icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

kattarinkaa
16. apr 2010

Maximko je sikulka, dnes sa prvykrat prevratil sam z chrbatika na brusko. Sikulka moja malinka... 😝 A to sa dnes aj naucil super "pluvat" - slinky nahromady a nejak da jazycek medzi pery a uz je to tu.

Dnes je fakt super den. 😎

Dufam, ze vsetky ste ho mali rovnako nadherne...a to nie len to pocasie.

romaroma
16. apr 2010

no teda kati, môj to vie len pár dní, to pľutie 😉 dnes bol super deň, ráno prišla moja babka, čo žije v leviciach, býva tu u kamošky pár dní a ako dôchodkyne chodia stále do divadla, na operu aj na balet, tak nás prišla kuk, fedor dostal meninové oblečko a potom sme sa boli prejsť do eurovey, mne sa to tam veľmi páči, tak mám nakúpeného kopec oblečenia len a len pre mňa, tak sa strašne teším, že mám nový šatník. reve tak prídem neskôr, musím byť zase matka a nepiť tu kávu 😅

romaroma
16. apr 2010

nó tak dala som mu kašu trochu, dokojila a teraz sa hrá v posteli, tak hádam zaspí. začalo to tak silno pršať, to už tu je jak také búrky z tepla pomaly!

heni, moja sestra keď bola malá, chcela hada, ja sa toho veru tiež dosť bojím, lebo je to teplé a nehovorí to 🙂 ale užovka sa ešte dá asi, to nie je také veľké aspoň...

ako to máte poriešené so športovými verziami kočíkov, tam treba asi nejakú deku, čo má otvory (lodger napríklad?)? ja mám len taký teplejší fusak, to cez leto nepôjde s ním, takže asi budem musieť dačo také kúpiť... tak ale snažím sa ho držať čo najdlhšie v hlbokom, aj dnes si tam krásne pospal, keď sa nevyrušuje pozeraním.

romaroma
16. apr 2010

hops, že 2 metre čítam teraz, tak to nie je až taký malý 😅

silvuskaa
17. apr 2010

roma ja mam len kalsicku deku do sportoveho kocika, a ked bude teplejsie tak nedam nic🙂
Planujem ale kupit este nejaky sportovy kocik -karicku na cestovanie, nieco lahke a lahko skladatelne.....lebo toto co mam je tazke a velke do auta.
Poradte nejaky 🙂

henaha
17. apr 2010

silvi, ja tiez uz hodnu chvilu obzeram golface, lebo na cesty potrebujeme aj my nieco lahke, rychlo skladatelne 🙂 ten sportak nam zabera pol kufra 😲
Do sport.kocika pouzivame tiez klasicku deku, nanoznik, ked je chladnejsie a ked bude teplo, nebudeme mat nic 😝
roma, tak si uzivas nakupy...ja sa uz tesiiiiim na Aupark, konecne tu budu nejake obchody a budeme mat kde kavickovat 😝 😝
....hadik je studeny 😝

corasone
17. apr 2010

dobre Heni pises dobre, kavickovat. aj ja sa tesim, uvidim ako to vide s tou mojou pracou.
zajtra mi drzajte palceky, mam skusky z angliny a ekonomiky. uz len posledne 2 tak dufam ze to uz volajako zvladnem. rano vstavam znovu o pol5 tak idem uz aj spat, som taka unavena a dnes mi este aj svokra dala zabrat, som sa pohadala s nou aj som jej vynadala co ma potom aj mrzelo, ale co uz ked tie hormony so mnou este bojuju 😒 😒
dobru noc vsetkym a dufam ze aj zajtra bude take pocasie ako dnes krasne.

jumca
17. apr 2010

ahojte maminy a babatka ( teda uz ani nie uz nam z nixx rastu xlapci..) 😉
no na poradni vsetko o.k. vazime 8,1kg a meriame 94cm...s vahou som spokojna, to je podla mna akurat na skoro 8mesacne dieta, ale tie cm mi trosku vadia...no co narobime 😒 asi bude maly vysoky 😉
heni aj my mame hady, lepsie povedane, dvoch velhadou kralovkyx, samca a samicu...obaja maju 2,5 metra a 15kg 😒 a este aj muz si vymyslel xovat kajmana okuliarnateho...a ten uz ma 35cm.... 😒 no vobec tym niesom nadsena, ale zase on mi toleruje kocura a ja jemu tieto havede 😒

