Najkrajšie detičky na svete, marec 2009
baby, už sme za 10000 príspevkami tak šup sem, nech sa orientujeme lepšie 😉
mgk, xixi ... teraz ked som narazila na tu bielu bodku v ustach asi nie. O 22.00 bude hore ako na koni.
a asi som odhalila oblubene jedlo ... spenat so zemiakmi a tekvica+mrkva+fenykel
ahojte, mohla by som sa k vam pridat....mam tiez marcove dietatko a prave dnes ma 7 mesiacov...je to super poradit a porovnat sa s niekym s detickami v tom istom veku 😵
mgk preto, ze som nemala ziadne mlieko, od porodnice hned dokrmovany, umeleho bolo ovela viac ako materskeho a od 7 tyzdna definitivne odstaveny
robim si veceru 🙂 3 maslove chleby, tvrdy syr a vajce na tvrdo
ja tuzim po tom, aby sa tomasko zobudil zajtra rano najskor o siedmej a uplne najlepsie o deviatej xixi, to sa asi ale nestane
ipka, vitaj medzi nami a zarad sa. Potesime sa kazdej novej marcovke. A gratulujem k 7 vymesaciu.
táák, my už máme nedeľný obed uvarený 🙂 kuracie mäsko na curry s banánom a ananásom 🙂
Chcela som upiecť aj koláčik, ale manžel ma presvedčil, že už nie, aby sme si už oddýchli. Aj tak sú veci z mixéra v umývačke, tak som ju zapla a koláčik upečiem zajtra.
pasoa, ja zatial ani raz. Ale kukala som, nezarastaju jej, neprecnievaju, jedine na palcoch ich ma vacsie a to vzdy odkusnem zubami, vlozim palec do ust a kusnem. Ale to tak raz za mesiac. Ja mam pocit ako keby jej na nohach nerastli, zato na rukach striham kazdy treti den.
na nsoci so zvedava aj ja 🙂
egy ze zubami 😀 tomasovi precnievaju a potom sa zatacaju von tak striham 🙂 na rukach asi 2x do tyzdna
kucina noznickami mam strach, lebo sa hybe. takto mam istotu, ze s nohou nepohne.
ja som si uz nasla system 🙂 aj u nas sa velmi krpaty hybe, ale onn uz pri vsetkom uteka xixi
no,nechcem machrovať, lebo to nie je nič príjemné a neprajem to žiadnemu vášmu dieťatku ani vám, ale keby ste cvičili vojtovku, tak by ste vedeli pridržať ruky, nohy, hlavu lakťami, bokmi, kolenami, a vôbec celým telom... 😀
ipka - vitaj 🙂 najlepsie je ked si mozeme vymenit nazory a "porovnat" deticky, poslintat nad tym ked niektore buvaju cele noci a podobne 🙂
kucina - tak drzim palce pri lucinke nech ma MM a ked nie vidis, ze je to ok - podla tomaska :_)
egy - my strihame tak raz za tyzden-dva a musim lebo by mu zarastali do prstekov, noznickami zatocenymi striham tak, ze pri kolienku manzel drzi nozicku a ja rychlo striham... boze tolko zdrobnelin v jednej vete 🙂
pasoa, tak to ti nezavidim.
ja zasa ked uspavam malu na svojom bruchu tak ju musim troska "spacifikovat" drzat jej zadok aby sa nedvihala, hlavu, do toho rytmicke kolisanie a hladkanie oci, aby ich zavrela. Do toho ona sa snazi vyprostit a dat sa na styri a to ju unavuje a je jedovita, lebo by aj spala, aj sa hrala. Niekedy si vravim, ze by sa mi zislo o par ruk viac.
no dakujem za mile privitanie....u vas to riadne vrie, ja sem este neprispievam velmi dlho, lebo som este koncom augusta statnicovala a od septembra zehlila odlozene pradlo 😝 vidim ze prave preberate nechtiky, my strihame na rukach 2 krat tyzdenne a na nohach som zatial asi 3 krat, len na palcoch castejsie 😅
egy, ešte tak zo dva páry, čo? aj mne niekedy, hlavne pri obliekaní 😀
na dnes to tu balím. papa
egy - to aj u nas je obliekanie boj, ale nastastie boj pri obliekani pyzamka trosku ustal a da sa zabavit niecim inym 🙂 ale ked ideme von a hlavne cosi navliect cez hlavu - ojojoooj
mgk a to tu aj take babatko je co uz prespi celu noc...no moj maly spi kazdu noc inak...ale ked bol malinky tak spaval lepsie, najnovsie chodi spat o pol osme, s prsom v puse niekedy sa zobudi okolo jedenastej a niekedy nie a potom spi asi do piatej alebo pol siestej...
ipka, zavidim. Moja sa budi kazde dve hodiny. A su tu aj babatka co spia celu noc. Nasa medzi ne nepatri.
Tak o 10 minut to zavriem a pojdem sa venovat manzelovi, nikdy neviem co bude zajtra tak aby som si nieco nevycitala. Zacinam menit hodnoty a priority.
ipka veru hej, aj kucinin tomasko napriklad 🙂 a taelline dvojicky... my sa budime v noci dvakrat a velakrat si ten druhy raz mysli ze je rano a chce sa hrat :-/ a to ti celkom pekne spava ked tak citam 🙂 a zubky uz mate? som si nevsimla.... a co studujes ked pises ze si statnicovala?

ake su tie deti rozne... kubko zvycajne uz davno drichme a tereaz ho nosi babka na rukach a obzera sa, mlaska - uz je najedeny... tak neviem kedy pojde buvat...
kucina - oddychuj kym sa da 🙂 a tomaska si preco nemohla kojit, nechcel alebo si nemala mliecko?
egy - hadam bude dobre buvat v noci...