Mamičky z Vranova: Pridajte sa do diskusie!
Ahoj, tak som sa zúfalo snažila nájsť v kolónke Regióny aj Vranov, no márne. Takže som sa rozhodla založiť novú tému a budem rada ak sa ku mne pridajú mamičky a budúce mamičky z VT a okolia. Teším sa na vás 😉
So Zoinkou sa mame super.Len skoda,ze nemozeme byt viac spolu (uz pracujem). 😝 Ale vynahradzame si to,ked pridem z prace. 🙂 🙂 🙂
A kde ju máš ked si v práci? ale ked sa inak nedá tak niekto sa musí obetovať? Ked na Slovensku sú materské také nízke, však?
ja chcem ísť s malou aj starkou do cirkusu cez víkend pretože je pri bývalej Slovenke a neviem či mi tam malá vydrží.
Byvali sme,ale od svadby mame byt vo VT.Cele tehot.sme byvali u nasich,az do januara tohto roku,kedy som nastupila do roboty. 🙂 Lebo moja mamka je doma,opatruje,teraz uz len jednu babku (a Zoinku),takze sme si obidve robili spolocnost,namiesto toho,aby sme kazda bola cez den sama. 🙂
Aj ja som rozmyslala nad cirkusom,tiez neviem,ci by nasa vydrzala. 😅 Aj ked zvieratka by ju urcite zaujimali. 🙂 Tak neviem.A nevies,kedy bude predstavenie?
Aj ja som rozmýšľala nad cirkusom, ale Eliška tam na 100 % nevydrží, tak sa pôjdeme pozrieť iba na zvieratká.
ahojte potrebovala by som pre maleho kupit odrazadlo neviete o niekom z vranova tak do 250sk.
Mena ja o nikom neviem, ale skús pozrieť na internete, oni ti to pošlú aj na dobierku a príde ti to rovno domov.
Mena skús sa pozrieť na mimiaukcie, tak sú niekedy odrážadlá a celkom dobré ceny ale už používané ak niekto nepotrebuje tak predáva. Stránka je www.mimiaukcie.sk 🙂

Mena ja som tu, ale píšem inde, keď tu nikto nie je? Nájdeš ma v júlovkách.