jumca gratulujeme k zúbku, paráda 😀 😀 aj bol malý zlý??myslím taký mrškavý, uboleny????

henaha
22. feb 2010

Jumca, super, blahozelame k zubku 🙂 daj vediet ako to prebiehalo, dni predtym a tak...co mame cakat 🙂
Silvus, davala si mu na prvy krat hned mrkvu so zemiakom?Nechcela si skusit najprv len mrkvicku? neviem, ja to mam tak nejak nastudovane....
Ja tiez este sedacku neriesim, vajicko mame do 10kg, tak este par mesiacov pockame, ale v lete uz urcite budeme potrebovat...mima, to je super cena, pojdem si ju niekde potom mrknut do obchodu...my dost cestujeme na vacsie dialky, tak hadam bude ok 🙂

jumca
22. feb 2010

baby teda maly si to ten zubok poriadne odmrxosil....od paitku vecera poriadne nespal, stale len mrncal, a nic totalne nic ho nezaujimalo...nic nexce robit... ☹ nastastie uz lepsie...ani papat mi nexcel len caj a caj...

silvuskaa
22. feb 2010

heni vyvarila som kusom zajacika a potom do vyvaru som pridala mrkvicku a zemiacik a spolu rozmixovala....citala som ze do prvych prikrmov sa moze dat uz aj zemiacik a chutilo nam to 😀 Po par dnoch pridam pastrnak alebo zeler a postupne brokolica....
jumci takto si to odtrpime s nasimi uzlikmi asi vsetky ale to patri k tomu 🙂 Hlavne ze su zdrave tie nase male neplesky 😵

henaha
22. feb 2010

Silvuska, hlavne, ze mu to chutilo 🙂 🙂 papacikovi..., musela to byt sranda ako sa olizoval a otvaral ustocka, zasa nejaka nova aktivita.... Dnes mu chutilo?

silvuskaa
22. feb 2010

heni ani mi nehovor..kazda nova vec ktoru urobi alebo sa nauci je pre mna potesenie, tak ako pre kazdu maminu.
Jasne aj dnes mu chutilo, potom odgrckol ako velky chlap 😀 a isiel spinkat. Ale dnes je dobre veterno, chvilu som bola vonku ale uz sme doma lebo nam aj do kocika zafukovalo.
Heni uz si videla stolicku co vam kupili sestry? Lebo tiez rozmyslam nad Fabulou.....

jumca
22. feb 2010

veru baby aj ja to stale hovorim nex su tie nase deticky akekolvek ( jasne ze ix treba vyxovavat a viest aby nam neskakali po hlavax) ale hlavne nex su zdravucke!!!! 😉 tak parada silvus, ked aj vy uz takto papkate 🙂

jumca
22. feb 2010

baby kuk sem, s tejto stranky objednavam malemu aj oblecenie a teraz maju akcie na autosedacky....fajn ceny
http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/autosedacky/...

mima1708
autor
22. feb 2010

jumci gratulujem... nam este nic zatial... a ved mame este casu... ked bude po mne pojdu mu zuby von neskoro... mne sa tiez naliali, vysli mi az hore k dasienkam,ale vysli mi az v 10 mes. a hned 6 prednych naraz... teda aspon co mama hovorila... a tu stranku co si dala link,je dost drha,nasla som aj ovela lacnejsie... ja to vzdy robim tak, ze ked niekde najdem nieco co sa mi paci,prekopirujem nazov do google a hladam na najroznejsich strankach... le vacsinou sa oplati viac objednavat z ciech ako zo sk... vyde to lacnejsie aj s postovny,ako tu bez ...

mima1708
autor
22. feb 2010

hop az teraz som zistila,ze ja som klikla na inu stranku co som mala otovrenu... jumci prepaaaac... ta stranka co si dala link je celkom ok,par veci som tam uz aj ja pozerala...

jumca
22. feb 2010

aj ja od tial objednavam malemu veci na oblecenie 😉 a tie sedacky sa mi tam pacia...
ozaj mima, prosim ta nikde na nete som nenasla od kolkeho mesiaca sa mozu dietatu davat jogurty?! ty uz davas adkovi ci nie??? mna to minule napadlo, ked cez vikend bola u nas moja krsna malou sestranicou a ona jej zacala davat jogurty a pribinaciky v 6-7 mesiaci...ja si tiez myslim ze by uz mohol... 😉 co ty povies na to??

mima1708
autor
22. feb 2010

no nam hovoril doktor,ze az od ukonceneho 7 mesiaca a aj to len probioticke, nesladene... ja by som este pockala, nemaju sa kam ponahlat... ten mesiac este vydrzi si myslim.... a pribinacika urcite nie,ten je z tvarohu,ktory by deti nemali vobec jest a je sladeny... budu potom zbytocne tucny a budu sa im kazit hned od malinka zubky... sladene by sa nemalo davat do 2 rokov... ja sa to pokusim dodrzat... sladkeho sa este v zivote naje tolko,ze aj keby do 6 rokov nedostal nic,chybat mu to nebude... 😉

henaha
22. feb 2010

Silvuska, stolicku som este nevidela, lebo ju ma sestra v Plzni...chystame sa ist k nim niekedy v marci, lebo mi slubila aj ohradku, tak by som uz najradsej vsetko postahovala k nam, nech to vyuzivame 🙂 vraj je pekna a dobra 😀 ale to myslim, ze kopec stoliciek je ok. Segra ma uz 2 deti, tak vedela, co by stolicka mala mat a co je zbytocne a kupovala to v CR, tak skus mozno pozriet aj ceske obchody, ci sa viac nevyplati...ako pise mima..tie Fabuly su peknucke 🙂)

corasone
23. feb 2010

baby, tak ideme nato ☹ ockovanie o pol2, dnes sa malinky volajako rozkychal, tak uvidime co nam povie ci je OK na zaockovanie. ozvem sa vecer co a ako.
jumca blahozelame k zubku 🙂 super.
silvuska vy uz papate mrkvicku? super my zaciname od pondelka 🙂

mima1708
autor
23. feb 2010

corasone,drzime palceky,aby ste to zvladli tak dobre ako my!!!!!

