Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@maruska.s naša kope viac hore do žalúdka sem tam rúčkami do boku ona má chrbatik opretý o brusnu stenu a len sa prevaluje zboka na bok a dole do močaku kope
Neviem ktorý jej vezmem do vajíčka ten ružový som kúpila tiež v tescu ďalšie dva sú darované
krásne overaly 🙂 ja som si našla tu na koníkovi za 5€ z Kiku prišlo mi zbytocné platit napr v tescu 20€ za overal ked ho bude mat par krát.
@bobricek1979 hmmm, Bardejov som si všimla, že je v rebríčkoch hodnotení pôrodníc na vysokých priečkach, ale akosi som sa nad ním nezamýšľala kvôli vzdialenosti. Ale je v podstate tak ďaleko ako Šaca. Idem niečo prečítať o ňom. Dik.
@zuba1987 možno toho vezmi na začiatok menej a nachystaj mužovi, v prípade potreby ti prinesie. Podľa mna ma overalik nohy aj ruky, môže byt tenký (bavlneny na spanie, teplákový atd.) a potom hrubý ako vrchné oblečenie. To so zapínaním na ramienkach sú dupacky.
@teja26 och, skore uzdravenie 😕
@bobricek1979 aj nas je presne chrbatikom, zadockom oprety o brusnu stenu.
🙂 Niekedy citim take kopance kdesi vnutri do krizov, ci kde
😀
@tinka1003 ďakujeme 💞o 16tej som skončila na pohotovosti. Vnoci ma bolelo pol tvar... Dutiny. A to sa poctivo naparujem fukam, ale už druhý týždeň katastrofa nádcha. Tak priedušky čisté, hrdlo neboli, ale zapálene dutiny, tak mame antibiotika. Ze necelé 3tt plánovaná sekcia a musím byť fit a aj malycky, aby sa nenarodil chorý. Tak menšie zlo, že lieky. Tak verím ze zaberu
@bobricek1979 Ja som mala uz pred tehotenstvom,na jesen som ich chcela dat operovat lenze som ostala tehu tak teraz trpim...Este viac sa mi porobili z toho tie metlicky.Keby sa dala urobit plastika noh tak ako prs tak urcite idem v momente po porode ako by sa dalo😀
@adkaaa no hrôza mám to na boku pri kolene a tiež to vyzerá ako veľká vetvickova modrina a áno vytvorilo sa mi to pred tehu tiež som to chcela riešiť no otehotnela som. A aj to máš opuchnute, bolí? Berieš alebo dávaš niečo na to? Bojím sa trombózy ukázala si to aj dr? Môj to nejako neriešil. Tlak máš oki?
ahojte... tak asi sa zbalim podla predpovede a ak by nieco, muz prinesie
nemate pocit ze sa mrnus hybe menej? uz tolko nekope ale akoby sa iba prevaluje a natahuje? je to ok? poradnu mam az buduci tyzden

@pipinulkaa nas tiez vacsinou kope do praveho boku a vcera sme boli na poradni a vraj je otoceny pekne dolu hlavickou 🙂