Mamičky zo Serede: Nájde sa niekto na prechádzku?
a je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von ☹
ja sa mam vyborne,v seredi sa mi pacilo a vikend v piestanoch bol uzasny a vy co mate nove?
ja som si dala dnes urobit tie nechty,tak si zasa zvykam 😀 zajtra idem na poradnu
na stretku bolo velmi super už sa teším ked budeme mat také stretká aj mi čiže dianka , evka , terezka a ja. a na tie nechty sa moc teším kedy dáme stretko?
platila by som 550,- aj s nalakovanim,ale nakoniec som zistila ze tam mam kamosku,tak mi to dala lacnejsie 🙂 skusim hodit fotku do albumu 🙂 Zajtra idem do poradne,takze budem asi cely den v Trnave,chcem sa stavit u nasich,ale v stredu mam volno
evus:jasne,ze ukazem.Vsetky si ich dame spravit 🙂 siss :Ahoj Terezka
lunika:oki,mne by to vyhovovalo tak okolo 14-tej ak sa da
evka:ničoho sa neboj neverné to nie ved sa na teba moc moc tešíme
sisstin: ahoooooj čítala som novinky to vážne budeš verná nám seredankám
elinka27:zajtra budem upratovať umývať okná a tak budem mať na jarmok plno hostí.
terezka:a uz to mate iste?
lunika:ved v stredu som myslela nie zajtra,aj som inak pozvala kamosku s muzom aj s malou a v nedelu pridu buduci svokrovci 😠
evus, eli: to je byt po jeho babičce..teď tam mají nějaké podnájemníky..ale jsou dohodnutí, že až tam budeme chtít jít my..tak oni půjdou jinam.. 😉 je to nově zrekonstruované... 😉
baby dnes som mala stretko s trnavskými mamičkami a teraz som si dala do albumu mojho malého fotku bolo nás tam šesť ak chcete môžete pozrieť

cauko terezka si tu este?