Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?
Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
no to slnko sa asi nekona nakoniec 😠
nic sa mi nechce, ani ten obchod sa mi nechce ucit - beziiiiii ☹ ☹ ☹
aruska obchod je v pohode, pokial sa nemusis ucit financka 😉
kira a druhe rifle som si kupila v cinskom obchode u nas v PD za 450,-, fantasticke 😀
beziiiiii, mám na teba jednu big prosbu 😀 keď si tak už urobila toho občana, neposunieš mi za slušnú cenu materiály? 😉
a ešte jednu otázku a to, že kto vám robil tú vstavanú skriňu a za koľko? teda bola to dobrá cena?
alebo baby, nepoznáte nejakého stolára z okolia šamorína, čo robí dobre a relatívne lacno? lebo náš stolár berie objednávky na koniec januára 😖 spodok sme mu dali robiť, ale na rolldor do hosťovskej a detskej sa mi čakať nechce
tilly ja mam kamoska co pracuje s komandorom ale robi to sam -tak ked chces dam ti kontakt do IP, je relativne lacny
miska obcana v pohode posuniem, mam vypracovane otazky {samozrejme bezodplatne}, len musim ti povedat, ze je lepsie sa ucit z knihy, hmota - Lazar, proces - ta nova ficova+OSP+exekutorsky a notarsky poriadok, rodina - Lazar.. pravo dusevneho vlastnictva mam vypracovane, len to je taka besna oblast prava, ze u nas ludia, co si to vytiahli, tak vsetci vyleteli 😝
skrinu nam robil jeden stryco z BA, oni to chodia uz len montovat, my sme spokojni.. dodavka cca 2tyzdne aj s namontovanim.. ta velka skrina v spalni, co je do L, 135x270 ci kolko to bolo nas vysla 30, mam vnutri aj vytahovacie kosiky
fiiiha, tu sa u kzadeho vo velkom preraba...robiii 😀
esteze my to mame za sebou ... nezavidim...hocijaka malickost sa v dome ide robit, vzdy je z toho neporiadok.
Dobre ranko.
Dnes je zasa hnusne vonku. Ani do obchodu sa mi nechce. Asi uvarim nieco z mrazaku 😉
janne aj ja rozmýšlam nad tým mrazákom 😀
chcela som urobiť zemiakové pagáčiky ale ako som ráno zistila nemáme zemiaky a nejak sa ani mne do obchodu nechce ist
skúsim počkať kým sa priatel zobudí či by sa jemu nechcelo 🙂
janne a čo ti tak skoro horé?
ináč aj my sa chystáme wc prerábať všetko je už kúpene len čakáme kym budeme mať viacej času 😀
No muzo isiel na ryby a zobudil ma. Tak teraz pozeram telku. Juj nastastie aj my uz mame poprerabane aspo na nejaky cas 😉
Juj moja tak to ja neviem. 😅
Boze musim ist do obchodu pre ryzu ale nevein sa k tomu donutit. ☹
aj my sme boli ráno o siedmej hore, len potom tie cirkusy... domčo si povedal, že chce pozerať psíčka a mačičku... ach jo, obdobie vzdoru je blbé 😝
ahojte dievcata..
tak? aky ste mali vikend?
my celkom fajn. krstny syn mal 2 roky, tak bola vcera oslava 🙂
skoda len, ze to pocasie nam nestuplo blizsie k aspon 18 stupnom..chladno bolo 😒
No uz bude len zimsie a zimsie. Ale ja som celkom rada. Tesim sa na sneh 😀 Budem sa gulovat 😀 😀 😀
janne, nestraš, ja chcem 20 stupňov a od marca už len teplejšie 😀 ale tak od 19.12-10.1. môže snežiť stále, teda každú noc a cez deň nech je pekne slniečko 😀
a 11.1. by sa mohlo začať oteplovať a potom už len teplúčko a teplúčko
bre ranko, dnes sme vstavali strasne skoro a malemu sa nechce spat teraz tak cakam kedy mi zaspi tuna na sedacke
janekta nejako nestiha sem chodit, co sa stalo???
AHojte baby, bývam v Kvetoslavove /pri Šamoríne/ a rada by som začala chodiť na aerobik v Šamoríne, neviete mi prosím Vás poradiť býva tam niekde? majú nejakú webovú stránku? alebo prosím dajte mi nejaké info. Len s aerobikom nemám skúsenosti tak ak by sa dalo také cvičenie kde nechodia samé profíčky, lebo to by som sa nechytala 😝 potrebujem len zhodiť pár kg 😉 za každú info vopred dakujem

no ved..uz nevydrzim a myslim ze ani velkost nie je vyhovujuca (36-38)...ale dakujem..idem si kupit, to j ejasne, len ma poburuje ta drzost a este aj to, ze za tie peniaze nic vynimocne "pekne"