Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki berem"ja som zase prehrala na ranny spanok som dala kozu, vcera sa to tatuchovi podarilo uspat vecer o osmej po hodine vymyslaciek, a o devitej zase hore a rev, a teraz rano som davala cicku 3x, no des, sa mozem aj rozkrajat, a vcera bola najvacsia prca, lebp spm si zabudla sedacku v aute a daddy mi s nou odisiel do prace takze sme isli von vo vanicke, to bolo revuuu, dva krat sa mi v nej revom sama uspala ale to ste mali vidiet tie pohlady na tyransku mater 😖 a kludne vam poslem zeny, to su len take mini 🙂
a dakujem vsetkym za pochvaly, presne to som potrebovala pocut 😀 ivka, je pomarancovy ale nema prichut, len vonu, v ramci co najvacsej eko bio nezavadnosti som nedavala prichut iba esencialny olej aby vonal 🙂 okrem toho je tam uz len kokosovy olej, kakaove maslo a vceli vosk 🙂
hahaha baby zhadzovacky,- prave sa tu sulam na tomto cviceni dzivom 😀
https://www.youtube.com/watch?v=S3FFU8K6MaYa este jedna otazocka: ak sa mi zacala materska 4. oktobra 2012 tak ju mam cca do 30 maja? pocitam dobre? to znamena ze este v juni mi pride za maj?
@slady idem citat, ale otazka: nieco take by si mi vedela:
http://ekozahrada.blog.cz/1108/teplacky-pro-bez...
no ja nemam tucha co sa tyka materskej, cinkni si do socialnej poistovne a mas to na 100% dobre som ti poradila?
No ja teraz neviem. vcera so zozrala kolac. a zaroven som jej dala prvy krat mliecnu kasi, nam neliecnym.
a vysledok? zobudilo sa chudatenko o 22.00 a do 24.00 ola hore. mmila, zla, smiala sa, hrala sa, bola uzasna, ale hore. a co je divne, nechcela vobec mlieko! brusko ju nebolelo, len neviem vobec co to ma znamenat fakt.........tak dnes nic sldke (tu totu v chldnicke nedojedenu dam nar ranajky synovi radsej hehe) a skusime iba kasu a ak to bude pokracovat, tak kasicku vysadime.
@nikiniki no moja, tam su platene strihy, takze tie prve uz som slubovala adel ze vyskusam a este som sa k tomu nedostala, tak skusim daco zo zvyskov ale najblizsie na buduci utorok 😀 a to druhe to si nevymyslim, to by som potrebovala strih a hlavne nemam klieste na tie trukle co sa to nimi zmensuje takze tam jedine obycajne natlkacie a tie nepouzivaju myslim kvoli tomu ze by cez ne pretekala plienka... no pokukam nieco na nete ked budem mat cas 🙂
tak ak je to narocne sa na to vyprdni, daju sa kupit za celkom rozumnu cenu myslim este popozeram. ja zehlim a zehlim a zehlim a moja dcerka spinka. a ja uvazujem kedy niekot velmi inteligentny vymysli oblecenie, ktore sa uz nikdy nebude musiet zehlit a hlavne pre malicke babatinka 🙂
ja som si celych 7 rokov platila dobrovolne nemocenske poistenie, nakoniec som vazne ochorela a zrusili mi to poistenie a samozrejme som na to otehotnela 😨)
no svici slnko, normalne, tutok cez okno, vsetok prach mi je vidno kvoli nemu. aj okna mi treba umyt. bodaj ho.
vyzera to ze to ukojime. aj ked z prikrmamy. ale predsa.skoda no tych prikrmov 🙂 ale kojim 😀 😀 😀 😀 😀 najhorsia kria stredne rozchodena, ak ju rozchodime do konca, kojime do 10 rokov dietata 😀 😀 😀 😀 😀 ze "mami daj cucnut lebo o 5minut mam rande" aja taham cecok z obyvacky vytahany na 15 metrov ze "na moja" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jeeeeej..po 10 min. placi (nie silnom) spinkame. Nechala som ho sa trosku potrapit v postielke, lebo akosi vobec nevedel zaspat. Len skoda, ze to nevydrzim aj vecer, lebo stale beriem ohlad na susedov. Mohli by v panelaku robit protihlucnu izolaciu 😀 😀 😀 😀 😀 . A mne sa teraz akosi nic nechce, tak idem asi spat aj ja. 😝
a v nosicoch nosite deti aj doma, ci iba vonku? a este otazka na tie co mate latkove plienky, po kazdej cike menite?

No a ja chcem barter 🙂))) prerobim Vam deti aspon na rezimove, v tom som zase dobra ja, aj ked budu pozemske 🙂))))) a budu Vam spinkat a budete kojit he