Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
😀 😀 😀 😀 ja som to s tou flaskou tiez inak pochopila......... 😀 😀 😀
zasa chlastate??? 😀
abetka- veru, nech to mamine dobre dopadne, držím palce 😔
lenkamt- ten koláč poznám, párkrát som ho robila a vždy vydržal na plechu len hodinu.....okamžite zmizol 😀 mňam
a ty si sa ako mala na výlete? poreferuj 😉
ukana- sa niekto má, keď mu kláče dôjdu až do chalupy, že? 😀
zuzu aj ostatné kočandy, hodila som dnešné foto z návštevy u zuzu...................bola som si pre ten môj zabudnutý dáždnik(z Jakuba), to aby ste nepovedali, že sa schádzame tajne, bez oficialít 😀 😀 😀 😀
je tu ešte niekto? či som zase posledná?..............hm a lenka či lucxy bude prvá zajtra? 😎
bibinka- ja som tu, ale tiez uz idem hajat
Dnes som upiekla tu bublaninu s cucoriedkami 😝
DAkujem za podporu 😉
som sa pobavila, že zahradníka.............
no s pepies sme ho hľadali kolo Tulipu, ale nič /asi preto, že bola zima/
...........ale na 20 minút som si tam našla au-paira, ale ten je vyťažený doma s mesačnou princezničkou......takže ani to 😀
vy tu robíte chúťky s bublaninami, koláčikmi..................mne by stačila aj horalka /matja/ 🙂
dobre ranko tak sa dobre oblecte vonku je len 7stupnov,,,,
chcela som ist na 10tu do mesta tak neviem, ze co 🙂
dobre ranko...
bibnka....foto 😀 😀 😀 ...ze zatisie s orbitrekom...si mala povedat, ze fotis len mna...aspon by som stiahla brucho a vypla hrud... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
abetka, nech to dobre dopadne... 😉
...ze hladat zahradnika...baby vy ste teda akcne... 😀
lucxy, veru riadna kosa....
dobre ranko...........zuzi,ake pekne kvety mas doma........to ste s bibinkou urco preberali aj kvety 😉 😉 😉 😉
na vikend by som prosila krasne letne pocasie, nech mame na MDD oslavach pekne teplo, ale rosnicky hlasili prehanky................ ☹ ☹ ☹
ukana, dakujem, jasne...aj kvety sme preberali...ale to co je v obyvacke je minimum...ostatne je uz na balkone...tak tam je teraz botanicka zahrada...
na vikend asi pekne pocasie nebude... 😒
lucxy, uz u vas prsi????ide od vas riadna ciernava, nakoniec ani my nikam nepojdeme.... 😖
hmm...co som tu sama????
no dobre, idem si dat kafe s mangelikom...potom kuknem... 🙂
ahojte 🙂 suprovo je vonku 😠 ale jedno pozitívum to pre mna má dám si pauzu v záhradných prácach 😵
včera bola adka reprezentovat škôlku na majstrovstvách okresu martin v atletickom trojboji detí predškolského veku 🙂 tak asi nebude športové poleno po maminke 😀 😀 😀
caute bublaninky,
matica, tak to mate doma riadnu atleticku, super 😉
dnes je hrozne, vcera sme brazdili s kocikmi aj s Lenk30 zakutia okolo Tulipu a zahradnici sa asi pred nami schovali..... Vikend ma byt chladny, zatra iba 12 stupnov, no to je otras, tieto vykyvy pocasia ..... 😝
matica, no super...mala je sikulka...
ja asi idem do toho mesta...aj tak musim ist na postu...tak zatial papa
Ahojte,
my sme dnes postíhali endokrinológiu, Matko je zase dopichaný ako sitko, čo mu sestrička nešla nájst žilku, chúda moje, popozerali sme báger vonku a už spíme....
Kto má prehlad aké sú zajtra akcošky v meste a okolí, dúfam že počko už bude lepšie, lebo toto fúj a doma je nuda strášná....
matica- wau, Aďka sa nezdá 😉 My sme chceli prihlásiť Filipka na jarný beh mesta Vrútky, no nestihli sme to. Nabudúci rok však ide. Inak, v skupine škôlkárov vyhral náš sused 😉 Myslím,že Fifko by mal šancu, lebo ani muž ho normálne nedobehne keď beží po našom byte- máme "dráhu "okolo byt.jadra 😀 😀
julyb- úúú, a čo je matúškovi? ☹ chúďatko, si užije tých doktorov ☹
my sa dnes sušíme tiež doma, ráno sme stihli ísť do škôlky ,to ešte nepršalo, mala som v pláne ísť do MT, ale dážď ma odradil....trepať sa s kočárom po daždi-bŕŕŕ.
idem uspať Alexinka, zatiaľ pa pa....

hello...dopecene uz davno...da sa povedat aj skoro zjedene....
lenka...pssst....jasne...na 1-2 slovom dvanast???no neviem...ved prides si pre kapustu, tak ma vypytas 😅 😀 😀
bibi, kde je foto???prosim ta sprav tam upravu postavy, umy mi vlasy a namaluj ma...pls 🙂 inak to tam nedavaj...lebo ti zmazu album 😀 😀 😀 😀 😀