Materské centrá v Novom Meste v Bratislave: Existujú?
Je tu niekto, kto býva v BA-Nové mesto? My tu nemáme ani ziadne materské centrum... 🙄 Alebo viete o nejakom? 😵
...petaba, no škoda, že ste neboli na tej výstave EXPO DIETA...Podhradska bola super...ale inak výstava nič moc na to, že toho bolo tak málo a za 11€...hmm, tak aspoň zmena prostredia... 😕
zuzu a to bolo aj za teba aj za ivca? ... aj my sme chceli ist ☹ ... a co sa tej vystavy, aj minuly rok bola onicom a stala pre dvoch 160 sk... tak dost zdrazeli 😠
..no v podstate vstupné nebolo veľa 3€ na osobu = 6€, ale trebalo platiť aj parkovné....veď ako by sa tam človek dostal peši ešte v takej fujavici ako bola včera..a to bolo 5 €...takže 11€ dokopy sa mi aj tak zdalo dosť, na to že sme tam boli iba 2 hodky...tlačenica, radšej som Rajka nedávala sa hrať nikam zo začiatku /nafukovacie hrady praskali vo švýkoch, "hlava-nehlava"/.... no ale keď už všetci začali o tej 17 odchádzať, tak na konci sa zahral a vyskúšal všetky atrakcie....
uvidime, ci sa niekto prida 😀
sak ani ja neviem este presne, ci pojdem.... sak stvrtok je dalekooooo 😅
nas tatik sa chysta do prahy na dva dni ... na vystavu motoriek .... tak neviem, ci nebudem doma dva dni plakat za nim 😀 😀
Dobreeee ranko prajeme 😀
tak nam uz je trosku lepsie tak mozno sa aj my pridame 😎 ako hovori zuzitka do stvrtku je este daleko 😉
baby musim sa pochvalit 😅 uz mam dole 9 kg 🙂 tak sa straaaaaaaaaaaaaaaasne tesim ako male decko 😀 ako sa dari vam?
peti .... cozeeeeeeeeee???? 😕 sak este minuly tyzden si mala -6 kg a uz -9 kg .... to je bomba 😀 😀
ja som schudla akurat tak z 80kg na 79,6 kg 😀 😀
ono mi to ide teraz rychlejsie nejako... som mala menzes predtym tak asi preto to stalo 😀
emogeon, to co je ten elipticky trenazer? to mas doma?
mne moj drahy nechce kupit nic na cvicenie , ze az ked zacnem chodit pravidelne po schodoch 😠 teraz je to fpoho, lebo byvame na 2., ale v lamaci sme byvali na 11, tak to bola sranda 😀
no my ideme vyskusat to co sme boli minuly tyzden... len ked sme dorazili tak povedali ze volala instruktorka ze je chora... tak snad tam tento raz bude 😠 😀