icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
15. mar 2013

ale neboj zajtra stary cestuje pekne pojde aj moja mala do vyhnanstva inak by uz tam bola

petuska55
15. mar 2013

ahojte, drobec drichme na balkone, teda tu je hrozne, fučí, zima - máme presklený balkon, tak malému tam je fajn. Dnes je nejaký ospalý, kukla som mu dasna a teda má predné zúbky riadne narvané.
slady - no dostala som migreny po prvom porode a vzdy pred menzes a po, no teraz ani menzes nemám a už je to tu, no je to tažké ale ked si stihnem dať tabletku tak sa to dá.

ivinka77
15. mar 2013

@mirkov my musime byt na balkone alebo na prechadzke...lebo postielka 0 bodov... :( doobedny uz mame dnes odkruteny...od 8.30 a akurat sa mrvi, tak asi uz vstane... a vidim, ze slnko tu vychadza tak poobede pojdeme asi von...

ivinka77
15. mar 2013

@slady nebooooooj tie 2 hodky vydrzi, zmaknete to... uvidis

ivinka77
15. mar 2013

@petuska55 aku tabletku si davas ? ja mam po tomto spinale hnusnom tiez sem tam migrenu :( a predtym som to nikdy nemavala... :(

petuska55
15. mar 2013

ivinka77 - pandaol extra - šetriaci žalúdok a ked náhodou nezaberie tak ibuprofen - zistovala som či môžem a kludne, ide z nich len stopové množstvo do mliečka, inak by som sa zbláznila musím si dať.

slady
15. mar 2013

@ivinka77 len ci aj ja to zvladnem... uz som vykockovana a zistila som ze nemam kabelku (!!!) tak neviem, asi pero do vrecka a idem "na ostro", to ste uz videli - zenska bez kabelky?? uz viem co si donesiem noveho zo skotlandu 😀

slady
15. mar 2013

no do pipiny, toto nie su ozajstne vrecka ale prisite! boze, tato moda to je odrb!

petuska55
15. mar 2013

slady - ty si hviezda 🙂

ivka228
15. mar 2013

@slady esteze ta tu mame. Sa tu smejem pred PC ako pubertiacka 😀

ivka228
15. mar 2013

inak dnes som v riadnom soku. Maly mi zaspal naobed na didke a som ho prelozila do postielky...a spinkaaaa 😀 Je to prvykrat tak som vytesena ako mala. 🙂 🙂 🙂

ivka228
15. mar 2013

@evamarcel a dnes v noci sme mali kojenie uz len 2x (o jednej a o piatej). Som inak rozmyslala, ci o piatej mu tiez nestrcim cumlik, ale som sa rozhodla, ze nemozem zo dna na den prejst z 3 kojeni na 1, lebo pridem o mlieko. Najprv nech si to jedno nocne kojenie nahradi cez den a potom postupne sa posnazim prejst na jedno.

ingeborgnicol
15. mar 2013

Slady si exot 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pocuj a ak nedonesies mojmu synovi original nohavice teda muzsku suknu neni si kamoska! ja zaplatim 😀 😀 😀 😀 on je original zdrbovak a uz ho vidim ako v tom leze do skoly aj s tymi jeho chlpatymi hnohami v celej jeho vyske 185 cm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je lepsi vydrb ako tvoja kabelka.

@ivka228 Gratulujem k uspatiu na didke!

A vy gratulujte mne.
Ivinka, to je presne to co som chcela. Moja dcerka spi oednajsi spanok vpostielke. Uz ani nepipla pred uspatim! jednoducho som ju drbla do postielky, a priznam ze troska prikrmila. jednak mi uz konci mesacna zaruka na mlieko v mraznicke a nevedela som kam s nim a jednak ze reku lepsie zaspi a aj hej 🙂)) Takze ak je tvoja naucena zaspavat dlhodobo v tych casoch co som aj ja robila mesiac a pol, skoro dva mesiace, resp. dva mesiace presne, tak potom uz vie ze je cas spat a zaspi aj v postielke ak inak nedas aha na moju zatiahnut zaluzie, prikrit po uska, pusu na celo a dovi dopo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len teraz uvazujem kedy s nou budem chodit vonku 😀 😀 😀 😀 😀

ivka228
15. mar 2013

@ingeborgnicol super, blahozelam aj tebe. A neboj, vonku budes chodit az poobede. A ked budu v lete tie horucavy, tak sa skor ani nebude dat.

