Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
slivovicu nemááám, my sme tak už raz sestru nakazili tesne pred odletom, len len že dobehla domov 😀 😀 😀 si robím srandy a uvidím ako dopadneme ☹
zajtra ideme do Za na Alicu v krajine zázrakov, školská akcia 😉
julyb - pozdrav bb 😉
dobré zasnežené ráno 😅
Ellab - no ako ste natom???? 😨
my už len odkašliavame, dúfam že do pondelka máme po chorobe 🤐
dobré ránko 🙂
lenkamt - Artur už vyzerá byť OK, tak ak to nás nechytí, malo by to byť dobre 😉 našťastie 🙂
ahojte,
chorobam zelame skore uzdravenie .....
Ella, stastnu cestu Ti zelame, uzi si to aj za nas a pozdrav segru 😉
My stale soplime, ale uz je to chvalabohu menej......
Tak pekny vikend vsetkym 🙂
ahojte...
nejako tu je ticho... ja uz som zbalena...a teraz rozdychavam tyzdennu nepritomnost doma s rodinkou...
peknu nedelu... 😎
caute...zuzu, kde sa chystas? 😕 .my sme sa boli polyzovat, Jasenskej krasne sneží, doporucujem pre decka, naposledy sa vyjasit v snehu 🙂 ......... 😔 😝
chystam sa do prace-tyzden zaucania...prave som si bola na stanici kupit listky na vlak...nechala som tam 22 Eur... 😝
zuzu blahozelame k nove praci, dufam, ze budes spokojna 😉
mne sa termin nastupu presunul na jun, uz som sa minuly tyzden zmierila s tym, ze idem do prace a zrazu zmena, stale sa mi to posuva 😉 ale jun by mal vyjst uz konecne aj z mojej strany, aj zo sefkinej 😉
tak peknu nedelu a Zuzu, stastnu cestu do ........... /tam, kam ides na skolenie/ 😉
pepies, dakujem...ja budem spokojna...len aby aj zamestnavatel bol spokojny...xixixi
ukana aj my sa chystame uz asi mesiac lyzovat a dnes nas odradilo to pocasie, asi ako kazdeho, kedze v Zaturci prsi..........
takze bolo v Jasenskej dobre?
zuzu- šťastnú cestu a príjemný týždeň ti prajem aj ja a verím, že tá tvoja nová práca už bude v pohode 😉 😉 😉
ukana- aj my sme sa od rána niekam chystali ,lenže pri pohľade z okna mi bolo do plaču 😠 😝. ja už chcem jááááár
ahojte.
Zuzu - tak ti prajeme príjemný týždeň zaúčania 😉
Ellab - vám super oddych v zahraničí 😉
pre ostatné - utorok mc??????????????????????? 😀
ahojte,
my sme Sasku vysupli na balkon, a rodicia si kempili v teple 😅 ale jej sa tam tak fajne spalo 😅
Zuzi - tak prijemne skolenie. a kde budes byvat v ba ??
Leni - my mc asi nie, pre zmenu je Risko chory. aj ked predpokladam, ze v utorok uz bude zdravy, a bude mi skakat po hlave
😅
dakujem...aj ja dufam, ze neskoncim tak rychlo ako v terajsej praci...ale bohuzial je to firma, kde maju par stalych zamestnancov a ostatnych po skonceni zmluvy poslu dalej...bola som na to upozornena...ze rocne odtial odchadza neskutocne vela ludi...ale potrebovala som rychlo robotu, tak mi to bolo jedno...ale v dnesnej dobe je to tak asi vsade...
saskarisko budem byvat priamo na Zlatych pieskoch...s vyhladom na vodicku... 😀
Ahojte, my sme včera prišli z BB, nakúpili sme, ponavštevovali kopu známych a zase sa mi nechcelo íst do Martina 😝
V nedelu ráno sme už stupali na pohotovost, Matúsko mal zvýšenú teplotu, naštastie sa vyspal, napil a už je dúfam OK. len ma mrzí že sme nestihli pozriet dinosaurov v Európe...
Bibi, to si nevidela našu rannú cestu cez Šturec, mne sa chcela zastať uprostred, vystúpiť a plakať, nevidela som ani na krok a dnes to musí byt este horšie...
Zuzu, drž sa
😉
ahojte, no julyb, teda, cez šturec by som sa dnes ráno neodvážila, všetka česť 😀 😀 .Dúfam, že Matúško je už OK, čo to bola viróza či čo??
zuzu- veru ,dnešná doba je zlá na robotu, ale človek musí byť flexibilný a nedržať sa jednej roboty akk to tam nemá význam. verím, že táto sa ti už vydarí a riadne sa tam zapichneš a vytrváš do dôchodku 😀 😀
naši sú chvalabohu zdraví, sople si už vôôôbec nevšímam, z dnešného snehu boli nadšení. čo ja som ráno skoro zinfarktovala keď som kukla z okna. kurňa, túto zimu by som už poslala najradšej do čerta 😠 ,.......ale čo, idem si dať s mužom vínka, nech mámlepšiu náladu 😅 😉 😉 😉
Helooooo 🙂
doleteli sme v pohode, je tu krasne slnieckovo, az na ten vietor 😝 vsak ako v anglicku 😀 😀
ahojte kočky,
July Matúškovi želáme skoré uzdravenie.
Ejuš, myslela som na Teba, tak si to tam uži, kukni IP .... 😉
ellab- prajem ti aj celej rodinke skvelý týždeň a v poriadku sa vráťte všetci domov 😉 😉 😉 .............a v stredu si choď zacvičiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

July - ale však aj my sme začali v nedeľu a ešte stále nie sú úplne ok, takže rátam že až v pondelok bude všetko ok 😉