icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
13. feb 2013

@ivka228 brucho radsej nespominajme...lebo mam traumu :(
inak ja uz mam +11 kil od porodu :( a furt zeriem jak kyselina a nonstop som hladna :( des !!!

ivka228
13. feb 2013

@ivinka77 ja som tiez stale hladna. Normalne ma napadlo ci nie som opat tehotna. Ale tak dufam, ze nie. 😝

slady
13. feb 2013

@ingeborgnicol no tak som to aj nejako predpokladala, len som rozmyslala ci reagovalo na hormony alebo nejake ine latky ale to sa asi neda rozdelit, asi vsetko dokopy co... no je to sila a este vacsia sila je ze sa o tom nevie/nehovori, mali by sa pisat studie a pacienti upozornovat na mozne vedlajsie problemy... anyway, blahozelam k prezitiu 🙂 si musela byt stastna jak blcha ked sa vam zadarila Michelle 🙂 ta moja zaba dnes toho vela nenaspi a tie jej fekalie ma znepokojuju, dufam ze to nebude ziadna infekcia/alergia na nieco co bastim... mozno zazvor, tym som sa zacala liecit vcera... no neviem a to ja sa casto neznepokojujem kvoli takymto veciam 🙂

slady
13. feb 2013

wilko prave dokoncil valentinku pre zubarku a zajtra ideme, asi ho ta laska po zakroku prejde...

slady
13. feb 2013

jedna prednaska tam bola aj o autoimunite ale iba z hladiska autoimunity ako povodcu infertility, kedy imunitny system likvidoval spermie a podobne - velmi zjednodusene povedane samozerjme 😀

slavusal
13. feb 2013

Baby, prosím píšte pomalšie, lebo ja nestíham čítať. Som ešte len na 46 strane a chcem čítať všetko, aby mi niečo neušlo. 🙂 Môj drobec teraz slabšie spí, nič nestíham, tak majte strpenie 🙂 🙂 🙂 🙂 kým sa dostanem na túto stranu. 😀 😀 😀

slavusal
13. feb 2013

@mirkov ahoj, môj malý drobček je tiež narodený 19.11 a prešli sme si presne tým, čo ty. Tiež mám teraz menej mliečka a to som myslela, že sme už za vodou. Je dobré vedieť, že je tu niekto s presne takýmto drobčekom ako ja. 🙂 🙂 🙂

ingeborgnicol
13. feb 2013

@slavusal ja sa tiez k Vam pripajam neboj. aj nam mliecko stale dokolecka zlyhava koji iba silou vole ist nie genetickymi predispoziciami a este tabletky i pomahaju 🙂 a sme drobnucky tiez 5400 🙂))teda 5440 aby som ju neurazila 🙂))))
@ivinka77 no pocuj si ma dzecko mojo normalne potesila, ja hlasim slavnostne k dnesnemu dnu 10 kil hore od porodu. neuveritelne a zeriem tiez ako kyselina, maloco sa predo mnou uhne a ked je to sladke uz to vobec nema sancu. 38 rokov som nenaviela sladkosti. kojacej matke rozumie ibia kojaca matka 🙂))))))))) 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀

@slady no ved. alo by sa o to hovorit. ale nehovori. Ja ked ma liecili v NURCHu tak som stretla este 2 baby!!!!!!s mojim osudom. Jedna smerovala na vozik, ja som uz bola na voziku a jedna na barliach. a ani jedna so mnou t´do toho nechcela ist!chapes to ved kvoli dalsim zenam mali, podla mna to bola ich moralna povinnost. No minimalne som si aspon napisala Diplomovku na temu IVF a geneticke manipulacie aspon 🙂)))))

@ivka228 no tvoj Filipko je tiez krasny fesak a ty sympaticka maminka, neviem co chces chudnut, si chudsia ako ja, ja mat taku postavu tak o polnoci zerie palacinky este 🙂)))) a dakujem za pochvalu 🙂))som velmi rada ze si prisla niekedy dame sukromne stretko bude viacej casu pokecat 😝

slady
13. feb 2013

@ingeborgnicol fasa tema na diplomku 🙂 a preco do toho tie baby nesli tak to nepochopim... jaaaj ja by som vedela rozpravat vselijake veci ale mosim byt ticho, som predsa nejaky profesional ne? 🙂))

slady
13. feb 2013

@ivka228 sa potom zastavte s inge aj v BB, nuda tu je 😀

adel22
13. feb 2013

Jaj baby, piste viacej, nedovolte mi ist nakupovat!!! Zase som dnes super nakupila....ked tu maju furt zlavy, no tak nekup to! A este ked mam dievcatko, tak to potom je z coho vyberat🙂 😝

slady
13. feb 2013

ani nevrav vies jak sa ja tesim do scotlandu! vecicky krasne za par supiek juj uz nech som tam!

