Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@kraskanz1 Ja nerobim v dyme ale zato mam tak maximalne stresujucu pracu ze ak sa mi podari dohodnut s dr tak pojdem hned az do konca tehu. Pri prvej dcerke som bola od 4.mesiaca hore nohami (sice doma ale aj tak) na rizikovom a uz to nechcem zazit. A podla mna ti na tej PN nehrabne. Kym mas internet hehe ... Ja som stale hladala nejake kociky, vybavicku a citala info ohladom tehu a tak a pokial ti pridu aj navstevy a da ti aspon 2 hodky vychadzky tak si myslim ze sa to zvladnut da 😉 Ja som pri prvom tehu robila v diskotekovom klube barmanku a vidis ako som dopadla, takze moja rada podla osobnej skusenosti je ze ti PN odporucam 🙂
@martinazvo ja neviem, ja som skupinu zakladala, neviem či prichádza členkám, že boli ste zaradená do skupiny....... Mňa ešte nikto nepozýval, tak fakt neviem.
tieto baby sú pridané do skupiny Október 2013 budem maminou! evko1, micak, qwen, agathokleous, kvetinka988, jazzbow, kenka1988, 123lenka, sunny_amst, cathka, dominika590, parker36, horalocka, butterfly22, rumcajzik, zara193, chimenaaa, grenka, gotima, kacicqa, marashy, marmel3005 Ktoré ste v skupine naozaj ?? že vám to funguje ??
Inak dnes som bola v HM-ku a mali tam akciu na tehu nohavice po 7 eur tak som si kupila hned jedny 3/4 na leto 😀 Neodolala som ... 😀
ja som len klikla hore sú súkromné diskusie a vošla som dnu mne to zatiaľ funguje...

@gotima ja som pisala ip este pred dvoma tyzdnami a doteraz nemam odpoved ....