corasone
17. apr 2010

waaaaw jumca, tak to ta uz naozaj obdivujem, ja by som take volaco uz naozaj nezniesla doma. fuuuha silne kafe ale ako pises tolerancia musi byt. my nemame doma zatial ziadne zvieratko, no mozno raz bude havino a to bude asi aj vsetko xixixi. macky mam rada ale nie v byte a pri mojich nohach xixixi
baby ako Vam chalani spinkaju v noci? moj ma dost rusivy spanok posledne 2-3 tyzdne, neviem cim to je ci zmenou casu alebo co...hm...neviem

henaha
17. apr 2010

Jumci, tak to je uz ina parada 😉 to nasa uzovka oproti vasim velhadom je fakt ako dazdovka...kajman je krasny, mne sa take tvory velmi pacia 😀
a to ste fakt taky dlhy? Ty brdo, nabuduce nakuknem do kocika poriadne na maleho dlhanika 😉 ale ved kazde dietatko rastie a pribera inac, ako aj my dospeli mame kazdy iny metabolizmus 🙂 🙂
Maji, kym pojdes do prace, este tolko kav stihneme, ze az 😝 😝

mima1708
autor
17. apr 2010

jumci no s tymi cm ste fakr borci, adrianko ma iba 77,predvcerom som ho sama merala... no zas ale s kilami sme my o dost popredu...

ja mam tiez do sportoveho kocika teraz len klasicku deku,odmontovala som mu ten spodok zapinania, ma zapate len vrchne pasy a je prykrity dekou... ked ostane teplucko radsej mu budem aj do maja davat pancusky,ale deku odpracem co najskor... my ideme o par tyzdnov do polska,takze malemu kupujem novu karicku tam,lebo tento sportovy kocik, je strasne maly,uz teraz je v nom akurat,takze si neviem predstavit,ze by ho mal mat nejako dlhsie, a je aj dost tazky a ked uz bude cupitat vedla mna sam,neviem ako by som zvladala taky kocik aj jeho... 😀

silvuskaa
18. apr 2010

jumci waw aj ja ta obdivujem 😉 Ale kazde zviera je svojim sposobom krasne.
corasone a kedy planujes ist do prace, ked to spominas? Ved mas este casu a casu.
Maji aj Davidko posledne 2tyzdne strasne nepokojne spinka, dovtedy mi prespal skoro celu noc a teraz sa strasne casto prehadzuje z boka na bok. Ja to pripisujem zubkom, myslim ze ho stale otravuju, ale ci je to len tym to neviem, lebo cez den neni nervozny.
A k tomu kavickovaniu sa k vam pripojim aj ja ked mozem 😉

jumca
18. apr 2010

veru tolerancie ma to niekedy stoji az dost.... 😀 😀 😀
no moj maly ma novinku posledne 3 dni, zaspava o 18-19.00 spinka do 24.00 zhruba, to sa napapa a spi dalej do 5-6-7.00 ako kedy 😉
ale aj cez den je teraz nejaky spaxtosko...ale zase si hovorim ze pokial v noci pekne spinkava( co nastastie ano klop klop klop) tak nex si pospinka.
konecne mame super pocko, tak sup sup sa von 🙂 pekny den

kattarinkaa
19. apr 2010

Tak, Maximko sa uz otaca na brusko sam...kolko len chce, len ked sa tam dostane, zisti, ze na brusku nie je az tak dobre 😝 a ze este nevie ist tak rychlo naspat a je zle...zacne sa rozculovat, tak mu pomozem naspat, ale vzapeti je zas na brusko. Je to maly vymyselnik.

Jumca, tak to ti zavidim, ja uz by som sa tak potrebovala dobre vyspat...aspon do 6.30 to by bolo super. Dnes sme zas vstavali o 5.20 - papal a aj kakal...a potom sa mu uz nechcelo spat. No skoda...ale dufam, ze aj to sa casom zlepsi.

Corasone aj ty planujes ist do prace? Ja ani tak neplanujem, ako asi musim, koli financiam...lebo rodicak mi nevide ani na hypoteku. Skoda, prevelika skoda...strasne sa mi bude odchadzat od tohto maleho loptosa.

