Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
dobre ránko prajem 🙂
Jakubkovi prajeme vela zdravia, štastia 🙂 🙂
bibinka pekna torta mnam mnam 🙂
pepies, aj mne sa ta druha pozvanka viac paci, taka spontanna fotka 😉 😉 😉 je velmi peknucka, to si robila ty, ci vo foto?
ahojte
prave som prisla z prace...nevybavila som nic pozitivne...takze ostavam doma... ☹
zuzu to mi je luto, ale neboj určite pracu najdeš 🙂 tiež neviem či ju budem mat ked mi skonči materska
mame tv doma už nie primu 😠 😠 😠
no nevyzera to ruzovo, ale nevadi, uz som sa s mm bavila, ze ak bude treba pojdem aj mimo MT 😖
larisa- aj prima je, len programy sú rozhádzané po všetkých možných kanáloch. Napr.my sme mali primu na č.8 a ked tam drbli tú telenovelovú chu.....u, tak nám skočila až na č.24 😠 treba preladiť programy v televízore 😉
bibi, ale pocula som , ze Primu maju casom zrusit z ponuky kabloviek, tak ako kedysi Novu 😒
zuzu, nieco si najdes, neboj.......budem drzat palce 😵 ........do Turca primaju vela ludi, urcite aj nejaku administrativu budu brat, posli si ziadost 😉
Pepies - Jakubkovi všetko naj naj, hlavne veľa zdravíčka a poslušných rodičov 😉 Tá pozvánka je krásna, Kubko je tam straaašne zlatý 😉
Babenky - čo sa chystáte dnes robkať? Ja pre zmenu nevarím, ideme sa najesť do číny, deťom objednám čistú ryžu a budú spokojné 😀 , včera môj kelový prívarok ofrflali 😠 😠
ella diky.
inac aj pre Teba mame pripravenu doma jednu pozvanecku 🙂
my sme doobeda doma, ideme buvat, poobede sa zasa niekam pojdeme tulat - bud Tulip - detsky kut alebo Lolo detsky kutisko 🙂
ahojte.
Tak nas chodi do sanatoria a to su strasne sceny. Neviem ako to zvladneme 😢
Zuzu- neboj , pracu si najdes , aj ja som teraz na tom tak, ze idem hladat nieco, aby som mohla nastupit, ked si zvykne v sanatoriu, len neviem ako to budem stihat s detmi, lebo mala v skole 1. rocnik, maly v skolke uplne iny kut MT, tak to bude este zabavne ☹
Jakubkovi - sladke bozteky k rociku, nech je zdravy a usmievavy 😵
ella dnes poobede si pojdeme asi niekam sadnut do mesta s Robom a trosku si pripit na ten prvy Jakubkov rocik, tak dnes nie, ale tesime sa na sobotu /dufam, ze nebude prsat/ 😉
ukana- to naozaj zrušia môj obľúbený český program? škoda..............no ešteže nás martico kŕmi takými debaklami ako Doma a podobné odpady... 😝
bibinka- poistovna nam to schvalila do konca februara, ale znova je mozne podat ziadost a nechat ho tam. Ci sa mu to lepsi je azko povedat, ale ja len verim, ze si zvykne, lebo reve ako tur.
a to má každý deň nejaké cvičenia? to ho bolí ,alebo reve preto, že sú tam iní ľudia?
Bibinka - bude slapat po svojich 😅 . dnes presiel pesko do Tulipu, a spat. len pod kopcom tu na Podhaji sa zacal pytat na ruky, a spat isiel bez obeda, co je unaveny. a kocik pre Sasku mam stary (jeden je 9 rokov stary - mne to problem nerobi mat taky, a okrem toho je super), a sportak bude po Riskovi
Zuzu - neboj pracu najdes. aku mas specializaciu a skoncenu skolu ?
no praveze s pracou v MT a okoli je velka bieda. ja uz rok hladam pracu - robim si prehlad o volnych pracovnych miestach a zatial som nanic nenatrafila .......
takze este mam 2 roky nato, aby som nasla poriadnu robotu 🙂
/okrem tej cestovky, co mam ist robit na polovicny uvazok - aj to bola skor nahoda/ 😉
Peppies - Jakubkovi vsetko naj k 1.rocku. a tato druha pohladnica je krajsia 😉
s robotou je to tak, niekto má známych a niekto šťastie 😅 , ak sa mu pritrafí. ale niekto si napríklad robotu ani nenájde. Najhorší prípad je, ked si ani nič nehľadá 😔 .
pepies- záleží akú robotu chceš .....ak by si robila čokoľvek, práca sa vždy nájde 😔
bibinka- to kym ho tam dam a ked pre neho pridem, tak place. Inak sa pekne hra s detmi. Sestricka mi vravela, ze on je taky typ, ze si zvykne, len to chce cas, tak som zvedava. A cvicenia su tam aj v bazene, tak to bude rad a potom rehabilitacie. Tak snad to zvladne/me

leni dakujeme 😉
je to neuveritelne, ako to rychlo leti .................
aj muzovi sa viac pacila tato druha ako ten pirat - on si myslel, ze to mu pocitacom upravili tvar a to Jakubko hodil taky ksichtik 😉
ale aj mna sa paci viac tato druha s krtkom..........................