Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slady
@ninison nechapem ako vam deti mozu spat po 10 minut? chapem 30 lebo my niekedy mavame posledny spano tolko, ale 10? 🙂 Mne dnes moja na obed dala iba hodku a potom som si ju dala do velkej postele a dla prso tak akoSlady pise s prsom v zuboch dalsiu hodku..nejak si to stale takto zacala kuskovat neviem preco......ten obedny
@slady to vazne? a to preco, jak naco, zaco? ja som o nej fakt nevedela, iba tolko, ze som chodila k mamickam, co maju chodit v novembri a aj ked som porodila v oktobri, niektore ste mi boli zname tym, ze so si vas citavala dalej, tak som si jedneho dna precitala, ze sa vytvorila zo starej skupinky nova 🙂)) tak som vliezla. a to Konos nepostrehol? ci, to je nejaka statistika toho, ze na kazdy mesiac musi byt kolonecka vytvorena adminom? A mne bolo nejak divne ze iba tolko zien porodilo vtedy ked my a chce sa rozpravat 🙂)))))))))))))
kokoooooos nekukate spravy ? co som vcera pisala o tom babatku, co splachla zenska v cine do hajzla, tak vraj sa prihlasila, ze mala bolesti, ze sla na zachod a ze jej ''vypadol'' do zachodu a kedze bol cely od krvi , tak ho splachla, lebo ho chcela umyt ! pomoooooooooc tak to uz co su za haluzeeeeeee 🙂
@ivinka77 preboha jeziskunakrizku vies si predstavit ze to mysli vazne a ze ho fakt chcela umyt? 1. aka musi byt tupa a 2. ako strasne hrozne sa musela citit ked zistila ze ho fakt splachla??? ako, ja fakt verim ze takito retardovani ludia existuju, lebo ved keby ho chcela splachnut tak sa k nemu asi nehlasi...
baby prosím vás myslíte si, že môžem dať malému fenistil? objavila som malému suché červené fľaky, presne ako má staršia ona má atop. ekzém a on má na rukách presne to isté a myslím si, že ho to svrbí... v návode je napísané že pre deti do jedného roka je to len na odporúčanie lekára, ale prídem k lekárovi a on mi povie že na svrbenie mám dať fenistil, nie je to to isté? hm?
@tinasc ja netusim, ale moja kamaratka ma novebrove babatinko a dava fenistilked jej idu zubky.....
Ja som o tej skupine nevedela. fakt. treba tam poziadat partnerstvo, ci len tak tam vliezt?som zvedava 😝
@ivinka77 ty si mi poslala skypecko?
@slady pocuj to je kravina ze nevedela, iba jej cvaklo ze jej na tu vrazdu pridu a babo zachrania, tak vymyslela kulehu , ale dost zlu........a nezmizla som len som sa venovala dcerke 🙂 uz je treti den taka umraucana len ju nosit a nosit a dnes ani do obchodu nechcela ist v manduce hadzala sa jak besny havo, neviem co jej je...ona je inokedy taka mila a usmievava
@nikiniki vies co? zora mi uz druhy den urobila take, ze ju vecer o siedmej dam spat a o dvadsat minut sa zobudi jak z denneho spanku a bundosi do desiatej, na prasky! nic nestiham, vsetko som si pred tym porobila vecer a teraz prd.
fenistil sa dava aj na sopliky takym malinkym, podla mna mozes dat. Zorke sa teraz vyhadzalo na hrudi, take male cervene pupaciky, a po kupani sa jej znasobili a vytvorili take suche loziska, Wilko mal tiez suche cervene fliacky - mal to z bystrickej hnusnej vody, zabral excipial mastny krem, a zorka ma podla mna tiez nieco podobne, len to trochu inak vyzera, nema to kde kade po tele ale len na hrudi, no natieram jej to biodermou momentalne, lebo cajovnik s kokosakom nezaberal, naopak este sa jej to rozcertilo, uvidim ci zaberie.

hi! baby aha co som nasla: https://www.modrykonik.sk/skupina/155/