Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
ahojte baby tak uz som konečne tu po dlhom čase nestiham vas ani pozriet co je tu nove
ahojkajte ďakujem za gratulácie a aj my prajemem Dajkovi všeeetko len to naj
ha vidím matica že propaguješ moje "materské centrum" 😀 pekne si to nazvala..... 😉 🙂
no ani my sem neboli von a ani včera a ešte asi dlho nepojdeme saška má na očku jačmen tak sa s tým nemože von nesmie to zachcladnuť, tak čučíme doma....
dobré ránečko 🙂
no na deti treba mat sto spôsobov na jedenie ak chceme aby boli napapkané 😒
dobre rano 🙂
ja uz chceem JAR 😠 😠 😠 a kyda ten sprosty sneh ako sialena, ta Perinbaba... 😠 😀
tusim by to chcelo vytiahnut este vianocny strom, bo mi to tak pripada, ako tak kukam z okna 😀
no veru, nemohli byt radse taketo krasne vianoce???? ☹
ja tiez kukam z okna, ako je tam krasne, ale som rada, ze tam nemusim, sneh sa mi paci z poza okna, stromceky krasne zasnezene a tak 😀 ale uz sa veru neviem dockat jari a leta 😀 😀 😀 😎
baby tu na Ladovni problem so skolkou kapacita triedy je 20 a maju volnych uz len 8 miest tych 12 su deti co uz su tam teda zacali skor a budu zaradene do najmensej triedy a kedze ja som na materskej tak mame minimalnu sancu zevraj budu uprednostnene deti mamiciek co idu alebo uz maju robotu, v marci sa davaju prihlasky potom ich zozbieraju vyhodnotia a do konca aprila daju vediet.... myslim ze oni uz presne vedia koho vezmu 😒 tak neviem
ano vonku je super aj Danielko uz bol na saniach a este asi pojdeme ak nebude fucat zatial je idealne tak krasny zasnezeny dnik
a my mame na ladovni len jednu skolku? 😕 som si myslela ze viacej..
a aj matka ide do skolky?
čafte 🙂
so škôlkami je to asi všade o hubu 😝
Nicol - je len jedna + súkromná hneď oproti v budove gymnázia za nejakých smiešnych pár tisíc 😀
ja si tykám s riaditeľkou aj s učkami, tak dúfam že nebude problém, už teraz ma zastavujú že kedy už pôjdu do škôlky 😅 no asi nevedia čo ich čaká 😀
no my sme mali v skolke tiež problém hrozilo že mamičky čo sú na mt by brali deti domov o 12stej. lebo chíbala učitelka. ale ja by som v tom prípade dieta do skolky nedala lebo nemôžem dat jedno spat, nehat samé a íst po druhé. ale zabojovali sme aby zobrali este jednu učitelku. háčik bol v tom že my máme skolku pod obcou a chýbali peniaze. tarez dopláca za skolku obec. táto situácia je na dva roky potom je zas málo detí. 😉
čaute, ja som myslela niečo podobné ako nicolmt s tými škôlkami,ale vidím že sa mýlim. U nás vo Vrútkach sú 4 a nie je problém dieťa umiestniť.Horšie je to ale asi cez letné prázdniny,lebo asi nebudú brať deti,ktorých matky sú ešte na md s druhým dieťaťom.
Ozi, náš Fifko ide konečne do škôlky vo štvrtok. Už som myslela, že sa toho dňa nedožijem 😀 😀
no adka, si ma vobec nepotesila 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no uvidim co budem robit potom
a do konca aprila je aj dost dlha doba, co budem zhanat potom???? ☹
a cez prázdniny máme škôlku zavretú celé dva mesiace 😒 to je problém kde dat deti
Mati - prihlášku si môžeš dať do viacerých škôlok, napr. do jahodník - tam majú dve 😅 alebo dúvať, že sa im prihlási 28detí a otvoria aj druhú triedu 😉
ahojte
no ako čítam, aj moje dieťa(ako aj ja) sa bude musieť dostať do škôlky "iným spôsobom" 😅
no dúfam, že keď som zamestnaná tak mám akú takú šancu...a ak nie?...no čo...spravíme tretie 😀 😀 😀
lenka, verím tomu, že sa im prihlási viac ako 30 detí...veď 2006 a 2007 boli neskutočne silné roky...takže budú musieť niečo poriešiť...hádam nebudem z Ladovne nosiť dieťa do Vrútok 😀
xixixi
lucxy nie...tretie už nie....ďakujem...ja to už radšej prenechám mladším... 😉 to som len tak...

ale nesranduj expertka akyze dochodok?? ved sme v najlepsich rokoch tak si uzivajme 😀