Materské centrá v Novom Meste v Bratislave: Existujú?
Je tu niekto, kto býva v BA-Nové mesto? My tu nemáme ani ziadne materské centrum... 🙄 Alebo viete o nejakom? 😵
vsak potom mozme niekedy ist spolu kocikovat,ale ja sa po nejakej dobe budem stahovat do petrzalky,ale vsak obcas by som mohla dobehnut 🙂
...ako sa máme zuzitka? no momentálne som strašne rada kôli Rajkovi, lebo už týždeň sme bezplienkový, takže plienky máme iba na noc, musím poklopať 😝 dúfam, že to už vydrží...som rada, že sme to zvládli do tých 2 rôčkov (čo bol môj plán 😝 )
...mončiči veru, veru, sme ťa všetké predbehli, bábo už máme, ale ja momentálne aj snažilkujem, tak keď ťa stihnem, môžme sa potom s našími bruškami stretnúť 😀 a dať si bezkofeínové kafčo v "REDE" 😎
niekde na Lachovu ulicu,presne neviem kde to je to skor moj priatel to bude vediet,ale to bude aj trvat,pretoze kym sa cely byt prerobi,spravi sa decka izbicka a tak 🙂
zuky dufam,ze ma coskoro s bruskom dobehnes,drzim palceky 🙂
zuky ... vidim, mas novu foto 😵
tak vam drzim palec, aby bol Rajko aj nadalej taka sikulka a plienky uz nepotreboval 😉
my sa vycikame rano do nocnika ale nie je to pravidelne 😒 a pocas dna je skor nocnik prazdy ako plny 😖
ale budeme trenovat dalej 🙂
alex .... vy ako s plienkami? a uz je emka zdrava?
ivjo .... ty kde si sa stratila? 😎
zuky... gratulujeme bezplienkovemu Rajkovi 😀
my stale plienkujeme. kakame do nocnika, to sa pyta. ale cikanie vacsinou nehlasi a ak aj, tak az ked uz cika 😒 . obcas ju len tak posadim a vycika sa, vychvalim ju do nebies a dufam ze kvoli tej pochvale si to rada zopakuje ale nie a nie 😅 . vraj ked dieta potrebu nehlasi, este ju nerobi vedome a nie je pripravene zbavit sa plienok. tak pockame... 😒
jo a zdrava uz viac-menej je. ale stale trochu mame soplik. ema ked chyti soplik tak sa ho vzdy zbavuje 3 tyzdne ☹
alex ... samko vobec nehlasi ci chce cikat alebo kakat 😒 ked ho posadim, vacsinou sa vycika nahodou, proste to vystihnem, ale nepyta sa vobec.... a v noci ma totalne zacikanu plienku. takze zda sa, ze pripraveny nie je 😒
ked sa mu podari vycikat do serblika, tiez ho chvalim, este aj tatkovi sa ide pochvalit ale.... 😖
dnes som konecne zvesila zaclony, hodila do pracky a umyla som okna 😀 😀 😝 dneska som nejaka vcelicka usilovna 😵
ale su dni, ze sa mi nechce ani dychat.... 😖 mavate aj vy take stavy, ked sa vam nic nechce, nic vas nebavi.... hm?
baby, radi fotite? kuknite sem:
..jaj to je zaujimave zuzitka, asi to zacnem praktizovat od Rajkovych narodenin a o rok uvidime /teda ak vydrzim/
...inak Rajko mi vravi na oboje ka-ka, ale uz ako tak viem, ze velka potreba nasleduje po jedle 😝
kto rad foti, pre toho to bude zaujimava pracicka 😉
ja som to videla prvykrat u kattom a ona tam ma odkazy na dalsie kocky, ktore sa dali na tento projekt.... no nadherne fotky tam maju 😵
este dlho budes chodit do skoly? budes to zvladat s babenkom? 😀 ci nechas sa prekvapit?
