Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
No jasne stretnutia, ale viac ti zisti, teraz neviem presne dnes, alebo zajtra sa opyta, lebo sa za nou chystam.
No prepichnut uska treba si myslim co najskvor a z hladiska hygieny by som dala ja osobne prepichnut v zdravotnickom zariadeni u lekarky, kora ma prax a nie niekde v latnictve, alebo salone, kde nemaju ani zakladne hyg. vybavenie
musim sa pochvalit...trhli sme dnes ''balkonovy'' rekord... od 10.20 do 14.40 hod. 🙂)) ja nechapem, na com to decko fici ??? 😉
@ingeborgnicol no ide to celkom dobre...len ma stve, ze to davam do umyvadla...tak som dnes objednala akysi nocnik a bude to snad jednoduchsie a ekologickejsie, ci ako to nazvat🙂 s kakou problem nie je, skorej tie ciky...ved to dieta cura kazdu pol hodku, len ked spi tak nemoci🙂 a ked sa zobudi, hned sme nad umyvadlom.🙂 Dnes v noci mala jednu plienku, to sa mi este nestalo- rano bola este sucha🙂 Ma to daco do seba!
@ivka228 ahoj,vies co uz sme skusali cokolvek...no a mame toptovrdnee od lekarov ze to je ekzem ☹
@lucinda310 nejedla som nic alergenne, teda apson sa snazim...aj kojim aj umele davame...dcerka to ma na celom telicku, dost sa trapi ☹
@slady nasej dcerke zistili atopicky ekzem...momentalne ho ma po celom tele, mame roznu kozmetiku co odporucila kozna.,,,aj pomoze ale stale sa to vrati...podla mna treba prist na pricinu...
@maruskamolny juj chudatko, tak to fakt len pricinu zistit... ockovana asi este nebola, ktovie z coho to moze byt...
@ingeborgnicol inak som zistila, ze asi ten spanok cez den bude fakt tymi rukami a fusakom... dnes spala na balkone 4 a pol hodky a potom zas v kociku dalsie 4 , ale ked ju polozim do postielky, tak ani bohovi...v noci no problem, ale cez den je po 5 minutach hore... nechapem... asi jej zacnem tie ruky lepit k telu 🙂 lebo zo zavinovacky si ich lahko vyberie...
@alyze nebooooooj ja som starsej davala hned ako mesacnej a bola to sekunda.. ani kvapka krvy a rev tiez ziadny... ak mas take tie novorodenecke nausnicky, tak oni to robia takou speci ihlou, jednym tahom zozadu prepichnu , vprdu navlecu nausnicku a tahom spat uz je tam nauska...takze fakt supis !
@dorka21 swaddle me mame aj my ale mala v nej akosi nechce byt, iba ked je fest unavena tak sa necha ukecat inak jej to vadi... ae je to zlatunke ked je v nej zavinuta, fakt jak husenica...
ja nausnicky nedavam, necham to na nu, nech si da sama prepichnut ked bude starsia ak bude chciet 🙂

@tinasc my si mozme podla nasho nastavit cas. spi presne pol hodinu. aj teraz cakam este 5 minut.