Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?
Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
nejaky je dnes divny tlak, nie? ja by som spalaaa a moje decko nechce spat ani za toho boha 😝
tilly ja som prave tiez na to myslela,ze ako ma tlaci k zemi a jezibaby nejako tazsie zaspavali,tak na deti to asi posobi opacne 😀 ,tak dufam ze budu dobre spat ked uz konecne zaspali.
my pojdeme za chvilu pre dominika, tak si pospi a mna to na vzduchu preberie... dam si nieco sladke 😀
kurnik, takto nikdy neschudneeem 😠
no vyzera to tak ze Aischa pojde az do Slovinska 🙂 sa mi vcera podarilo ju strelit ale pridu si po nu az v sobotu tak dovtedy si to snad nerozmyslia...
no ahojte ja sa hlásim po dlhom čase,
Ďakujeme za blahoželania 😀
my sme dnes išli po dvoch týždňoch do škôlky tak sme sa aj tešili, mala som tu babysitting dva týždne, som si aj odýchla.
Kedy dáme obed????
no zostala len jedna a ta moja Angela krasna, keby ze mam dom hned ju berem krasku 🙂
mohli by sme zajtra alebo v piatok skocit na obed co vy na to ????
baby nechcete orechy ???? mam zase nacistene 🙂
caveste
my sme vcera boli u ocnej, nakoniec malej predsa len preplachovali ten kanalik, mala tam zrast a zajtra ideme znova 😅 ale pani doktorka bola superska, vidno, ze to vie s detmi
inak sme od nedele u nasich, nie je veget, sak obaja robia, ale clovek aspon nemusi varit a upratovat, stale sme vonku a poobede nasackovane u mojej babicky 😀 mlada vcera pochodovala 40 minut po vlastnych okolo celeho zamku az na namestie
my sa tento tyzden asi nepridame, sice vo stvrtok sa vraciame, ale ide s nami aj mamina, takze budeme robit babine program
asi ani ja tento tyzden obed nestiham, vo stvrtok idem do skoly za Mackovou ze co daaal 😀
Ja by som tiez az buduci tyzden isla radsej. Tento tyzden je Viki ako z divych vajec a je strasne zla. Hadam ju to do buduceho tyzdna prejde.
a kedy mas obcana...
boze, mne sa to dieta nejak moc hybe... sa tu gula jedna radost...
Veru sikovnicek. Viki uz tiez bola v tomto veku riadne aktivna. Sa pretacala. No a vidis, teraz je ako divoch. Tak ak ta caka toto tak sa mozes tesit 😀
misi cez ebay 😉
tak sme boli znova na preplachnuti toho kanaliku, ze jej vysli aj nejake krystaliky, niesla som na mikrobiologiu na rozbor, v pondelok budu vysledky 😔 dufam, ze to bude ok
misi asi hej, len uz ho neviem najst, lebo tieto i'coo su uz asi nedostatkovym tovarom
inak mam dalsieho favorita http://www.obchodny.sk/product/sportovy-kocik-h... 😀
ten som videla nazivo v toys r us a tam ho mali tusim za 129 a ten potah... taky sustak, strasne lacno to posobilo, kocik celkovo posobil lacno... akoze velky bol, pekny bol, aj farba bola krasna, ale nejak mi moc nezavonal...
no tak v nedelu si pridu z Kosic aj po Angelu - Erika, Janetka - sorry all dogs gone 😀 😀 😀 maybe next time... 😵
ahojte...viete mi povedať či je Operatíva v Šamoríne otvorená aj v sobotu? povedzme zajtra? ďakujem

moj sa zobudil o piatej a uz sa mu nechce spat, tak neviem, ci ho este mam vobec davat spat, alebo ci pockam do osmej, deviatej a potom uz pojdeme spat normalne...