adel22
13. feb 2013

@ingeborgnicol
Noooo....ako to zhrnut? 🙂
Mam doma knihu- Bez plienky sa vola🙂 Este som ju nedocitala🙂 ale snazim sa! Je tam vselico...ale nie je nutne, aby si si ju kupila....staci aj info z netu.
Ja uz mam za sebou mesiac pokusu o BKM a vysledok? Viac-menej suche noci, jeden rekord 24hod. jedna plienka, kaka vacsinou v nocniku /nehoda raz tyzdenne cca/, no ciky. jaaaaj🙂 tych teda je🙂
V prvom rade by si mala asi zvazit pouzivanie latkovych plienok...pretoze akonahle zistis ze dieta je mokre- prebalit! No a pri jednorazovkach si to neviem predstavit...
Mala sa zobud, vacsinou dostane najskor najest a potom ideme cikat/kakat- papanie rozbehne casto kaku..ked vidim na plienke troska sprtnute alebo taku zltu tekutinu- ide sa kakat🙂
Rano po zobudeni curame, potom asi 3x posebe kazdych 20min a potom cca kazdu pol hodku...casto len prstom skusam ci sme suche...rozbalujem len pri prebalovani a posadeni na nocnik🙂 Nocnika mam medz nohami v sede a mala je pekne v klbku...niekedy trucuje/malokedy/ ale niekedy aj v tomto pripade do 10sek sa vycura...ked sa prehyba taka vystreta- to vacsinou znamena ze nic nebude. Ale do minuty sa moze pocurat...deti no, co narobis🙂
Pomocne slovka pre ciku je cika a potom ako hadik robim "ssssssssssssss...." a pre kaku je "eeeeeee...". Ale ta moja opica skorica kaka vacsinou tak, ze cika a rana do nocnika a je to tam, cize jej nemusim hovorit eeeee🙂 ale niekedy hovorim, ked si myslim, ze ide kakat, napr. ked sa tak puci, akoze tlaci🙂
Ciky su nevyspytatelne...niekedy ani casovy interval nie je spolahlivy...signaly spozorovat mi zatial moc nejde:( ale my sa polepsime....niekedy cura az za hodinu, aj ked sa hrame,,,co nechapem- asi zabuda:( ale ked spi- curat by nemala.....az po zobudeni, preto aj poobede, ked ideme von a potom mi tu este spi cca 2hodky /spolu 3hodky/ je po prebaleni sucha....

Este nieco ta zaujima? 🙂

alyze
autor
13. feb 2013

@ingeborgnicol No baby aj ja zacinam mat nejake patalie s mlieckom, no bud ja alebo moj dubačik je moc náročná 😀 veď povedzte sami : 😀

lucinda310
13. feb 2013

Straaasne slintame, precmulavame rucicku...trosinku opuchnute dasienko....zeby zubky? Nejako skoro, nemyslite? Moj syncek mal v 6 mes. a dcerka v 9 mes. :O

lucinda310
13. feb 2013

@alyze mas nadhernu princeznu a ta kvetinka na spapanie🙂

slady
13. feb 2013

@alyze waw jaka kocka! a aka vyzera byt velka, teraz nemyslim velkostne ale taka starsia 🙂

slady
13. feb 2013

taaak aj ja dam este foto, inspiracia pre @adel22 - takuto capicu nam uhackovala kamoska - sikula 🙂

tinasc
13. feb 2013

čaute, takže náš režim je v keli, krpec mi ešte spí 🙂 od 16.00 nespal nič, takže bol riadne unavený, už sa s ním nedalo vydržať tak som ho musela uložiť... 😉

mata884
13. feb 2013

@alyze zlatucka..a dobre zivena 🙂

slady
13. feb 2013

baby a riešite valentína? nemáte dáky fajný recept na nejaké všeobecne obľúbené chlapské jedlo, nie príliš ťažké...? bo ja som za posledné dva mesiace vianoc, nových rokov a narodenín vyčerpala nápady...

tinasc
13. feb 2013

@slady
@alyze
@ivinka77 krááááásne deťúrence 🙂 nádhera 🙂

alyze
autor
13. feb 2013

@tinasc aj u nas je v haaaaaaaaaaji 😀 mala so zobudila o 12:15 😀 a od vtedy nespala az o 17:00 zaspala a este stale spi, no tak to sa dnes ulozi aj o 22:00 ked nie neskor no jo asi som sa skoro radovala 😒

tinasc
13. feb 2013

@alyze áno aj ja asi budem ukladať o 22.00 to bude veselo 🙂

alyze
autor
13. feb 2013

@slady malinka je peknučka škriatok malinky 😉 🙂

alyze
autor
13. feb 2013

@slady ja som Valentína vyriešila jedny vrzom kupila som sebe aj drahemu 😀 a jedlo že hovädzí guláš 😝 hehe

slady
13. feb 2013

@alyze no su to modelky 🙂 moja dnes pospavala po desiatich minutkach ale tri krat pospala a posledny krat o 15tej aj dlhsie - taku pol hodku, takze dufam ze u nas to pojde vsetko do postele okolo osmej, ja mam vacsi problem zahnat do postele susna bo ten vymysla teraz jak certisko...

slady
13. feb 2013

@alyze vidis, to je napad, ale ja som teraz taka nachcipana a spuchnuta s cervenym nosom a bez hlasu, kebyze mu to vsetko este aj darcekovo zabalim tak sa asi usti od smiechu... 😀 inak gulas nie je zly napad...

slady
13. feb 2013

@lucinda310 jeeej ty uz mas tretie! to je nadhera 😉

evamarcel
13. feb 2013

ahojte dievcata ani vam sa drobci nevedia same ukludnit ked idu spinkat? moja mala reve ako o dusu aj ked ju dam do postielky a dam jej cumel ona sa chce kolisat co moj prvy stacilo dat cumlicek a pekne zaspinkal...
kolkokrat sa vam v noci budia? a kolko vam prespia cez den?