Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinuska1112 my sme na tom podobne, niekedy mám pocit, že len prebaľujem a kŕmim... 🙂
@tinasc aj ja a este davam na nocnik...nic ine....
@ingeborgnicol jeziiiiiiiiiiiiiiiiiis aka je bozskaaaaaa ! 🙂 ten nas hololavec nebude mat copiky podla mna ani o 2 roky 🙂 hehe
@ingeborgnicol btw ona absolutne nevyzera ako nedonosencek 🙂 krasna baba !!!
@ivinka77 Dakujem pekne ja ju tiez od rana obkukujem je uplne ina a teraz nadisiel moj vysnivany cas, copikovat, maslickovat, hrat sa s oblecenim a piplat ju ako babiku...aj teraz cakam skorosvokrovcov a strasne sa tesim ako ju vyobliekam, vysatickujem a vymaslickujem 🙂))))celych 7 rokov som o inom nesnivala 🙂
dnes sme maly vahu 5,99 kil, to uz to jedno deko nemohla dat 🙂)))))))
@ingeborgnicol vy ste sa snazili o babo 7 rokov ???????? to mi ani nehovooooooor boze...
@ingeborgnicol je nadherná, tie vlasy mozeme len závidieť 😀 my sme radi, ze jej konecne zacali rast j na temene, lebo doteraz tam mala plesinku 😀
@ingeborgnicol jeeeej! jaka kukana! strasne som do nej! 😀
Hej 7 rokov ved preto sme sli aj na to umelko co som po nom ostala 2 roky na voziku, a potom na barliach velmi chora, ved som to tu uz pisala, asi si necitala. a tato tu sa nam nakoniec podarila akoby zazrako prirodzene 🙂))
@ingeborgnicol jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiis to som prehliadla... no pekne...tak to ty mas zazrak a nie dieta... 🙂
@ivinka77 ano a som na nu preto velmi citliva 🙂))) preto sme ju nosili 3 mesiace na rukach este aj ten porod sme ledva ledva prezili obe cize ona je taky nas malilinky pokladik. ja osm na nu velmi zatazena aj ked som prisna 😝
@ingeborgnicol nooo tak to sa potom niet co cudovat...po takych peripetiach... booooooooze
tak dnes som ten cheesecake doviedla do dokonalosti 🙂 skromne priznavam. prudko som zaimprovizovala a urobila som citronovy - tak ako pisu v tom recepte, len namiesto jedneho tvarohu som dala riccotu, pridala som stavu a koru z jedneho citrona do tej syrovej brce a navrh som nedala cucoriedky ale karamelovy toping a odpadavam!! och!
@ingeborgnicol, 🙂 veľmi krásne dieťatko. Náš tiež ešte nemá ani vlasy (len žlté šupinky) ani obočie 😉
Dakujem vam za pochvaly Michelle.a ten cheesfras by som si dala.
@ingeborgnicol uplne rozkosna zlatulinka je 🙂 a aj my sme mali taky overalik (alebo podobny), no uz nam je maly 🙂 chcem sa spytat na tu deku pod nou - to je nejaky zlepsovak? lebo ja tak nedavam a nasej sa kus tazsie drzi hlavicka tak rozmyslam ci by to nepomohlo, aby jej bolo pohodlnejsie na brusku...
P.S.: pridavame sa s Mimkou k holohlavcom, resp. kratulinkovlascom 😀 😀 😀
@ingeborgnicol krásna je babulka 🙂
Evamarcel knizku by si mala mat dnes, v sobotu ju chlap posielal
@ivinka77 niekde som citala "utopim sa v tvojich ociach" a ten to pocit mi napadol ked som videla oci tvojej dcerky 🙂))
@ingeborgnicol hej hej...topim sa kazdy den... brutaaaaaaaalne ma tie ociska 🙂 ale to urcite aj tvoja !!! 🙂
bré ránko! dnes máme zdravý deň 🙂 a v pláne prvé kočíkovanie po zime 😀 si to užijem, dúfam, že aj Zorka 🙂
Dobré ránko, no u nás to nevyzeralo ráno na kočíkovanie, ale už je hmla preč, tak sa aj my tešíme 😎 🙂
To moje dieťa krásne ráno vstáva spolu zo slnkom 🙂 už sa teraz neviem dočkať letného času, vstávať o 04:00 jupiii 😝

noo tak asi sa na to bezpliekovanie vytoto.... ona aj tak vela neminie, ked furt drichme....zatial... tak uvidime,ako sa to vykluje... mozno s tym spanok prestane... a ktovie, co bude, ked nebude v overali...mozno ze uz mi nebude tak spavat...ktovie... som zvedava...