Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Ahojte som tu nova som 7+4 a uz som videla aj srdiecko. Ale tehotensku knizku dostanem az v 12 tyzdni. Tak som z toho zufala kedy znova uvidim drobca. Neviem ci si tu este pisete ak nie je moznost aby som sa pridala k vam do sukr temy?dakujem
Ahojte aj ja sa pridávam k vám marcovčiatka 🙂 ako to prežívate? u nás je to naše prvé tehotenstvo a hneď sme na PN- ke :( ale snáď to nejako zvládneme , aj ja by som rada bola v súkromnej téme
Ahojte, ak by to bolo možné, môžem sa k vám pridať do súkromnej témy, termín mám tiež v marci. Ďakujem
Ahojte.Aj ja mam termin porodu v marci. Uz som videla malinke mala by som byt 10 tt. Som tu prvykrat, takze netusim ako to funguje. Je tu nejaka sukromna komunikacia? Kto ju zaklada a ako sa do nej viem dostat resp. Poziadat o pristup
Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...
A ja sa ku Vam pridavam. Dnes som 9+6 Od zaciatku tehu mam krcok Jeden centimeter a na zaciatku som spinila... Tak snad to zvladneme a dobojujeme do stastneho konca.. Pri prvom sa mi krcok zacal zkracovat v dvadsiatom tyzdni, tak uvidime co bvude.... Mozem sa aj ja pripojit ku Vam do sukromnej skupiny?
ahojte, beriete nejake vitaminy? ja femibion 800. dr. mi povedal aby som po 12 tyzdni nebrala ziadne vitaminy, lebo sa mi potom narodi velke babo 😀
Ahojte. Mne profesorka z gyne v Šaci povedala, že tie doplnky vitamínové pre tehotné nie sú najlepšie riešenie. Obsahujú totiž ideálne dávky vitamínov, ktoré nemá žiadna žena v strave aj keby sa neviem ako ukážkovo stravovala. Deti sú potom zvyknuté na tieto ideálne vysoké dávky vitamínov a po narodení, keď nedostanú to množstvo, tak až do 1 roka bývajú mrzuté, plačlivé a budia sa v noci. Tak mi hovorila, aby som ich postupne vysadila, nie naraz. Najprv každý druhý deň a potom raz za dva dni atď.

baby...do akej súkromky ste sapoprídavali ? aj by som sa rada pridala 🙂 ďakujem 😵