icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

romaroma
26. apr 2010

ahojte baby! veru, kat, aj my sme si oddychli, každý deň sme mali pekné prechádzky, kávu, raz bol s nami aj náš pes (toho to vždy hrozne zmorí a ku koncu už strašne pomaly prešľapuje). MM dal opraviť naše auto, pomáhal s upratovaním, aj sme sa raz brutálne pohnevali 😎
fedor si k mrkve a zemiaku pridružil špenát, tak teraz kaká zelené čosi, ja som bola prekvapená, že to vôbec jedol, lebo mne to teda prišlo fuj (a to špenát môžem, ale taký neosolený, no neviem...) skúsila som mu pár lyžičiek slivkovej šťavy včera, lebo mi reval o106, neviem, či pomohlo zrovna to, ale večer už naložil, tak bolo lepšie.

strašne som vyplašená z tých kliešťov, paranoidne sa obzerám po sebe, pes mal tiež jedného na papuli, ešteže je fedorko taký malý, že keby mall, určite zbadám.

jumci, gratulujem k pekným slovám, celkom skoro sa mi to zdá, super!

inak strašné veci sa mi snívali, ako moja mama sa rozhodla úplne pokojne, že zje dajakú tabletku a že potom zomrie v spánku, lebo že má dajakú chorobu, no tak sme sa tam lúčili všetci v sne no hroooznééé, som sa plačúca zobudila, a potom, keď som pokračovala v spaní sa mi to vrátilo zase, akože pokračovanie....to mám asi zo zúfalých manželiek, čo stále pozerám, tam sa stále niekto zabije, postrelí a pod. alebo je nejaký divný mesiac?? nič to, prajem vám krásne dni

kattarinkaa
26. apr 2010

Ahojte diecvcence, musim sa pochvalit...dnes som malinkemu, len tak namiesto dudla (lebo od rana bol trochu mrzuty, a vsetko daval do papulky) pichla prst...
.....A nahmatala som dole MALINKU PILOCKU, mame vonku zubok 😀 Maximko to bere celkom statocne, vnoci sa namiesto 2x zobudil 3x, ale inak nic...teraz trochu dlhsie zaspinkaval, zuzlal hryzatko a zaspinkal. Musim dnes rychlo bezat kupit do DM-ka kefky na zubky, ked ste ich tak chvalili a aj do lekarne nejaky gelik na prerezavanie...nech ani nevieme, ze je zubcek vonku. 😝

jumca
26. apr 2010

dobre ranko maminy a deticky.... 🙂 dnes sme s ivušom vstavali až o 7.15 parada...nexal maminku pospat 😉
kati parada gratulujeme k zubku, dost skoro v 4 mesiacox... 😉 ja som mu v sobotu kupila tu kefku na zubky ale neviem ci je to ta co myslite...na jednej strane je mala kefocka a na druhej je take zuzlatko gumove...mali v zelenom a v modrom prevedeni, stala okolo 2€..
dnes sa nam crta opat nadherny den , tak sa tesim.... doobeda ide von s Ivuškom babka, a ja mam xvilku volno 😀
ozaj na sobotu hlasili az 26 stupnov, tak som zvedava.... 😉
ozaj a kupili sme Ivkovi v kauflande detsky bazenik, korytnacku za 3,50€..mali akciu 😉 a je super...som mu ho nafukala a sedkal v nom o 106 🙂 tak ked bude v sobotu 26 uzaj mu davam teplu vodicku a moze sa clapkat na slniecku...natreme kremom aby sa neopalil-nespalil 🙂 kati aky krem , myslim znacku si kupila Maximkovi??? a kde v lekarni? som pocula ze malym detom sa ma v lekarni kupovat...tak neviem

corasone
26. apr 2010

ahojte maminky, jumca blahozelame k prvym slovam ktore ako kazdu maminu dojimaju k slzam, krasne budu aj basnicky pre maminku na den matiek zo skolky atd... no dufam ze nas cakaju krasne chvile s nasimi detickami. jumca ja som kupovala tusim od Vichy 50f pre Samka. stoji to sice viac ale dufam ze bude OK. kedy si kupovala ten bazenik? myslis ze ho budu este mat?
kattarinka blahozelame k zubku.
Samulkovi je uz lepsie, ATB uz neuzivame, si predstavte on sa mi uplne cely vyhadzal a aj malinko hnackuje. zajtra ideme na kontrolu tak som zvedava.

romaroma
26. apr 2010

jumci, dobre su daylongy, tie ozaj vydržia aj vo vode, alebo altermed...

romaroma
26. apr 2010

maji a ako sa ti vyhádzal?

