Mamičky, tehotné a snažiace sa v Šamoríne: Ste tu?
Ahojte, najde sa tu niekto zo Šamorína?? 😀
Ahojte, dlho som tu nebola, ale polepsim sa 😉 . Pocujte, nema niektora z vas asi trojrocneho Samka, co ho opatrovatelka brava zo skolky? Pytam sa kvoli referenciam na tu opatrovatelku.
Bezaz - to mi je luto s tymi nevolnostami, ja som mala obe tehu take, mne trochu pomahala - na radu mojho gyndosa - vychladena kokakola, zmrzka a chladene kompoty.
krkodiil: hej, miskina suseda.. ona uź u nich konci? oni su s nou veeeelmi spokojni
ahojte tak dnes mame zase krasne, je teplucko.
a co krokodil zhanas opatrovatelku, ja som to tiez robila este pred tyzdnom, ale nastastie uz som zohnala.
Niee, nekonci, len po mojich peripetiach s upratovackámi to asi poriesim tak, ze si necham raz do tyzdna na dve hodky povarovat, nech odhrniem aspon najhorsiu choleru 😝 .
Jo a tesim sa, ze si ju chvalia, na mna urobila vyborny dojem, len vies ako - to moze byt len dojem.
hej, perfektná je, ja ju tu vidím vedľa, u samka nekončí, ale doobedia má v podstate voľné, tak by stíhala aj malého...
erika: halo, uz tuna, len sme boli asi 2 hodky v tom nasom "bazenisku", tak teraz chrnia chlapi a ja sa nadzgavam pizzou.... 😉
caute baby, tak idem urobit reklamu,
ideme s kamoskou otvorit BABYSITT CENTRUM v Samorine, tak sa tesime na ucast vasich deticiek. Pracuje sa na tom takze za 2mesiace by sme teoreticky mohli otvorit 😵 😵 😵
aruska: v akom ponimani bude to centrum??? ale jednoznacne sa tesime.. este hod infosky, kde co a ako?
ty si aka aktivna, pocuvaj ma.. a co to kvetinarstvo ? hm?
aruska neskoroooo, to som potrebovala pár mesiacov dozadu 😀
inak, dnes som sa dozvedela, že nejaká pani opatruje v byte deti a vraj je strašne super
takže sme to s pani čaniovovu posr... 😖
Aruska1 - a nejake podrobnosti? 😉
Este mam otazky, zacinam sa trosku prehrnat na tomto fore, pliiz, ako sa daju vyhladavat prispevky podla autora?
aruska aj ma zamestnate? na skrateny uvazok pocas MD 😉 mozem ucit aj hudobku {flauta, klavir, spev 😀 } len neviem po madarsky 😕
krokodil to sa da? 😲
ahojte dobre ranko,
tilly to je mozno ta co k nej dam frederiku, nebyva na gazdovskom rade??
Dnes je nejako hnusne
cakam navstevu tak musime byt doma, nejak ma boli hlava 😖
krokodíl, tu nie 😉
erika a ona má viac detí? lebo táto má vraj 4 deti tam... a môže to byť aj gazdovský, vraj v nejakých vyšších panelákoch
no ano teraz ma tri plus jej 2 ale tie su vacsie chodia do skoly, vola zuzka 😀
pocuj tilly ty mas ktory kocik GESSLEIN SWIFT ???
a ako si s nim spokojna ???
rozmyslam na tym alebo este nad Q u i n n y Z a p p alebo este jeden od Abc Designu?
za kolik si ho ty kupivala, da sa opierka dat celkom dole???
na zappe nie je polohovanie a je nestabilný, mala som ho tesne pred týmto swiftom 😉
domčo sa v ňom vyspinká...
ja som ho kupovala za 96 E jazdený, ale nový stojí okolo 6tis
dá na spinkanie, úplne do rovna asi nie, ale na spanie OK ale nožičky sa polohovať nedajú
hoď link na inzerát

my máme dve telky a na panelák to aj tak nikdy nestíham domov... ale prima nedáva žiadne serály, len futbal 😠
janetka, ale už by sme si aj mohli dať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie 😀
večer nejdú ani VKV, takže môžme byť dlho vonku, ak nebude grmljavina 😀
som sa chystala do školy na 11stu a nestihnem to asi 😖