Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Ahojte som v 21 týždni dnes, v pondelok som bola na morfologicky ultrazvuk, malickemu zistili že má cysty na časti pluc, som hotova ☹ vcera som bola na amnio teraz cakat na výsledky a co bude dalej
Ahoj, mám termín 5. 10. tiež som z BB. Rada by som sa medzi Vás pridala. Lucia 🙂
@evinkaaa vieš ma prosím pridať späť do súkromky?? funguje ešte? ja sem nechodím často, ale chcela som sa o niečo podeliť s babami a neviem sa tam dostať...neviem, či bola nejaká podmienka prispievania komentármi počas nejakej doby... o ničom takom som tam nečítala...
Ahojte baby,my mame termin 1.10...zacinam s izbickou kedze tie horucavy budu cim dalej tym horsie.Pisem sem prvy krat a dufam ze nie posledny.Chcela som sa vas spytat ako ste na tom s vybavickou a ako zvladate tehu.Mate nejake problemy napriklad s nohami?mne obcas jedna opuchne ked je moc horuco a vela beham..inak vam prajem vsetkym buducim mamickam vela stastia nech uz stastne dojdeme do konca🙂
Ahojte, termín máme na 16.10.2013, rada by som sa medzi vás pridala. A potom ako sa dostanem na súkromné fórum. Ďakujem!
ako tak pozerám, od môjho príspevku zo 7.6. sa tu nič neudialo, objavila sa len jedna Banskobystričanka 🙂, asi by sme mali založiť skupinu : Banskobystričanky, október 2013 🙂
Ahojte mamicky 🙂 Ja mam sice termin az v januari, no tuto na MK som si kupila tehu kratasy, ktore su mi zial velke a nestihnem uz do nich dorast. Ak by niektora z vas chcela nieco doplnit do satnika na dovolenku, mrknite sa do mojho bazarika. Je mi luto ich len tak drzat v skrini, lebo su pekne a z prijemneho materialu. Rozmery su: sirka pasu pod gumou 49,boky 52,stehna 32,dlzka67. Guma v pase je skor pre 3.trimester. Prajem prijemne tehulkovanie 🙂
ahojte dievcata...je tu niektora s varixami na rodidlach?citim sa dost vystrasene pred porodom :(
Ahojte nemozem sa pridat aj k vam chodim do novembra 2013 ale termin mam v oktobri 23.
Baby, vytvorila som skupinu pre septembrovky, októbrovky 2013.. tak sa kludne pridajte 🙂 tu: https://www.facebook.com/groups/153593424837933/
@podhora
@lucisko1
@sahraa79
@bubinkobubko
@nikola8458
@nikola8458
@monikaca
@ti0ka
@aries90
@podhora
@chocholuska
@erikaaaa4
@eevicka83
@sklordik
sem nikto nechodí...máme vytvorenú skupinu pre októbrovky...do tej súkromnej už nikoho nepridávajú tu : https://www.modrykonik.sk/skupina/463/
tie, ktoré máte zadaný termín pôrodu október, máte skupinu automaticky aktivovanú ... nájdete ju vo fotoblogy - naľavo sú skupiny - októbrovky 2013
a dnes sa založila aj skupina na fb, tú nájdete tu: https://www.facebook.com/groups/153593424837933...
radi vás tam uvdiíme 🙂
ta skupina na fb je zrušená...nejako to nemalo ohlas...takže ale v tej na MK vás očakávame 🙂
@aries90 za málinko...sme tam dobrá partia, velmi v pohode žienky 🙂
Mamicky, mam na predaj krasne kvalitne oblecko privezene zo zahranicia pre mimi ( 0 - 3 mesiace). Niektore uplne nove a niektore len par krat oblecene. Kedze sa nam narodila 4 500 gramova slecna vsetko jej bolo male :( Mam toho vela a ceny fakt symbolicke. Ceny od 0,50 - 3 eur za kus ) Poslem foto na poziadanie.
Ahoj mamičky,
nechcem sa vam miešat do diskusie, ale z dôvodu stahovania sa potrebujem čo najskôr zbavit čo najviac vecí z bazaru.
Mam septembrove dietatko - dievčatko o rok staršie. Ak by mal niekto zaujem, ponukam na predaj velky balik oblečenia velkosti 68, 74 a 80. Väčšina su to značkove veci HM, Next, Mothercare, Carters niečo Cherokee aj ine. Vsetko ponukam tu na MK v bazari za myslim dost nizke ceny, Ale ak by ste to vzali naraz vsetko, tak by bola ešte vyhodnejšia cena.
Spolu by to bolo okolo 50 - 60 ks oblečenia + určite niečo popribalujem naviac. Ak zratam ceny, čo mam v bazari je to spolu cca 120 €, ale za 99 € by som dala cely balik vratane postovneho. Takze v priemere za 1 ks oblečenia su to necele 2 €. Vy to potom predate v bazariku určite aj za vyššiu cenu, mozno ešte aj zarobite 😉
A niektore su ozaj krasne kusky a minimalne nosene. Pre predstavu dam par fotiek.
Mne by to velmi pomohlo, ze sa toho rychlo zbavim a mozno niekomu z vas, ze kupi vyhodne pekne oblečenie 🙂
Ak niekoho zaujala ponuka, napiste mi do IP. Ak nie, nehnevajte sa, ze som vam to tu zahltila dlhou spravou a fotkami. Dakujem za prečitanie a prajem vela radosti s detičkami 😵

@trstinka1012 a tak ono to moze prist skor aj neskor, ja som prvu dceerku prenasala, takze aj teraz sa mi moze stat ze to bude az koncom oktobra ale dufam ze nie. a ake mas tehotenstvo? pohyby podla mna zacnes citit okolo toho 20. tt.cize kazdu chvilku 🙂