Mamičky z Vrakune: Stretnutia a kočíkovanie v Bratislave II
Caute mamičky z Vrakune a BA II,
dúfam, že nebudem kočíkovať sama. My čakáme babenko v oktobri
je tu nejaka mamička z tejto časti BA?
ked sa dakdezberáme tak spí,,,momentálne ,,chodím furt do zubára tak ho budím lebo potom nestíham 😝
cafte baby tak ako?dneska nam niak velmi fuka vonku my sme doma manzel pozera hokej a ja som si 2 hodinky pospala.uz 3 den ma pobolieva zubcek 😢 😢 😢
ahojte 😎
neviete mi poradit ako sa sem dostat, ked nestiham? ☹
idem si pocitat, co tu nove, bude nejake stretko, alebo co?
my mame prvy zubok! 😀 taku ihlicku v ustockach 😀 😀 !
sisus no ten hokej, to bol veru deees 😒 😒 co ti hrali 😒 😒 alebo skor nehrali 😀 ako sa mate? suseda hovorila, ze uz Nelke to ocko preplachli, uz je dobre?
jani chystame, ale asi az ked bude teplejsie pocko 😀 a gratulujeme k zuubocku 😵
ahojte,,,
jana,,,aj ja som nestihala,,,teraz je to už lepšie,,,len ked spí a večer, lebo inač sa nedá,,,dúfam že, princeznička bude pokojna ked jej idu zúbky 😉
claudi,,,no hokej ,,to bol "hokej" 😝 ,,, a ani som nevedela a čumim že, môj bratranec za maďarov hral..ta pomoc,,madarský slovák 😀
ahojte.
claudinka asi ma zle pochopila teraz sme dostali nove antibiotika a ked to po nich neprejde tak potom nam to preplaCHNU.INAK NABUDUCE KED POJDES K OCNEJ PYTAJ SA NA mYTNU LEKARKA JE SVETOVA VSETKO NAM POKONTROLOVALA PORADILA MI AKO SA MAM STARAT O OCKA NO PROSTE SUPER A UZASNY PRISTUP AJ KU MNE AJ K NELINKE.
sa tesim ked bude stretko - sa pridam 🙂 .
tak zatial sa majte, zajtra idem k mamicke, oddychnut a pre jedlo 🙂 .
sisus mytna hovoris? ok nezabudnem na to snad.. a tam je normal detska? preco nas potom posielaju az na kramare vsetkych?
janus bude papanica? aj ja mam od svokry navarene 😀 teda vcera som mala, dnes uz neostalo 😝
jani,,,no nahokej som chodila často predtým, teraz už teoreticky vôbec,,, 😒 ,,,je to iná atmosféra ako doma
my dnes v škôlke na zápis,,,detičky ukázali čo vedia,,no sranda,, uvidíme ako to bude vyzeať v septembri 😨 😵
jej netmona uz ide misko do skolky?boze ako to leti.
claudinka lebo automaticky sa posiela na kramare s detmi ale vezme ta aj na mytnej len sa tam musis pytat.
jana hcsba no akosi sa to stretko nedari este.tak snad to vide.vsak terasa je velka tam sa zmestime 😀 😀 😀
dneska sme boli na poradni nase miery 6780g a 62cm lekarka vravela ze nelinka je sikovna ze vizera na 5 mesiacov 😀 😀 😀
a hokej no co vam poviem SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
vybavene 😀 jaaaj babule babule to je pocko, clovek nevie, ako sa ma obliect, chvilku tak, chvilku tak 😖
no to ti poviem claudi,,dnes zas u zubára,,a to aj popršalo, fúkalo a zas je teplo 😝
ahojte!!!! 😎
tak som bola u mamicky: mala som pre Paulinku, sveter, mikinu a bundu a len som prezliekala! 😠 wuper to pocasie.
neet: a kam si zapisla maleho?
idem dievcata, tak dobru noc, alebo dobre ranko? 🙂
sisa jakaa foto vazna 😀 😀
jani veru veru ja detto 😉 tiez som kazdu chvilku ho prezliekala a mala na to nervy 😠
sisa,,,ved áno,,ale tie deti fest rastú,,,no Miško za mesiac 3cm,,čo som ho merala
uvidíme či pojdeme von ale, moc sa nechce lebo , je hockej,,, a čehy 😀 ,,tak to si nenechám ujít 😅

my zase spime, ked nemame.. ach jaj ked chcem, aby spal, tak je po polhodke hore a ked chcem niekam odist, tak uz vyse hodiny spi a mne je ho luto budit vrrr 😠