Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?
Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
Ahojte, neviete o cvičení pilates v Šamoríne alebo okolí, poprípade kontakt na cvičiteľku? Hľadám už hodinu a pán Google nič nenašiel 😖
@balambi neviem, ci si zachytila
Opatrim detičky v rodinnom dome v malom kolektíve v Kvetoslavove,max.8.deticiek.denny režim ako v škôlke.cena 200€/cely den/cely mesiac,v cene aj domáca strava!!!!viac info 0918/117086
@ssiska skus tuto tel. č. : 0915 743 505, Laterna Magica Pilates Reformer studio - Šamorín, Hlavná 31, na 1.poschodí Kožnej kliniky (vchod cez terasu Angel cafe)
ahoj baby...ponukam straženie deticiek. momentalne som na MD s 2-rocnou dcerkou, ktora ma velmi rada detsku spolocnost. druha dcerka je v MŠ. Samorin
Ahojte Šamorínčanky chcela by som Vás poprosiť či náhodou sa niekto neviete vyjadriť prečo je táto ponuka bytu omnoho lacnejšia ako ine byty v tej rozlohe, či je to zla lokalita alebo kde je háčik, Nebývam tam tak to tam nepoznám len sledujem ponuku bytov lebo by sme mali záujem sa tam presťahovať 🙂
http://www.byty.sk/672740/best-real-3-izbovy-by...
Ahojte, prosim vas, ako je to so skolkami v Samorine, je problem tam umiestnit dieta, ak by sme nemali trvaly pobyt, ale len prechodny? Mate niekto skusenosti? Viem, ze v okolitych obciach je v tomto problem kvoli velkemu poctu deti, tak neviem, ako je na tom Samorin. Vdaka za kazdu info
Prosim vas, neviete o nejakom peknom 2 (pripadne aj 3) izbovom byte na prenajom v Samorine? Dakujeeeem 🙂
dobry den chcem sa popytat ci by sa tu niekto nasiel na strazenie 3,5 rocneho dievcatka ... jedna sa o vyzdvihnutie zo skolky+ strazenie od 16.30-do 19.30 a to utorky stredy a piatky a sobotu od 10 do 18-18.30hod. jedna sa o moju neterku a je sama s dietatom a nema to jednoduche ,ja jej pomaham ako sa da ale tiez mam svoju pracu a neviem byt stale s malou a potrebovala by spolahlivu osobku a viem ze je to dost komplikovane ale na cene sa da dohodnut aj ked po pravde moc to nebude.. podrobnejsie info rada ponuknem moj email je zuzanak@azet.sk a vopred dakujem
Baby plávanie v Kormoráne, od 12.1. 2015 januára
http://www.samorincan.sk/2-aktuality/1034-abi
ahojte, prosim vedeli by ste mi poradit. hladam cvicenie pre tehotne v Rovinke, Dunajskej Luznej, Samorine. nechce sa mi verit ze nikde nie je ziadne cvicenie. ujo google mi nic nenasiel :( dakujem
@sosnicka Ahoj, ja som v r. 2011 chodila k pani Janekovej, môžem len odporučiť. Skús stránku: http://www.drjanek.sk/project/bc-viera-janekova/
Ahojte maminky, nájde sa tu nejaká mamina zo Šamorína, ktorá má bábo vo veku mojej Lilianky? ( 2 roky ) Hľadáme si kamošov a kamošky 🙂
V materskom centre Baba klub v budove danoveho uradu je vela takych, aj moja Leia napriklad. Treba sa prist pozriet 🙂
www.babaklub.sk
Ahojte, poradite mi prosim? Potrebovala by som zistit odkial presne (aka zastavka) ide autobus z BA AS smer Samorin cez Rovinku (Slovak Lines). Parkrat som isla, ale opacnym smerom, teda vyskupila som na stanici v BA, nikdy som vsak nesla z BA. Vdaka

@bezaz jeej ďakujem Ti, už so to videla. Poznáš tú kočku?