Michalovce a Humenné: Prečo sa neujali?
Ahoj, Michalovce, Humenne sa nejako neujali tak skusim...
Možme aj pohutorec, ale strašne zle sa mi to píše, kedz hutorím ta je to normálne, ale kedz to čítam ta je mi to smišne. Si zo Sniny, jak tam?
😎 no veď, tiež namiesto spania si nalepena na internete?
manžel mi hovorí, že mi kúpi dosku aby sa mi lepšie surfovalo 😀
😒 ale už dnes asi fakt idem spať, lebo vraj ruším mangela svojim klepkaním, chudáčik unavený ráno ide makať do roboty a ja budem spať, som ešte na MD tak na dnes čauko
Ahojte východniarky!už som si myslela že vás tu nenájdem!Som prechodne Zvolenčanka,ale som z Humenného.Ešte to tu funguje? 😝
Lasenka,strašne sa podobáš na jednu holku z Humenného,tá sa volá tuším Ivana,niesi to ty?náhodou 😕 😕 😕
To sa tu fakt od začiatku februára niko neukázal? To čo je? 😠
Vonku máme už skoro jar,tak možno preto nemáte čas,lepšie je stráviť voľný čas vonku na čerstvom vzduchu. Ja toto počasie milujem,ten vzduch je taký iný,a tie rána,keď počujem vtáčikov,tak to je skvelý pocit.
Jeanette,ty to máš už za "pár" všetko OK?
Ahojte Zienky....🙂
Zijem v Humennom a nedavno som sa dozvedela ze s manzelom cakame babatko...
Neviete mi nahodou niektora z Vas poradit, ci v Humennom, alebo v sirsom okoli najdem 3D alebo 4D sono???
Surfujem po nete uz hodne dlho, ale nedari sa mi najst....
no ja som otej teme ani nevedela 😕 ale vychadniarky sa akosi stratili 😀
ja som z MI 😉
mory ja som z trebisova a kedze takuto temu som nenasla tak aspon takto ale nejako sa ozaj stratili

o 14-tej som akurat budila mladsiu elenku aby sa napapala a isla som do skolky pre starsiu kamilku
uz sme doma elenka spinka a kamilka sklada puzzle.... 🙂