Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
ahojte holky, dnes meating MC 😉 ja dorazim ca po 16tej este mam predtym cosi tak uvidim ako budem stihat 😝 leni beriem ti aj tie mikiny tak sa pripomen 😉
no a samozrejme ze kdo ide??
no my nie, ja som zas prevracala celú noc, neviem či z migrény, či nejaká viroza, tak nejdem riskovať nakaziť vám deti 😔
Ex - navrhujem v družine zahájiť výrobu a my si s radosťou budeme požičiavať 😀
ahojte,
ani my sme nešli, my sme naštastie OK, ale zvyšok rodiny vracia a hnačkuje, tak aby sme niečo nerozšírili alebo nenachytali 😝
čaves, teda tu je akási samá choroba, blé, všetkým skoré uzdravenie 😉
my sme zdraví, Alexík má už "iba" sople, ale hlavne, že teplotu nemá, Fifi, ten je OK, tak sa vytešujem 😉
a díky za tipy na karneval, čo ste tu spomínali, ale ja aj tak mám dilemu, že "čo" Filipko bude 😖 bo on chce byť každú chvíľu niečo iné 😅
lenkamt- včera som ťa zahliadla na ľadovni, si šla s deťuchmi v aute, ja som šla akurát domov s Alexom 😉
nicolmt- teba som človeče už dlho nevidela 😀 😀
Dobré ránko 😉
ale nám dnes snežíííííííííí 😝
ako bola včera v mc? my sme neboli, Adam robí projekt do školy a tak nestíhame, on je ako spomalený film 😅 😅
dnes sa ide cvičiť 😀 😀 😀
vcera sme po porade nesli 😉 ale ideme dnes...teda aspon ja a katka 🙂 lenka uvidime...inak leni ty uz nechod do sangahaja bo potom vzdy grcas 😝 😎 a mohlo by uz prestat kydat, fest sa mi chce este aj pred robotou odhrnat auto 😝
poradím sa s Ivkou a tiež by sme šli, ibaže nejde orange, tak jej nemám ako zavolať 😀
no Ninuš asi ti nič nepripomeniem, bo ja v tomto počasí nikam nejdem, obháňať tri deti + odpratávať 2xsneh z auta sa mi fakt nechce 😝 a zase ma bolí hlava 😝
ja som tento týždeň fakt nejaká vyfľusnutá a skôr to tipujem na nejakú vírozu ako shangaj 😝 😀
Ahojte,
Ninus - nezabijaj ma, ale neviem, ci sa tam ukazeme. vsetko totizto zavisi od Sasky, bo sme boli von dve hodiny, a ona potvorka si tam asi na hodinku zdriemla, takze som zvedava, co bude teraz
To už máš velkú slečnu Matica, my sme doobeda povysávali, poprali, všetkým hračkám odsali sople, čítali knižky, počúvali CD a poobede chcem íst von tak nech už NEKYDÁ 😝 😝 😝
matica 🙂 andrejke gratulujeme 😵 uz je skoro školačka 🙂 ...a maminka moze zacat setrit na skolske pomocky 😀
ukana dík ale mám s toho strach ako to bude ale aspon sa doučím čo som sa nestihla xixi
čaute,
matica- bože, že zápis do školy, tak strašne rýchlo to uteká a Andrejka už bude školáčka, gratulka!!! 😉 😉 😉 popíš ako prebiehal zápis 😉
inak, aj mňa ten sneh "dostal" na kolená 😝 , už som si myslela, že bude celú zimu "suchá zima" 😅 😅 😅
Ahojte,
Matica - gratulko, tak budes mat doma velku skolacku 😵
inak, ak by sa dnes planovalo MC tak nejdeme. Risko zacal soplit, predpokladam ze len z tlaciacej sa stolicky. ale pre istotu
ahojte
TAk ja som vcera s malzm utekala na pohotovost, lebo nic len vzsoke teploty a ma hnisavu anginu ☹
Sestra a mama opatruju, tak je to na nervy
Ahojte 🙂
abetka - to je nepríjemné 😢 skoré vyzdravenie prajem 😉
my sme mali v pondelok malý úraz, ale vyzeral dosť desne, Artur si rozbil hlavu, nič vážne, ale v prvom momente ho zaliala krv, tak to bol dosť veľký stres 😢 😢
vonku je krááásne, vedela by som si predstaviť byť skôr na martinkách ako v robote 😀 😀
🙂 ellab a čo ty vlastne robíš, ak to nie je tajné? 😀 😀 😀
ja to mc nestíham nikdy, my sme stále medzi svahom a bytom, dnes som aspoň nakúpila, lebo zase majú chalani tréning v jasenskej, manželík dôjsť nestihne, tak musím ja obuť lyže, lebo marko mi furt mraučí, že sa stratí, keď je tma...
ellab, ako idete v sobotu na martinky?...ja potrebujem niekoho, kto mi nahodí reťaze, už odšoférujem aj sama, aj keď smrť v očiach....
musím poriešiť tú 4x4 lebo toto mi fakt lezie na nervy..
Ahojte,
Abetka malému skoré uzdravenie, neboj so starkou a tetou mu je určite fajn 🙂
Ella no ja by som asi dostala infarkt, dúfam že už je v pohode 🙂
Ja idem zajtra do roboty, normálne sa teším že na cvílu vypadnem, lebo sme s Matúšom ako siamského dvojčatá stále nalepení na sebe 😀
Ahojte,
nas tata ide zajtra na policiu kvoli nejakemu priestupku, a mame ticheho tusaka, ze ten priestupok som urobila asi ja 😅. ale neviem, co to moze byt, vsak to teraz idu riesit september 😅
Abetka - skore uzdravenie, hnisaky su hnusne 😖
Ella - a coze Arturko robil ??
a to tu idete akoze byt vsetky uz pracujuce ??? 😕
ahojte.
Ellab - kedy môžem dôjsť pre prilbičku???
chorobáčikom a zranencom skoré vyliečenie 😉
Kati - ja sa ešte dlho nechystám 😀
Boc - tajné to nie je 😉 staviame pekné krby, takže keď budete potrebovať, ohlás sa 😉 ja som marketingový manager 😀 😀 ako pekne to znie 😉 V sobotu neviem, či budú martinky, lebo mm má nejakú prácu, takže ak tak, až pred obedom a to vy ste už v plnom nasadení 😉 na reťaze si ani ja netrúfam 😝 popros uja na rampe 😀 😀 😀 čo sa počasia týka, mali sme tam byť dnes!!!!
saskarisko - tak držím palce na polícii 😉 Artur sa potkol a hlavou narazil na stoličku, nebola som pri tom, takže neviem podrobnosti...
Lenkamt - prilbu asi až v sobotu, cestou na gin 😀 😀 😀 možno pôjdeme lyžovať, tak by som ti ju buď doniesla v sobotu, ak si ju ešte chcete vyskúšať alebo potom v nedeľu pred školou....
tak potom v nedeľu pred školou, a nebudete ju potrebovať??? lebo ak hej požičiam, totižto nemáme palice tak musím ísť požičiať 😅 zajtra ti volám keď pôjdem do vrútok 😀
lenkamt - v pohode nepotrebujeme, cez týždeň nepôjdeme lyžovať 🙂 ináč my tiež nemáme palice, Adam nechce lyžovať s palicami 😅

🙂 aké krásne masky ex...