jumca
23. feb 2010

corasone moc budem na vas mysliet a drzat palce!!!! snad to super malinky zvladne a bez nasledkov... 😉 potom daj vediet ako ste dopadli... 🙂 mima hej so sladenym viem ze opatrne ale podla mna od roka mozu kludne vsetko deticky papat, jasne ze okrem vyprazaneho a mastneho a podobne. ale myslim ze ostatne vsetko. aj med sa moze od roka.a to je tiez vlastne cukor... 🙂
jogurty sak jasan zo zaciatku cisto probioticke bez prixute najlepsie biele...a postupne pridavat... 🙂
mima v pondelok muz odxadza do rakuska, tak bude na teba mysliet ak budu mat, lebo aj nam uz musi doniest ani mi uz nemame...dnes dojeda poslednu zeleninkovu 😉

silvuskaa
23. feb 2010

corasone myslime na Samka, nech je vsetko ok....my ideme na preockovanie v pondelok, uz teraz mam boja 😒
ved to heni ze v Cr maju vsetko lacnejsie, pozriem nejake stranky kde by mohli byt aj stolicky lacnejsie...

henaha
23. feb 2010

silvus, mozem sa segry opytat cez koho to kupovala 🙂
My sme boli dnes na poradni, mame 7200g a 66cm 🙂 Samko posluchal a predvadzal sa ako velky chlap 😉
Inac, baby som sa nepochvalila ako od nedele trpim-zapalil sa mi prsnik, mala som 38,5, vcera nic a dnes opat 38. No uz ma to snad prechadza, prikladam si kadeco, co som sa docitala na nete...najviac asi zabera biele vino 😝 ale smrdim ako keby som chlastala...tak drzte prsty, nech to prejde, lebo trpiiiim a boliiiii to, fuj... 🙄

silvuskaa
23. feb 2010

juj Heni to je mi luto... a kojit mozes?
Super ste pribrali a aj narastli. Dakujem ze sa opytas na tu stolicku 🙂

henaha
23. feb 2010

Silvi, to je stranka, cez, ktoru to sestra kupovala 🙂mne sa paci aj ta Pinta, tak mrkni, ci sa ti aj s postovnym neoplati objednat cez CR Shttp://www.detskyruzek.cz/jidelni-zidle/babypoi...
Hej, kojim, lebo tak mi mlieko najlepsie odchadza, ale zatinam uplne zuby ako to boli, no ked vytaha, tak sa mi ako tak ulavi 😉 musim este vydrzat,ked chcem pokracovat v kojeni...uvidim ako to zvladnem...

silvuskaa
23. feb 2010

drzim palce aby to preslo a bolo uz dobre 🙂
dakujem za stranku...idem mrknut 🙂
corasone ako po ockovani?

mima1708
autor
23. feb 2010

heni to mi je luto,ze mas taketo problemy, zelam skore uzdravenie...

corasone,ako zladol samko ockovanie? a reakcie,dufam,ze ziadne... 😉

corasone
23. feb 2010

ahojte, dakujeme za podporu no nakoniec nas neockovali lebo kedze sme boli obaja chori a malinky kychal a ma aj soplik tak Dr vravela ze pockame, takze nas preobjednala na 11 Marca takze sme OK. Samko sa mi k veceru dost rozkychal tak som mu dala trosku sirupceku a spinka, tak sa modlim aby zajtra bol OK. Este raz dakujeme ze ste na nas mysleli.
silvuska si predstav ze v som v cakarni stretla Vierku ona tiez chodi tej Dr ako my so Samkami 🙂 dala som jej cisielko aj moje aj Henine tak sa budem tesit na stretko. jej mala je super zlatunka, usmievava, tichucko si tam sedela a pozerala obcas sa so Samkom pozdravili ze sa chytili za rucky 😉 to bolo zlate
no a co sa poradni tyka tak ja som asi zle pocula ze kolko ma malinky vahu tak zajtra rano tam zavolam a napisem Vam nech nepisem somarinu 😀 😀 bola som trosku v strese aby maleho neockovala, nechcela som aby mu to neublizilo ale Dr je aj tak opatrna co sa mojho Samka tyka kedze sme mali "problemy" s ladvinkami
no a s mrkvickou zaciname od zajtra 😀 😀 tak uvidime. dobru noc

jumca
24. feb 2010

corasone tak vam to posunuli, ale aj tak dobre aspon uz bude teplejsie... 😉 inak dnes sa crta opat super pekny den...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pojdeme von 🙂

corasone
24. feb 2010

jumca presne ako pises, uz bude teplejsie, bude to OK 😉 pojdem aj ja dnes do mesta okolo 11-pol12 tak sa ti ozvem.

mima1708
autor
24. feb 2010

taaaaaaak a mame tu jar,uz ma byt len krasne teplucko... dnes vyrazam do mesta pokupit si nejake jarne veci lebo z minuleho roka pred adkom, mi je skoro vsetko tesne a vykuka mi brusko... ale uz sa chystam zacat cvicit a behavat ked sa takto oteplilo,tak dufam,ze sa toho do leta zbavim, aby som bola kocka do plaviek... 😀 😀 😀

corasone
24. feb 2010

tak som sa utvrdila o Samkovaj vahe ma 7700g 😵 takze rastieme a papame 😉 😉 😉