Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
ahojte 😵
zuzu aj ja som bola na rodicku 😅 .......mne dieta este nespi 😠 😠 , zatial nevylieza z postele, len vykrikuje 🙄
😵 ja po dlhšej dobe, ale predsa...
dnes všetkým natálkam všetko naaaaj...
mali sme fázu úrazov a "psov", ale už je dobre...
dobre ranko
Lucka este spi, synator uz isiel do skoly...ja upratujem...
pomalicky idem budit slecnu, a sup do skolky...dnes ma caka maraton vybavovaciek po uradoch...a v tomto pocasi, sa mi moc nechce...ale musim...
pekny den 🙂
no zuzu veru to pocasie nie je bohvieco ale aspon nie je nejaka kosa, takze vela sily pevnych nervov a pod ho na urady, a bezabudni ze tu mas uvarenu kavu 😀
ahojte,no ja tiež dnes musím behať po uradoch, na socialku a tak, ešteže má moja mama poobednu,lebo potrebujem postrážiť kočík,kedže všade sú len schody, žiadny výťah ani bezbarierový prístup,a myslím že ten kočík by sa vonku dlho neohrial 🙂
dobre ranko 🙂
Natalke a Saske vsetko najlepsie 😵 😵
zuzu, ty upratujes rano o pol 7? 😕 🙄 🙄 .......poslem ti nejake sedativa, ak nemozes spat 😀 ...
Ahojte, oslávencom všetko naj 😵 😵 😵
Ela dnes idem kuknuť do športovej haly či je to cvičenie o šiestej a zajtra Rruky Nílu 😀
Ahojte,
Natalke a Saske - vsetko najlepsie 😵
Petka - urad prace by mal mat bezbarierovy pristup, ak stihneme, tak ho chcem doobeda vyskusat 😅
ukana...dakujem...sedativa nemusim...ja upratujem, kym vsetci spia a potom mam pokoj...prave som prisla z mesta, cestou som nakupila na 3 dni, nakolko som v praci a ide varit aspon 2 chody, nech maju co jest... 😀
no zuzu ked ides tolko varit navar aj nam xixixixixixi aspon budu hody 😀 a to akoze budes v robote non stop 3 dni??
adiku, neviem...este mi maju volat...no a menu nasledujucich dni...gulas, a slivkove knedle 😀
saskarisko, no ale ja som bola na socialke kde sa vybavuju pridavky a tak, tam ako je pošta a tam bezbarierový prístup nie je,len kopa schodov a nechať kočík vonku ked je dnu aj oddelenie v hmotnej núdzi-no neviem neviem 😉
petka bezbarierovy tam urcite je, nachadza sa z boku budovy uz som ho par krat vyuzila 😉 asi si si ho len nevsimla
no asi viem, len ked ja som potrebovala ísť potom ešte o poschodie vyššie,ale tak dnu by mi ho hádam neukradli 🙂
Petka - bezbarierovy pristup je zboku, ALE dostanes sa az ku vratnikovi, ktory Ti povie, ze vytah nemaju a ani mat nebudu 🙄 🙄 . a na otazku,preco teda maju bezbarierovy pristup, ked sa na druhe poschodie aj tak nedostanem, som dostala odpoved, ze mam kontaktovat riaditelku 😠
chudaci vozickari 😒 😒
zuzu, sikulka 🙂 ja som robila cez vikend pirohy so slivkovym lekvarom 😝
no tak toto sa stalo tam aj mne, ale vratnik mi aspon bol ochotny postrazit kociar a ked som prisla, kociar som sice nasla, ale vratnik tam nebol, tak ho naozaj velmi postrazil 😠
ahojte 🙂
konečne mám pc 🙂
dodatočne všetko naj oslávencom 🙂
zajtra by som vás rada videla v parku pri moskve, okolo 16.00 má byť teplo 🙂
ahojte, aj ja sa hlasim, ale nemam nic nove, iba to, ze sa mozno budeme stahovat, ale este nic nie je iste, tak drzte palce, nech na to vyjde 😉
Oslavencom vsetko naj 😉
Lenka, aj my by sme dobehli, ale pre nas je to nic moc - tie atrakcie su iba pre vacsie deti - ani s prepacenim pokakana hojdacka pre najmensich tam neni 😖

adiku, Vito v pohode...zvlada to
bibinka, to poznam...kolotoc doma...kolotoc v praci...
a spachtos tak zavcasu isiel spat???
Lucka veceria a za 15 min. ide do hajan 😀