Mamičky z Vranova: Pridajte sa do diskusie!
Ahoj, tak som sa zúfalo snažila nájsť v kolónke Regióny aj Vranov, no márne. Takže som sa rozhodla založiť novú tému a budem rada ak sa ku mne pridajú mamičky a budúce mamičky z VT a okolia. Teším sa na vás 😉
tak to budete mat aspon krasne sviatky. Mozno bude aj prvym obcanom Slovenska ak sa narodi hned po novom roku. A uz vies co to bude?
Ahojte Vranovčanky, je tu ďalšia vranovčanka, taktiež čakám bábo som v 9 tt a veľmi sa na malé teším, čakám, že budete ďalej písať....
Ahojte 🙂
Tak sme prisli na Vianoce k nasim. 🙂 Sofik,napisem ti na IP,ktora dedina. 🙂
Pampusik,vitaj,sme radi,ze si sa pridala k nam. 🙂
Tak ja uz len cez vikend mozem pisat,lebo doma vo VT nemam internet.Ale teraz uz musim ist,lebo Zoinka je nespokojna. 🙂 🙂 🙂
Ena tak co uz mas nieco? Ja som velmi zvedava. Napis mi na ip. Drzim palceky a nech je malicke zdravucke. Pa paa
Ahojte, konečne som zasa tu, som u manžela v Medzilaborciach a tam nemám internet, tak nemám z kade písať, ale do zajtra som vo VT,
Ahojky pampusik! Aspon niekto sa ozve
A ty si priamo z Vt
Ja mam rodicov v Cemernom ale momentalne byvam v Lucenci. Ale idem k nesim po novom roku.
Ahojte babenky,
síce nie som z Vranova, ale bývajú tam manželovi rodičia, tak sa tam občas potulujeme 😀 . Asi tam strávime aj Silvestra, len musíme zistiť, či tam bude nejaký ohňostroj, lebo staršia dcérka sa celý rok vypytuje, kedy už budú vonku lietať svetielka 😵
Ahoj sofík, áno ja som priamo z Vranova nad Topľou a presnejšie bývam na Okulke, ja by som mala prisť na Silvestra ale ešte neviem čo bude. Práve teraz odchádzam do Medzilaboriec. Tak sa majte všetky......
Ahojte! My sme sa včera z Vranova vrátili 😀 Boli tam pekné silvestrovské ohňostroje 😵
Ahojte, čo je vás tak málo na tej stránke, ha? Ako sa máte, čo nové, ja som akurát dnes bola na poradni vo Vranove, dopadla dobre, len mi brala sestra krv a praskla mi žila, ani rukou nepohnem....
Ena blahozelam, mas nadherneho synceka. Je taky roztomily. To si asi mala co tlacit ked mal 4300g.
A inak ako? Maly je dobrucky?
Pampusik a ku komu chodis do poradne? Ja som teraz az do februara vo Vranove, ale nic sa tu vobec nezmenilo.
sofik: dakujem(e) .. maly zatial v pohode, spi, papa, kaka... sem tam pomrnci 🙂 Zatial idealne babatko 🙂
To este dlho bude, teraz je najvacsia pohoda. Moja mala stvornozkuje a nestiham za nou upratovat a behat. Katastrofa.
Ahoj Sofík, ja chodím do poradne k doktorovi Vlčekovi, je to správny doktor, som s nim max. spokojná a ty chodíš kde?
Ahojte 🙂
Konecne som sem aj ja nakukla. 🙂 Uz chodim do prace a doma nemame net,iba ked som u nasich,ako teraz. 🙂
Blahozelam Eni ku krasnemu chlapcekovi. 😵 😵 😵 😵 A ma pekny datum narodenia. 😉 😉 😉 😉 😉
biccy: dakujeme 🙂 no, mal na vyber z viacerych datumov, ani 1.1. by nebolo zle, alebo aj 2.1., kedze filip je 1.2. 🙂
Ahojte kocky! Ja takisto velmi nestiham na net lebo mala je velke sidlo ktore meni miesta v sekundach.
Pampusik ja som k nemu tiez chodila a kedze som sa vratila z ciech prednedavnom tak zatial som tu ziadneho gynekologa nenavstivila.
Biccy ty uz pracujes? A malickku mas kde?

sofik; dakujem.. este take 2 tyzdne 🙂