Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
ahojte 🙂 dnes nám dali v školke fotos čo sa deti fotili a konečne máme normálnu fotku lebo ked sa fotili prvý krát tak bola adka v školke tri dni a je na nej urevaná, ked sa fotili druhý krát tak si slečna sama ostrihala vrch hlavy na ježka 😀 a teraz sa nám podarilo sa odfotit 😉
budeme a každú mám v rámiku zavesenú na stene len neviem dokedy to budem robit 😅 😀
ahojte,
babeny, ospravedlnujem sa, ze mi to dnes nevydalo, dufam, ze nabuduce to uz konecne vyjde do prdele.
dufam, ze ste mali super stretko a tesim sa na fotky.
pekny vecer.
streeeeeeeeeeeeetko bolo suuuuuuuuuuuuuppppppppperrrrrrrrrr,,,,mozte lutovat, ze ste neboli xixi 🙂 🙂 🙂
ahojte,
no konecne som vas precitala 🙂
aj ja som bohuzial zase presvihla stretko, ja sem chodievam velmi malo, raz za par dni a potom presvihnem taketo dolezite veci 😠
nicol mi sice slubila, ze mi bude volat, ked sa nieco diat, lebo som jej vysvetlovala, aka som hrozna, tak ju musim sprdnut, ze sa na mna takto vykaslala ☹
matica pekne foto 😉
abetka, no lepsie ako lepsie...ale stale to nie je tak ako ma byt... 🙂
joj a kedy bude dalsie stretko???A kde??? 😉
Prave som sa vratila z tesca, som mala chut na kofolu 😝
ahojte babule..stretko opatovne skvele, zostava tradicna 😉
fotos tu
http://picasaweb.google.sk/lh/sredir?uname=stre...
matka prepaaaac..ja som si myslela ze si to tentoraz postrehla, ked si prispievala ked sme sa o stretku bavili 😉 ale tak nabuduce uz naozaj naozaj naozaj volam 😉
mozno uz buducu stredu, pre velky uspech a ak lenka uz nebude zbalena 😉 vsak dohodneme
No Ninka, stretko super, este raz dakujeme, zabudla som povedať tvojmu ocinovi že má hlas ako Dedo Jozef z Bambulky 😀
a fotky sa mi nedajú otvoriť 😠
ahojte 🙂
stretko bolo supeeeeeeeeeeeeer, buduci tyzden idem, vsak balit bude chlap 😀
moj muz sa nechcel fotit 😖 ale dik, strasne sa im tam pacilo, mali by sme chodit castejcie, ibaze tie ceny 😝
Jééééj super fotky, ale nejaké ste to tam mali ružové 🙂 nechýbali vám tam nejaký chalani 😀

Ahojte koceny 🙂 🙂
Tak dnes som stastne obehala Poľše a konecne som kupila kociar. Ten co som mala objednanz ceznet nemali na sklade 😵
Inak gratulujem tehulkam a zase som presvihla stretko. Nebola som tu dlhsie a nevedela som o nom, ale dnes by som aj tak nemohla
zuzu- uz je ti lepsie.A kedy ide lenka na dovču?