Dnes bude zas krasne...tak dnes budeme zas od 13.30 - do 16.00 v parku a v meste...Pridate sa??

jumca
19. apr 2010

baby no ked sa tu bavite o nastupe do prace, tak asi aj ja budem musiet ist ked maly dovrsi 2 roky pojdem. mozno aj skor, ale nerada by som...do tyx 2 rokov by som xcela byt s malym doma....no uvidime peniazky treba a rodicovky prispevok ze 260€ ci kolko to je presne nieje bohvie co... 😒 ☹ aj ked tiez velmi nerada nexam maleho babine, ale asi budem musiet ☹
no este uvidime... preco niesme ako v arabskyx krajinax??? materska prvyx 6 mesiacov= 1500-1900€, a do 3 rokov dietata z tejto sumy 80%....jaj to by bola parada 🙂 to je radost mat aj 4-5 deti potom, ked vies ze financnu zabezpeku mas...
ale samozrejme sme na Slovensku, kde ti daju almuznu a povedia ze vyxovavajte dieta, alebo ze je mala porodnost.... 😠
no spat do reality, mame krasny den, tak sup von s detickami... 😎 🙂

kati ale to nie vzdy malinky takto spinka, nastastie vacsinou ale dne bol napr hore uz o 5.15 a do pol 10.... ale da sa to zvladnut 😀 inak super, Maximko je sikulka 😵

henaha
19. apr 2010

kati, blahozelame Maximkovi aky je sikovnicek 😉 my pojdeme tiez do mesta, ale asi skor, okolo obeda vyrazime z Lodenice, tak hadam potiahneme aj dlhsie, ked je tak pekne...pisala aj roma, ze okolo obeda bude v parku, tak sa mozeme tam vsetky stretnut 😀
...aj ja chcem taku materskuuuu, ale povedzme si pravdu, tolko ani nezarobim, nieto matersku 😒 kati, ty sa kedy chystas do prace?a kde ste robili, baby?
silvi, posli nam na seba ciselko, nech sme v kontakte, ked sa budeme chciet stretnut 😉

silvuskaa
19. apr 2010

kati to je ale mala sikulka, taraz bude uz stale takto vymyslat 🙂 David ked bol malilinky tak na brusku nechel byt vobec a teraz len na brusku by bol, dokonca aj v noci sa mi pretaca na brusko.
No ja by som nechcel ist do prace kym maly nedovrsi 3roky, ale kvoli finanaciam sa este uvidi. ja som pracovala v Ba a neviem si predstavit to neskore prichadzanie domov ked mam male dieta ☹
corasone vcera sme mali 7mesiacikov, gratulacia Samulkovi ♥

corasone
19. apr 2010

silvuska dakujeme a aj Davidkovi blahozelame k 7 mesiacikom, aby nam chalani rastli zdravi a do samej krasy xixixixixiii
no ja mam situaciu financnu dost biednu preto musim ist do prace po 1 roku. nezvladli by sme platit hypoteku z 260eur ani nahodou. no este to nemam potvrdene tak uvidime. ja som pracovala v piestanoch v ONsemiconductore. a posli to cisielko do IP aby sme sa dohodli ked dojdes do PN a dali stretko konecne. zavolaj aj Vierke.

henaha
19. apr 2010

silvi, ja som tiez dochadzala do BA kazdy den, lebo som tam pracovala, aj by som sa chcela vratit, ale mam tu istu dilemu co ty, domov som prichadzala okolo pol7-siedmej ☹ a niekedy aj neskor ☹
hmmmm...s hypotekami to mame vsetci tazke, nam to nevychadza ani nahodou, tak uvidime kedy sa vratim pracovat, ci ma vezmu spat a kde dam Samka ☹ asi budeme musiet riesit nejake jasle...
nas Samko spi v noci uz iba na brusku s vystrcenym zadockom 😝

jumca
19. apr 2010

heni s tymi jaslami ta sklamem....su totalne plne a ziadne dietatko uz neberu... a jedna pani , mi povedala ze co by ste aj cakali ked deticky zapisuju do jasli uz pri narodeni!!!! toto ma uplne dostalo... ☹ akoze dieta sa neda dat do jasliciek, lebo je poradovnik uz od narodenia, to je fakt sila... 😠
no ja som pracovala ako sekretarka a zaroven asistentka riaditela tu v Piestanox v jednej firme, ale to moje miesto je uz obsadene. ☹ ked som isla na matersku, uz mal sef nahradu, a neverim ze ma zoberie spat a tuto len tak prepusti... budem sa musiet poobzerat po novom mieste... 😒 silvi a heni ked sa smiem spytat kde v BA ste pracovali??? mozte do IP.
lebo aj ja rozmyslam ist do BA robit, tak by sme mali doxadzanie spolocne...

