Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
bibinka/ neviem, on jogurty v tomto teple nejedava, ale asi tak za hodku vypil na to mlieko, tak to bude asi tou strasnou kombinaciou, lebo dnes bol ok 😝
Lenka/ krasne su nalepky. Aj ja nad niecim takym rozmyslam, ale asi az v zime nieco podobne spacham v obyvacke 😀
abetka- tak to je ozaj vražedná kombinácia a ešte na také malé telíčko 😅 , našťastie je už ok
ako ja? no som stále polovičná pamelka 😀 😀 😀 , šak sa jedná len o jednu k..u 😅 už neodstriekavam, ale bolí to jak kráva, hádam sa to vstrebe 😀 😀 😀
lenka- tak to majú superangínu, ked teploty už klesli. Ked mal Ffi angíny,vždy mal skoro 40 st. 😖
Ahojte,
tak v Polsku som bola nakoniec vcera aj ja, a oplieskala tam nejake eurace 😅
a dnes som bola pre zmenu dat prepichnut Saske uska, takze uz ma nausnicky 😵
Leni - a afty uz nemaju ? hlavne ich megazavodnuj
Bibinka - ano boli sme v Auchane a potom v Sarni stocku. HM tam sice nie je, ale vyblbla som sa inde, a detvaky maju nejake nove oblecenie 😅
ahojte
uz sme doma...Lucka uz spinka...a ja som si sadla k netu na chvilku...precitat vas...
lenka krasna izbicka...
saskarisko...ake su ceny v PL???
bibinka...ty nasa pamela 😀
akože dovi dopo, prišiel muž a mám zdravé deti 😕 zjedli mu plnú misku polievky, ktorú mne 5x oplakali a šalia sa už 2,5hodiny, predtým 3dni zaspávali o 19, teraz ešte skáču po byte a terorizujú Veroniku 😝 😀
tak ja neviem, žeby to bola choroba z toho že im chýba otec? 😀
afty ešte majú, ale už len také červené fliačky, to biele navrchu zmizlo 😕
v piatok ráno ideme na kontrolu, tak dúfam že už budú v poriadku 🤐
Bibinka - 😀 tak to chce stretko - polovičnú Pamelu som ešte nevidela 😀
jezis....vy ste ale stihacky...co ste cakali na mna???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lenka, ano presne to moze byt pricina ich "choroby"...ver mi...deti nam davaju znamenia...a ak im nerozumieme...prejavi sa to inak... ale nejdem tu rozpisovat, lebo ma poslete do Sucian....
no ale ochoreli v nedeľu keď bol doma, tak neviem 😅 ale ja na také veci verím, ja ťa do sučian nepošlem 😉
ale Lenka už nechce mlieko a reve, takže to nebude až také ružové 😔
fakt 😅 tak to si zajtra zase hádžem, ale v piatok príde tak sa snáď už nadobro vzchopia
fotky som kukala, malá je krásnučká /žeby po maminke/ 🙂
lenka...ja ta tak luuuuubim....ako kona 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...ty ma vies vzdy tak povzdvihnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zuzu - oblecenie, topanky, kozmetika, drogeria urcite. elektronika - ako, co. potraviny, ako ktore. Moji rodicia boli v Zakopanom v Alme, a tam nakupili lacno potraviny, perfekt vyber. a mas tam pekne fotecky 😉
Lenka - teda, pekne ste izbicku urobili. odkial mas ten ornament ? aj ja chceeeemmmm .... 😉
lenka, nečítala som tvoje príspevky dozadu, ale píšeš o artsablonach - kupovala si šablónu alebo nálepku? Ja som mala vysnívanú jednu nálepku, ale na zrnitej omietke vraj nedrží dobre, tak preto sa ťa chcem opýtať, či vám drží.

Adiku - to sú nalépky 😀 ibaže macka pooh pre baby idem maľovať, lebo nálepku by časom určite strhli 😀