a je ti jedno ci to bude chlapcek alebo dievcatko? .... ja som chcela dievcatko....
zuzitka teraz v maji maturujem a je mi jedno co budem mat,hlavne nech je to zdravucke 😀
moncicici ... ja som myslela, ze studujes na vysokej 😅
ja som tuuuuuuu 😉 len som musela ist zobudit Samka, lebo som ho znicila - boli sme v meste od pol 12 do pol 3, tak spi a spi a spi jak sipkova ruzenka 🙂
tak to je supiš zuzitka, že samko tak spinkal....aspon maš čas sama na seba..... 😉 ...s tym sa ja chvaliť nemožem.... 🙂
samko spava cez den 2 hodinky. to som rada. ale vacsinou skysnem pre compe 😅
a co tvoj marko.... zle spinka?
nooo....už začína s tym spaním príliš špekulovať 🙂 ....ale to iba cez deň...v noci spí ako cukrík
hmmm, my sme spachtosi, my sme nemali so spankom nikdy problem 🙂
akurat bolo obdobie, ked nechcel sam zaspat, musela som s nim spavat na posteli a potom prelozit do postielky.
a vam ostatnym dobre spavaju deticky? odkedy stahujete do vlastnych detskych izbiciek?
samko je este s nami v spalni - na postielke ma odmontovanu jednu stranu a postielka je prisunuta uplne k mojej posteli 🙂
zuzitka u nás je spánok hrozný. zaspáva v pohode, sám v postieľke. spáva tak 3x cez deň - doobeda a poobede tak 30-40 minút a cez obed, keď je na prechádzke s dedkom tak 2,5 hodiny, ak s niekým iným, tak len 1-1,5 hodiny. a noci, to sú kapitoly sami osebe - budé sa tak 8-9x, ale nie na papanie, papá iba raz v noci. včera som bola v poradni a dokina mi poradila vysadiť večerné kaše a nasadiť probiotiká, že to je možno bruško. tak som zvedavá, či sa to zlepší. zatiaľ spáva Maťko s nami v spálni, ale už mu riešime izbičku a keby začal lepšie spávať, tak šup ide k sebe. má dosť ľahký spánok a preberie ho aj keď sa mi otáčame na posteli. 😉
ked bol samko malinky, tiez sme mali problem s bruskom - dostaval viac mlieka ako stihol spracovat a plakaval ☹ dostal kvapky SAB SIMPLEX a upravilo sa to.
moja sestra sa prestahovala k frajerovi, tym padom sa nam uvolnila jedna izba, cize by sme mohli zacat pripravovat detsku izbicku 😀 len treba vymenit okna /v celom byte mame este stare, ktore pri vacsom dazdi uplne pretekaju a ked bola ta vichrica, tak som v obyvacke musela okno drzat, aby uplne nevypadlo/ dalej treba vymalovat. nabytok tam nejaky ostal, postel tiez ostala po sestre 😉 to by sa vyriesilo postupne, sak sa nekupeme v peniazoch 😝 😝
ale samko sa v noci budi a pyta sa ku mne do postele - preto mam postielku hned pri posteli bez bocnej steny, len sa ku mne vygula, ja ho zase vgulnem nazad do postielky a spime. takze neviem ako by sa mu samemu spinkalo vo svojej izbe, urcite by behal k nam do spalne 😒 ved ale tento rok sa do toho asi pustime 😉
zuzitka, sab simplex sme používali Maťove prvé 3 mesiace na detskú koliku. už mu ho nechcem dávať, aspoň nejaký čas, aby bruško nezlenivelo. skúsim teraz probiotiká a uvidíme. 😉

moncicici držím palce. určite sa malého zázraku dočkáš. a keď budeš na materskej, môžeš sa niekedy so mnou prejsť v rámci kočíkovania. alebo dobehni niekedy na stretko do Eurolandu v Istropolise.
inak, ja bývam blízko Trnavského mýta na Kukučínovej, takže celkom blízko Teba. 😀