Mamičky zo Serede: Nájde sa niekto na prechádzku?
a je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von ☹
no cau...tak co zajtra ideme niekam poobede,akurat mi volala Monika,vracaju sa od svokry a ze ci niekam zajtra vybehneme...
no Monika je akasi zhava,chcela ist uz o jednej,lenze mne vtedy este mala spi,tak sme sa dohodli,ze jej zavolam,ked sa mala zobudi,ale skor ako o druhej urcite nepojdeme.
no vsak aj prave koli tomu,este zavolam doobeda Miske,ci nechce ist s nami,a stretneme sa vsetky styri.Strasne sa na vas tesim a zatial sa mi tu paci 🙂 .Aj v kostole som dnes po dvoch rokoch bola 😲 .
pridem pogratulovat,urcite 😉 ,tak sme teda dohodnute na zajtra,idem uz,mam tu este svokrovcov,zajtra ti zavolam kedy sa presne stretneme.papa
Terzkaaaaaaaaaaaa,faaaaaaakt????? 😲 .Az teraz som si to precitala....Kedy bude ten stastny den?????????????
evus: spíš mi to oznámil 😅 že si mě prej chtěl vzít hned, jak jsme zjistili, že jsem těhu..ale že si to rozmyslel, že by to bylo moc peněz najednou 😅
no teda,ty budes mat veci,ja som sa dnes stretla s babami-Kalou,Lunikou aj Elinkou,boli sme na kave,uz len ty tu chybas

ahoj holky..tak já mám za sebou víkend s miláčkem..ale před chvíli odešel a jede zase zpět do Blavy 😒