corasone
19. apr 2010

jumca a to si bola tu v piestanoch v tych sukromnych jaslickach?

henaha
19. apr 2010

corasone, kde su sukromne jasle? Pocula som, ze su tu nejake, tak mozno by som sa isla popytat, len tak informativne, ze kedy treba rozmyslat nad zapisom, ci to beru vsetkych?a nevies kolko stoja, ja tak max. 2 roky chcem zostat doma... ☹

silvuskaa
19. apr 2010

heni praca bola super, robila som sekretarku a asistentku, vlastne to je to iste 🙂 A tiez som chodila domov okolo 18-19hod uplne vystavena. Nechcem aby ma maly videl hodinku denne a ja odpadla vecer do postele a vobec sa mu nevenovala. Fakt ale neviem ako to poriesim ☹
Davidko tuto noc spal presne ako pises Heni na brusku, kolienkach a zadocek vystrceny 😀 Taky bol podareny, klbko moje male.

henaha
19. apr 2010

vidim, ze deticky zaspali, ked sme vsetky na konikovi 🙂
silvi, vtedy su najkrajsi, ked tak krasne spinkaju 😉

jumca
20. apr 2010

baby jasle su v Pn iba jedny a to na juhu...tie su totalne plne, a deticky uz ziadne neberu....mam maminu ucitelku v materskej skolke, ta mi to hovorila...ze tam deticky zapisuju uz pri narodeni aby ix zobrali...a kto xce teraz dat dieta nema sancu ☹
potom viem uz len o jednej pani co starzi deticky, sukromo doma...

kattarinkaa
20. apr 2010

Ahojte dievcence,
ja som robila tu v PN managerku v Tescu. Praca ma bavila, bola super..ja rada pracujem aj manualne a clovek sa stretava s ludmi a je to taky velky organizovany bordel.

No ja neviem, kedy a ako budem musiet ist do prace. Pocitaju s tym, ze sa po konci materskej vratim, cize asi od augusta. Dievcence, inak dakujem...predlzili mi matersku uplne bez problemov. Stacilo len to cestne prehlasenie.
S jaslickami je to tazke, uz som si nieco zistovala a povedali mi, ze beru deticky od 10 mesiacov...tak neviem co vymyslim s Maximkom, mozno sa bude dat este dohodnut v praci, ale to uz pochybujem.

Heni a ako plavate? Ako sa to malinkemu paci,...Nas Maximko zacal nejako protestovat, ked sa kupeme spolu vo velkej vani. Ked bol mensi, tak si to uzival...a teraz sa vyslovene bal. Tak, mam normalne strach a uz som aj plavanie zavrhla...ze sa na to asi vykaslem a nebudem ho do toho nutit, ked sa boji.

henaha
20. apr 2010

kati, v ktorych jasliach si zistovala?tak to sa ti veu krati ☹ ale ked si mala dobre miestecko, treba si ho drzat 🙂
plavanie sa nam paci stale, uz ponarame,...posledny piatok bol vo vode s tatinom 😀 a teraz by nam mali robit fotky pod vodou, tak som zvedava 😝

kattarinkaa
20. apr 2010

Heni zistovala som jasle na juhu, volala som priamo na mesto, pani, ktora to ma na atarosti. 60eur je staly poplatok a plus 2eura na den.
Dnes je opat krasne...pojdeme von, ale neviem ako mam drobca udrzat v kociku ked nespi...nechce tam byt, aj mu dam striesku dole, aj sa stale prechadzame...ale on by najradsej isiel na ruky a na vsetko sa pozeral. A ked nie, je krik 😝

jumca
20. apr 2010

zvedosi zvedavi su to.... 😀

henaha
20. apr 2010

kati, my mame to iste, vcera som ho takmer celu prechadzku vlacila na rukach a pritom tlacila kocik 😠 dnes nastastie nebol az taky nervozny, hodinku mi presedel a potom zaspal na 2,5hodky...hura 😀 😀
dakujem za info 😎