ingeborgnicol
15. mar 2013

@mirkov pocuj a vies ako som teraz dokrmila? pri nurofene sirupe je taka striekacka. a tak so si zohriala mlieko v davkovacej flaske a pekne jej ho podala striekackou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lebo pri flaske je tendencia ze deti sa naucia inak sat a potom nechcu sat prsnik. ale ak dokrmis poharikom, cievkou,alebo striekackou, tak sa to nestane a bradavku si s nicim nemylia, je to fajn odrb a ona je celkom spokojniucka lebo tiez jej to do ustociek ide samo bez namahy ale nemyli si to s prsnikom he. ale to sa da ak dokrmujes raz za cas nie denne, alebo niekolko krat za den. ona cievku uz nechce, to sme tak dokrmovali na zaciatku a teraz uz sme dva mesiace ez dokrmu tak uz nechcela nic.

ingeborgnicol
15. mar 2013

@ivka228 neboj a dufam ze sa stretneme na Anicke niekedy v lete, ja to mam z Dzungle na skok ak si zladime spanky nasich babatiniek mozeme sa vybrat spolu 🙂)) Inak a stretnutie je buducu stredu, prisla by si? oknecne by sme si pohovorili troska. ja sa tam velmi tesim iste priem aj s Michellkou.

ivinka77
15. mar 2013

@slady ty si SUPERZENA !!! jasneeeeeee, ze zmaknes...ci s kabelkou ci bez...som si ista ! 🙂

ingeborgnicol
15. mar 2013

@ivinka77 pridavam sa k hodnoteniu slady 🙂))))))))))))))))))

moja macherka pekne spinka zase druhu hodinu jupiiiiiiiiiiiiiiii ja som to dokazala asi sa stastim obesim, naucila som spat dietatko v postielke aj cez den a nielen v nociiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ivinka77
15. mar 2013

@ingeborgnicol no uvidime, sice je pravda, ze je naucena skoro na presne casy uz dlho...len sa obavam toho, co bude s tymi rukami, ked bude v postielke navolno bez overalu, fusaku..... ale sak...nejak bude... 🙂

mirkov
15. mar 2013

@ingeborgnicol no ja sa nevzdavam boja uplne.. Skusam co sa da. Najskor reval, porom som skusila futbalovu polohu a noznickovy uchop ci to nepojde a papal pekne potichu! Ale mozno to bola nahoda, ked sa to zopakuje tak budem rada.. Dam vediet!
A gratulujem 🙂.

ivka228
15. mar 2013

@ingeborgnicol no urcite sa v lete stretneme na Anicke. A mozno v lete ani nemusia drobci v kociari spat. Vsak zoberieme nejaky olovrantovy prikrm a mozme ist. Uz teraz sa na leto tesim. Az na tie horucavy. V tehotenstve som ich velmi tazko znasala, tak hadam to tento rok bude lepsie.
A v stredu by som mohla opat prist. Pokecame osobne. Opat to bude o 10:00?

ivka228
15. mar 2013

aka je to vlastne ta futbalova poloha?

alyze
autor
15. mar 2013

@mirkov ahoj a skusala si s malim polohu kojenia, ze ho mas na bruchu, ked lezis a tak sa prisaje ? ked by si mala silny tok, tak takto by mu to malo vyhovovat 😉 neviem skus 😉

alyze
autor
15. mar 2013

@ingeborgnicol nevešsj sa bola by ta skoda 😀 😀 😀 😀 inak gratulujem si super 😉

alyze
autor
15. mar 2013
ivka228
15. mar 2013

@alyze dik za vysvetlenie. Tak ja kojim iba futbalovou metodou. Na nu som si zvykla uz v porodnici. Ma presvedcila sestricka, ze mam vyskusat a v nej sa mi prvykrat drobec prisal a tak sme pri nej zostali.

ingeborgnicol
15. mar 2013

@alyze ten link je vyborny,

posledne dve polohy ani ja nepozna. to budu platit aj ked deti budu sediet? aby som si nekupovala ten zahlavok zbytocne, predsa je to dost penazi.

ingeborgnicol
15. mar 2013

baby ktore mate uz druhe dieta, ked deti vedia sediet chcu sa kojit v tych polochach co su v tom linku? ci chcu len sediet a tak sa kojit, sorry za hlupe otazky ja to nepozna, ja som nekojila uz ked syn sedel.

mirkov
15. mar 2013

@alyze skusila 🙂. Celu ma oslintal a nevedel sa prisat tak zacal zlostit zlatusik 😀. Mam velke prsia, neslo nam to...

mirkov
15. mar 2013

@slady ty si taka sikovna, pridi mi prosim pretlmocit jazyk mojho dietata. Mozno mu budes rozumiet lepsie ako ja 😀