Mamičky zo Serede: Nájde sa niekto na prechádzku?
a je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von ☹
Ahojte... 🙂 Vcera tu tusim nikoho nebolo... Barbo, esteze ma ta Sered nas (a obcas Eli), inak by to pomrelo... 😅
Baby, ale to nielen tak, ze pozdravim a zmiznem...aj nejake suvetia by ste mohli pridat... 😀 😉
kala 😀
cau mexx,to len tak troska podrypnut 😀 ,napisem,ale az vecer,idem na nakup a pre malu do skolky.papa
ja som poslala teraz muža von s malým,lebo sa dnes necitím dobre, je mi nejak divne od žalúdka 😝
Eli, som ta videla tusim predvcerom ci kedy, isli sme so segrou autom a ty si isla s malym tusim na rukach... 😕 🙂
Kvari ta nejaka viroza alebo uz tebou zmietaju nevolnosti? 😉
no este neviem z coho to bude,ale nic nevylucujem, necham sa prekvapkat 🙂
mexx,dost mozne, Jakubko totiz uz nechce byt v kociku,tak uz chodime obcas von aj bez neho no a ked sa mu uz zasa nechce chodit tak sa pyta "hopa",takze zabava 😎
no caute babule,jak sa mate?meex ake stretko chcete robit,na tej druhej teme?dlho som tam nebola a je tam toho teda vela na citanie
Barbor, baby sa chystaju v lete, na nejaky vikend alebo tak (jeden den by sa prislo, jeden den tam a dalsi domov), tak sa zistuje, kto vsetko by chcel a kam by sa islo. 🙂 Pojdete? 🙂
no keby sa dalo tak by sme sa pridali,som tu teraz malo stale beham,sak sa tam ukazem
Eli, tak si sami bacujete...niekdy lepsie bez chlapa (teda aspon toho velkeho), nie? 😀 😉
u nas dobre,deti zdrave,manzel pocuva,takze nie je co dodat.a ty robota zatial nic?
No, nic... 😔 Akurat som dnes zas chytila dobru depku, lebo padla robota, ktora vyzerala nadejne...tak mam nervy akurat tak... 😅 No nic, musim skusat dalej... 😎
No ved ja dufam. A verim, ze ked toto nevyslo, tak je nachystane nieco ine. Akurat by sa to moholo rychlo objavit, lebo ma uz poraza... 😅
tak nevolnosti niesu, ale zasa ani neni kedy na ne ked som sama, inak dnes to co je ake hnusne pocasie, ja som bola nutena vyjst z domu v tej fujavici,lebo malemu som potrebovala ist kupit plienky a pekne nas zafukalo aj s Kubkom,ten chudak nechapal ze co to je 😀 Inak som sa dohodla s luniku,ze ked ma v stredu volno,ze ku mne pride na kavu, tak som zvedava ci to dodrzi 😉 a mexx, ty ako si PN?Lebo ked nie tak dobehni aj ty na kavu.Ked sa nebude dat ist von tak budeme urcite doma a spolocnost ma potesi.Popestujes aspon maleho a ja mozem ist aspon na wc 😀
Eli, som este stale PN...som myslela, ze mi to uz doki ukonci, ale stale nechal (na jednej strane dobre, na druhej mi to uz taaak lezie na nervy)... 😅 Von mozem len cez vychadzky, teda snazim sa to dodrziavat, lebo ja som v tomto taky strachopud, ze co ked dojde kontrola... 😅 Ale dnes a zajtra musim ostat doma, mam nejaky pisacky a tak, chcela by som to porobit. Dohodneme sa potom... Alebo ked bude krajsie, prides ty s Kubkom k nam, tu mozes byt aj cely den, ked budes chciet... 😉

Ahojte babky, ako ste sa dnes mali? 😕 Ja som bola u doktora, stravila som tam vecnost a je mi uplne naprd...by som isla normalne spat... 😅