Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?
Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
tilly: hej, uz je kupena, predpokladam, ze tri dni budeme skladat len lego.. ja som to chcela zlozit uz predtym, aby to dostal zlozene, vies co to bude sucastiek? a pri matkovi???? ale nebolo mi dovolene 😝
ale coby ved domco toho dostane isto kopeeeeec.....ako ta poznam
a ako dopadla garazovica?
nie toľko, čo kubko, ale dosť, ale na budúci rok nás finančná kríza priškrtí 😀
garážovica dobre, asi o siedmej sme došli domov, domčo sa ešte trošku pohral a potom odpadol...
ja som teraz urobila také syrové pagáčiky a žltkače, zajtra budem robiť ešte dva druhy slaného a dva sladkého...
tilly: fiha, ako sme sa porozpekali, co? chi... zienky domace... ja dnes idem robit tych listkovych slimakov a BB gulky sme stihli este vcera vecer
ahojte babule ja tu lietam na vysavaci ako jezibaba na metle 😀 ,nestiham nic , este ze mame povinnu dovolenku.....poobede utekam po Dodovu mamu na stanicu a potom asi odkvecnem.....
Ale aj tak vam prajem krasne a bezstresove vianoce a zdravy uspesny rok 2009!
chrumi ty mas aspon dovolenku, len ja ani to a este sa na mna hrnie skola. Strasne je toho vela a mam uz celkom depresie ze nestiham...
ja sa už trošku učím na štátnice, dosť skoro 😝 tiež nestíham... už som sa mala učiť od augusta, aby som aspoň jednu stihla, no nič som nepoučiteľná lajdáčka
janne: cely bb puding, troska rumu, 125 gr masla, 1 PL kakaa, 4 PL mleteho cukru ... cele to pomixovat, vytvarat gulky a obalovat v kokose, niekto dava dovnutra aj visne
tilly ty si ale sikula, ze uz sa ucis na statnice 😲
janetka hentie gule presne robime aj my, teda uz sme polovicu aj zozrali, davame dovnutra visnu v rume 😀
krasne sviatky vsetkym samorincankam aj s rodinkami 😵
caute ja tento rok nic nepecem 😔 ,ale dala by som si mnam....u nas to aj tak nikto neje,Dodo nelubi moc sladke a jeho mama nemoze a tak by som to vsetko popapala ja 😝 .....ale uz mam konecne vianocnu vyzdobu a aj nas mini stromcek uz svieti .....som makala ako diva....
no, tak domco doma dostal darceky a stazuje sa, ze malo 😢
no nic ideme este k jednej babke, k druhej babke, snad tam dostane viac, len som kazdemu nadavala, nech mu moc nekupuju, tak to asi dostane, ze domko dostane maaaalo 😢
śtastne a veseleeeee
tilly: asik je po maminke, stale ma malo 😀 to vazne tak vnimal, ze dostal malo?? 😲
bez: dostala som tuto pekarnicku na chlebik http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz..., tak potom ta budem kontaktovat 😉 ak to nezvladnem 😉 ty si uz odbornicka...
inak maly mal straaaasnu radost z policajnej stanice LEGA, zopol rucicky, pozrel hore na nebo a ze JEZISKO DAKUJEM 😉 najvacsi zazitok z vianoc
zlatýýýý 😀 takže máš pekárničku, no teda, tak to budeš vypekať chlebík, no dúfam, že pre celú ulicu 😀 😀 😀
doma dostal málo, ale za to u babky 😝 ani nevedel čo skôr... dedo mu kúpil maskáče s tričkom a šiltovkou maskáčovou, tak stále chodí len v tom, najlepšie, že ho dedo naučil, poplááách, no a to vtedy sa musí komplet obliecť a dať do pozoru a potom sa vyzliecť, veci si uložiť do komínkov a ľahnúť si a potom zas poplááááách a tak dokola... tak si aspoň cvičil obliekanie, vyzliekanie a upratovanie 😀
a ja som dostala stepper a rotaňu, takže môžem zhodiť, čo som nabrala a že som toho cez tieto sviatky nabrala 😝
Krasne sviatky 😉
S tou pekarnou to je nejaka moda 😉 Aj ja som jednu dostala 😀 Mozeme potom vymyslat recepty a vymienat si 😀
cafte pekarky
jani aj ty si dostala pekaren? heh ked budes na materskej tak ju pekne vyuzijes 😉
Vsetci maju pekaren 😀
Ja uz teraz peciem vo velkom. Vcera som ju vybalila a dnes uz peciem druhy kolacik. A stiham sa pritom aj ucit. To je skvely vynalez 😀
Este niekedy ta potom poprosim o recept na ten tvoj zazracny cibulovy chlebik, ci aky je to 😀
tilly, bez, 13.1 mam trest s Kurilovskou a 14.1. mam obchod1 - ako sa mam na to pripravit??? poradte
inak aj my sme mali krasne vianoce, maly dostal tolko darcekov ze nechapal z toho 😀
jak je vonku krasne - spoza okna, mohlo by byt aspon 15cm snehu aby sme s malym snehulaka mohli stavat
caute veru ten sneh chyba,ale bola som okolo obeda v obchode a bolo prijemne aj ked mrzne ....aspon vietor nefukal.
nooo ahojte babenky
ja som tu po dlllhej dobe
v robote mame strasny frmol viete euro tak nestihame ani dychat
dodatocne vam prajem krasne sviatky 😀
baby neviete nahodou niekoho kto by mi vedel pozicat vysielacky na silvestra???

teda, kubko toho dostane... a tú policajnú stanicu ste už kúpili?
domko bude mať skromnejšie vianoce, ale tiež toho dostane veľa, už si ani nepamätám čo... 😅