jumca
26. apr 2010

dakujem za radu o tom kreme... myslite ze bude stacit aj 30faktor, ci radsej 50???
maji kupovali sme ho v sobotu a mali este ale 15ks... potom mali este aj inaksie, ale tie uz stali okolo 10€ a viac... ale sa mi pacili aj tie.
musim veru aj ja uz kupit malemu na opalovanie, lebo slniecko zacina uz poriadne pripekat...a detska mi minule hovorila aby som bola opatrna na slniecko, ohladne maleho...ze ani nozicky nieje dobre v lete moc opalovat, lebo ta detska koza je velmi jemna este.
tak sme sa rozhodli ze k moru pojdeme len my s muzom a s malym potom radsej az na rok...ze tento rok pojdeme s malym na 4-5 dni do tatier...zmenit vzdux. ale aj tam treba oxranny krem 🙂
pekny slnieckovy den 😉

corasone
26. apr 2010

roma no uplne cely sa mi vyhadzal take male bodocky fliaciky. alergia asi na tie ATB no predpokladam ze to bolo aj koli tomu ze pil menej cajiku, od soboty sa mu to polepsilo ked zacal pit viac. ale stale berie fenistil kvapky.
jumca ja som kupila radsej 50 lebo ako ti Dr povedala detska pokozka je este velmi jemnunka. buduci rok uz snad bude stacit 30 ale tento dam 50f.

romaroma
26. apr 2010

tak to mu potom zabral fenistil. aj mu to niecim natieras?

jumci, 50ka faktor, este aj ivko je maly na 30ku ja si myslim, fakt tym nic nepokazis.

corasone
26. apr 2010

roma ano zabrali mu tie kvapky, aspon teraz dobre spi 🙂 nie, nenatieram, nie je to potrebne.

romaroma
26. apr 2010

jj, na to je fenistil super, na to spanie 😎

henaha
26. apr 2010

ahojte dievcence po peknom slnecnom vikende 😉
tak sme stastne absolvovali Plzen a zajtra uz valime na vychod, lebo tatina nam idu operovat (platnicky ☹ ) v RK nemocnici, nechame ho tam a my dvojka pokracujeme....som zvedava ako to samy zvladneme 😉 😉
tak a mame stolicku na jedenie, kupili sme uz aj golfac-Chicco multiway, tak sa vytesujeme 😝
http://www.malvik.cz/Kocarky/golfove-hole/Chicc...
mame za sebou prvu navstevu ZOO, hranie a lozenie na travicke 😉 ten nas vymyselnik by bol len na vzduchu....foto vecer, ked stiahnem z fotaku 😎

katuska, gratulujeme aky je Maximko statocny so zubkom a ako sa krasne prevracia 😝 ta decka vyzera byt super, dobre, ze je vacsia...
jumci, uz sa aj ja tesim na ten pocit, musi to byt uzasne 😉

so stretkom pockajte na mna, my sme o tyzden zasa spat doma, tak sa pridame 😉

henaha
26. apr 2010

ten kocik mame zeleny 😉

corasone
26. apr 2010

Heni, kocik vyzera super. tesim sa ked ho vytiahnes. zelam stastnu cestu. vy to zvladnete. a pockame so stretkom na teba. tak ci tak moj Samko je po ATB tak nechcem este moc s detickami stretavky. buduci tyzden to uz bude OK.

jumca
26. apr 2010

corasone pozdravujeme samuska a prajeme skore uzdravenie... 😉
ja som kupila malemu golfac peg perego Pliko P3. na leto aj dovolenku je skladnejsi ako perego AT4... 😀

silvuskaa
26. apr 2010

heni kocik je nadherny, fakt sa mi moc paci.
Baby som rada ze som vas dnes stretla 😵 Mate krasnych drobcekov.

Ja som kupila Davidkovi kremik Bioderma 50tka faktor. A mali nejaku akciu, ze 2ks v balicku. Podla mna je najlepsi Daylong, ja ho pouzivam lebo vzdy na zaciatku leta som sa zo slniecka vyhadzala a tento krem mi moc pomohol... ale teraz v lekarni nemali 50f tak som zobrala tu biodermu 🙂

kattarinkaa
26. apr 2010

Tak dievcence, dakujem za zubok. Bolo to pre nas riadne prekvapenie, nikto to este necakal...neviem, kam sa ten nas maly drobec ponahla. Sedet nechce, ani ked je oprety, a ked ho chytim za rucky, ked lezka...tak hned vyskakuje na nohy. Teraz ked sa uz sam prevracia na brusko a spat, zistil...ze ked je na brusku, vie zdvihnut ritku a nozky zasunut pod nu, ale...jednoducho ma zaboreny nos na deke a nejde to dalej, ruky s nami este nespolupracuju...neviem, ci uz sa chysta lozit alebo co vymysla.

Heni stastnu cestu...davajte na seba pozor. A samoska, stretko spravime spolu s tebou.

Jumca, kremik sme kupovali v lekarni daylong 50faktor...je to dost drahe, ale oni to potrebuju. Kefky som kupila v DM-ku taku sadu 3kefiek za 4eura. Je tam pomocna na prerezavanie, taka stetinkova, ked uz zubok vytrca..a normalna kefka, ked uz ma zubky vonku...tak, aby sa hned zacalo s ustnoou hygienou.

