Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
no ja sa chystam k dr. ze aky ma Nat vysledok z vyteru a tiez jej ju chcem ukazat, dufam len ze moje dve deti tam neurobia prilis velky chaos xixixixixi a ze to prezijeme v zdravi
no to som...ale mohli sme spat do 7-mej 😀
zuzu ved to nevadi ze ste skor vstali aspon viac stihnes my tak vstavame stale 😀
29-31.10. sa obídu 😀
by som šla tiež 😀 asi začnem písať príbehy 😀 aj keď ten jej posledný bol fakt inšpirácia pre sociálku asi 8x tam mala že niekto dostal po riti 😀 neviem kde na to to dieťa chodí 😀
leni, tak gratulujem, mas doma zivu spisovatelku 😕 😅 .....sikulka, .......a pise o realite beznych dni a slovenskych domacnosti..... 😝 😀 😀
no asi 😀 lebo v tom príbehu aj otec vyšiel nahnevaný na pivo v pyžame 😀 takže bitky a ťažké závislosti v priamom prenose 😀
leni, no teda ..... 😀 😀 😀 kde na to to dieta chodi 😀 😀 .......
no leni aspom si mozeme predstavit ako to u Vas vyzera xixixixixi 😀 😀 😀
po riti beriem ale v živote som nešla ani ja ani môj chlap v pyžeme na pivo 😀 to má asi od niekoho iného 😀 Zuzu si jej rozprávala nejaké príhody?????????? 😀 🤐
lenka, no teraz to musim uviest na pravu mieru...lebo si tu o mne pomyslia, ze fakt idem na pivo v pyzame...spavam v tricku...nie v pyzame...takze som sa raz vybrala na pivo s lenkou v tom tricku...ale mala som na nom mikinu 😀 😀 😀
ahojte babeny. Tak kavu pijem az teraz, trochu som utrela prach a este by sa zislo povysavat, ale aj kupelka a WC treba dat do poriadku.
prajem vam pekny den...idem pracovat...
pa 😀
pracovat?? zuzu ides nejako skoro nie??
tak som nieco porobila a idem oddychovat a poobede makat na stavbu,, nech sa aj ja pricinim 😀
Ahojte 🙂
Lenka - gratulujem 😉 a tie témy sú fakt na zamyslenie 😀 😀 😀 😀
ahojte 🙂 čo máte zas výpadok kona či máte stretko 😀
ja som krásne vyčesaná som babám model taaak som krásna a mám o polovicu menej vlasov 😀
ahojik matica tak hod foto ako vyzeras 😉 uz dlho som ta nevydela
hello
uz som domaaaa...jupiii...vikend volny.... 😀 😀 😀
matica...no hod foto... 😉
hello zuzu som cakala ze saozves a ty nic 😒
hello
ja som sa aj chcela...ale nemala som odvahu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
idem haji...bruuu noc.... 🙂
krasne uprsane ranko 😀
ahojte. to je strasne pocasie 😝 😠 Peto isiel na stavbu zrovnavat a bol objednany aj stroj, tak to asi moc neurobia a to sme tam vcera robili do uplnej tmy, aby sme to mali prichystane 😠 .
Inak pekny vikend 😉
abetka, no pocasie vam nepraje...
mne to vyhovuje...mala je riadne prechladnuta, takze ju to netaha von...{teda taha...ked videla, ze prsi, vytahovala cizmy a prsiplast... 😀 ...}
no zuzu, len co s tymi detmi cely vikend, ked ani von to nejde vyprasit 😅
Malej dam pisat a ucit sa do skoly, ale skreckovi, no neviem ako ho zabavim.
Co idete varit. Ja mam parene buchty, ale polievku neviem.Sa nastvem a bude vajickova 😀
no tak my sme sa prave vratili z prechadzky 😅 Lucka ma velke presviedcacie schopnosti, takze sme neodolali...
navatene mam od vcera parad. pol. a granadir a este mame aj gulas...takze dojedame... 😀
idem piect cesnakove slimaky a kolacik...dnes mame navstevu...8 ludi a my 4...takze idem chystat 😀
zuzu-fakt ta prehovorila???
Nasa sa prave napchava parenymi buchtami a pisali sme ulohy a maly spi, tak idem trosku relaxovat
abetka, veru, prehovorila... 😀
aj Lucka uz spi, ja som dopiekla, idem robit chlebiky, a misu...a uz som tak unavena...
😀 príjemný urpšaný deň..
dažďa už bolo treba, len ja by som spalaaaaaaaaaaaa...a deti si nedajú povedať, aby šli tiež..ako ich mám presvedčiť?

leni vd to je super mozes byt na nu pysna 🙂