Mamičky zo Serede: Nájde sa niekto na prechádzku?
a je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von ☹
no já vím 😒 ale zase procestuju pětikilo..a tak...já jsem líná v tomhle stavu někam cestovat 😒
mi to nepřijde moc drahé..dvanáct tisíc..tu pod 16 ani moc nejdeš..holky mají i za 24 😲
och,tak za kocik by som tolko urcite nedala...my sme kupovali 3-kombinaciu za 7-tisic a teraz sme malej kupili novu buginu a 3500,lebo ten prvy kociar sa nam zdal do bytovky velky.
to ano,ale taky sa moc neoplati,to uz das radsej viac korun a kupis lepsi.terzka,idem ja spat,som dnes akasi unavena.dobru nocku
caute asi ste tu este neni,ja som uplne hotova z toho tepla, sa mi ani nechce ist von v byte je lepsie ako vonku
vcera sme mali burku vecer a od 18.30 do 21.00 sme nemali cela Sered elektrinu 😲
eli: jsem nějaká unavená..v pět jsem vstávala..byla jsem v práci..a pak jsem byla s jednou holčinou z konika venku 😀
mne sa tiez dnes nic nechce, som upratala byt a poprala.Dnes sa tu zacal jarmok,ale sa mi v takomto horku nechcelo ist, zajtra ma prist kamoska aj s muzom a malou som ich pozvala a mozno pridu aj nasi,tak teraz peciem take slane a zajtra este urobim ribezlovu bublaninu 😀
pozerala som v albume, paci sa mi tie vecicky, ja mam este casu,ale tiez sa uz obzeram,aby som sa inspirovala.Dala som do albumu nase svadobne oznamko 🙂

lenze,takto by si urcite minimalne tisicku az dve na kociku usetrila