Corasone, mozno sa pytam hlupo, ale co je ATB?..nejake povinne ockovanie?

romaroma
26. apr 2010

antibiotiká 😉 pardon, že odpovedám za maju

kattarinkaa
26. apr 2010

dakujem Roma, a na co sa uzivaju?

romaroma
26. apr 2010

ATB je skratka pre A n T i B iotiká 😀

henaha
26. apr 2010

som sama zvedava na kocik aky bude v praxi, ale odporucali mi ho v 2 predajniach, ze je vhodny aj na zimu, lebo ma vacsie kolieska a je sirsi ako klasicke golface, tak vojde aj fusak 😉 a nechcela som moc drahy, jeden drahy staci 😀
katuska, ked ti uz dviha zadocek, zachvilu sa zacne staviat na nozky na brusku a potom bude sediet...nas Samko presne tak na to prisiel, ze si vie sadnut 😝

urcite sa priebezne ozveme, tak sa uz tesim na stretko, ked sa vratime 😀 😀

corasone
26. apr 2010

kattarinka ATB (antibiotika) Samulko uzival lebo mal zacervenale hrdielko a teploty. proste bol chorucky. preto sme ich brali.
Heni Samko je uzasny. nemam slov. super fotecky.

romaroma
27. apr 2010

a na tých prvých dvoch fotkách sa mi na henu úplne podobá, zdá sa to aj vám?

kattarinkaa
27. apr 2010

ahojte dievcence, uz som to pochopila...ATB ste len pouzivali ako skratku, a ja som si myslela, ze to je nejaka forma liekov.. 🙄 Prepacte, asi som si sedela na kabli.
Maji, ale dufam, ze ste uz v poriadku...a ze uz si so Samkom uzivate slniecko naplno.

Heni, malinky je perfektny..uzasny, tie deticky su super.
Inak, dievcence dobre ranko, my uz sme od 5.17 hore, Maximkovi sa uz nechcelo spinkat...skoda, a to sme uz posunuli aj cas zaspavania z 20.00 asi na 21.00 - asi ho za den malo zabavam, a nie je taky unaveny...uz aby mohol u nas na stavbe "makat" 😅

silvuskaa
27. apr 2010

dobre ranko, my sme od 6.30 hore. Davidko vcera prespal skoro cely den a v noci mal party, celu noc putoval po postielke 😀
Heni Samko sa veru na tych foteckach uplne na teba podoba 🙂
A co ma vas tatino s platnickami? Lebo aj nas ma problemy s chrbticou, ma posunuty stavec alebo nieco take a tlaci mu to az do nohy, ale operacia je dost riskantna tak nechce ist.

No a my este stale bojujeme so soplikom, odsajeme a znova mame plny nostek. Kolko krat za den sa moze odsavat neviete?

corasone
27. apr 2010

Dobre ranko vsetkym, no poviem Vam Henin Samko to je cla mamina, ale uz boli aj momenty ze to bol tatino. oni sa pomalicky zacnu menit. vcera mi napr. kamos povedal ze teraz je moj maly cely na mna. a inac on to je cely tatino. sak ten chodi jak pav pysny xixixixixi
moj malinky je uz OK, von chodievame, vcera sme uz boli aj na prechadzke. dnes ideme na kontrolu.
silvuska odsavat mozes kolko x chces zalezi akym sposobom odsavas. ak vysavacom tak sa odporuca len 3-4x maximalne ale ak mas akukolvek inu odsavacku tak by to malo byt OK.

silvuskaa
27. apr 2010

corasone tak dufam ze u sr bude uz vsetko v poriadku.
Ja odsavam vacsinou s vysavacom, tak asi by som nemala prekrocit limit 4x.
Dnes mame zasa krasne pocasicko, poobede ficime s malym von.

Dnes si idem dat odstranit prasknutu zilku na tvari a potom sa musim minimalne 2tyzdne vyhybat slniecku, nie som z toho nadsena lebo ja by som sa slnila uz aj teraz na lehatku 🙂

corasone
27. apr 2010

silvuska tak drzim prsteky aby to dobre dopadlo. este toho naslnis az az, nic sa neboj.

jumca
27. apr 2010

baby dakujem za radu na ten faktor a znacku pre Ivuška. zajtra idem do lekarne kupit, lebo aj dnes ked to slnko zasvietilo riadne pieklo...aj ked bol v xladocku ale predsalen to UV je vsade...
heni maly je paradny sikulko. 🙂 a na tej 1 fotke je cela mamina...

henaha
28. apr 2010

Baby, mate pravdu, Samko je uplne cely ja 🙂 🙂 akurat ocka ma po tatinovi 😉
silvi, moj ma presne to iste, jedna platnicka je posunuta a tlaci mu na nerv do nohy, takze mu trpne noha, tiez to oddialoval, ale operacii sa skor ci neskor nevyhne, ma to byt len mikrooperacia, tak hadam mu to pomoze 🙂 a v RKI su na to vraj sami odbornici...no a ma sa tam ako v hoteli, dvaja na izbe, telka, sprcha, wc, ked ma ist za lekarom, tak to hlasia, a tak...same vymozenosti, tak dufam, ze to rychlo prezijeme a pojdeme spat domov 🙂
Inac cestu sme zvladli super, Samko posluchal, spinkal, tak som stastna..je to uz velky cestovatel 😀

pekny dnik prajeme, aj ked tu moc pekne pocko nemame 😠