Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Adel pohodka ja tu riesim kasicky a kojenie a dva a pol mesiaca prveho spinkanie.....juj a dnes bol boj aj pri kasicke aj pri spani, este je to pre nas stres. sice spapkala asi 10 lyziciek plnych uz malickych a az potom sa rozplakala, ale prisla som na to ze ju budem krmit na rukach, lebo ta stolicka je sice frajerina ale pre mna est total neprakticka, ona ked v nej lezi tak si sermuje rucickami pred tvarickou este tak jj ich musim chytat a potom neviem chytit misku a lyzicku a taaaaaaak no psycho.....a poto sa rzplackala , tak som zase nevedela ci prestatkrmit, alebo to ze este chce. tak som si ju supla na didku a acely spokojna. 3/4kasicky v prdeli, ale ja verim ze aj to sa nauci 🙂))a aj pred spinkanim sme plackali pol hodinku, az tri krat som ju bola pozriet aj medik na cumel som dala (spokojne do mna hadzte kamene🙂 a ani to nezabraloôôôale uz je tam tisko takze asi spinkame.....
baby fakt tu nie ste niekto do ekonomie? zosediviem tu z jednej vety ani za nic neviem co znamena - a to je po slovensky!!
@ingeborgnicol a ona ti uz sama sedi v sedacke v pohode ???
@ingeborgnicol vy uz spinkate...a my este...''poobedny spanok'' psychoooooooooooooo :(
Ivinka neblbni a neprehodi si tvoja den aj noc? 🙂))od edy ju tyras ze haja? 😀 😀 😀 😀 No ja pekne moju tri krat za den vonku kocikovat a tri krat zobudit aby mi takto spala. ja nemam nic zadara, musim si vydret kurnik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale poplackala iba tu polhodku aj to som mala dost a zaspinkala....raz ma za to zavru 😎
@ingeborgnicol neboj, nezavru 🙂
@ivinka77 no ona by sedela, ale ja jej nedovolim, este sa nesmie 😉 cvicime denne vyse pol hodiny tak je tuha ako stary chlopik 😀 😀 😀 😀 😀
@slavusal pocuj ty si fakt matka roka, ak kojis z jedneho prsa, a co sa stalo? ak si pisala nepametam prepac. a to druhe ti ako odislo? lebo ja som mala kvasinkovy zapal na bradavkach, v nemocnici mi kazali nosit tie teple naprsne vlozky a mastila som si lanolinom tak z toho. a od vtedy mam tak ze napriklad teraz so odsavala z praveho 50 a z laveho 20, to znamena ze za dve hodky sa mi v lavom "az 20" nazbieralo co je houby tak kojim radsej zase z oboch.
poradis?
@slady a dalsia recnicka otazka? KEl mozem? lebo ho prave basitim aj s fasirkou. tu moju dceru roztrhne, davam nove jedla sebe a aj jej kasicku este nekakalo chuda
@ingeborgnicol nooooo dnes sa jej to nejak posunulo... spi spala od 17-21 nacucala a uz zas spi... nechapem... a inak k tomu jedlu, neboooooj, ja jem od prveho dna vsetko hlava nehlava a malej nic neni 🙂 aspon ma trening do zivota... 🙂 a dufam, ze nepojdeme vo vasich slapajach a ziadne dni a noci sa nepomenia sakraaaaaaaaaa
Asi nie nepomenia,tvoja mala vzdy dobry spanok.a ty nekupes denne?raz aj moja prespala den aj noc nonstop
@ingeborgnicol nie nekupem denne... v BA je teraz novy trend, ze sa nema kupat denne... tak kupeme tak raz za 3-4 dni...akurat rano a vecer jej vzdy oplachnem tvaricku a rucky, aby akoze vedela, ze zacina a konci den... 🙂
@ingeborgnicol ale po kazdom zoserinkani ju sprchujem skoro komplet celu okrem hlavy 🙂 lebo najnovsie dava take slehy, ze az pod pazuchy 🙂
@ingeborgnicol ty to riande kombinuješ počúvaj, šúľance s kelom 😀 ale kel sa chystám aj ja robiť tento týždeň tak potom ti dám vedieť 😀
@ingeborgnicol ani ja nekupem denne. Este v porodnici ma upozornili, ze sa nema babatko kupat kazdy den, ze uplne staci, kazdy druhy alebo treti. Zadocek umyvame po kazdom kakani. 🙂
ja som kupala syna kazdy den a cely bol vyhadzany - suche svrbive flaky - od bystrickej vody, viem to na sto pero lebo ja som mala po prestahovani sa sem to iste a po sprche som sa nevedela doskriabat co som mala vysusenu pokozku jak fras, takze malu kupem tak dva tri krat do tyzdna a nema problem 🙂 a pre seba mam kokosovy olej 🙂
@ingeborgnicol a co cvicite ? inak ja ked viki chytim v lahu za ruky , tak sa normalne vytiahne do stoja...nechapem...niekedy mam pocit ze ona je mimozemstan 😉 😉 😉 moja mamka nechapala....ze my sme v 3 mesiacoch lezali v perinkach jak dilinkovia a toto decko uz by najradsej asi chodilo 🙂 des ! bude sportovkyna po ockovi asi 🙂
ahojte, aj ja kupen 2 max 3 krát za týžden, tiež nám tak odporučili v nemocnici, ale už pri prvej dcérke mi to kožná odporučila, bo mala velmi suchú pokožku po každodennom kúpaní.
Inak baby, malý sa včera pretočil z chrbta na brucho, normálne že som bola pri nom bo inak by mi padol 😕 , musím byť už stále pri nom, alebo ho riadne obložiť, možno to bola len náhoda, ale on šibe nohami jak das, tak sa mu to podarilo.
Teraz sú celkovo detičky akčnejšie. 🙂
Ahojte, my sa kupeme kazdy druhy den😉 vcera bol manzel mudry a dal malinku v noci odgrgnut ☹ a viete co sa stalo ?😲 ani si negrgla a spustila take revy, ze sme mali nocnu ☹ kedy ja sa vyspim...
Inak uz som zufala s toho bruska, davam kvapky a aj tak ju brusko boli a je nervna ☹ od kedy davam kvapky tajt ma taku do zelenkava kaku, je to ok ?😲
Este k tomu mi manzel zahlasi, ze ked to neprejde, tak prejdeme na UM !
Pochopite to ?:@
Joj chlapi 😠 , niekedy ich len odstreliť. Neboj ono to prejde, malý už nemá od 2a pol mesiaca, ale dcérke to trvalo presne 4 mesiace a potom bolo dobre, treba vydržať aj ked je to náročné.
@alyze ahoj neviem ci ti pomoze moja rada Leusko mal neskutocnu koliku do 3 mesiaca pomahalo nam natierat pred spaním pupik na brusko , pred každym papanim sab simplex 10 kvapiek a každy den 5 kvapiek probiotika bio gaia a niekedy som mu dala teplu plienku na brusko 🙂 a určite nedavaj umele mliečko 🙂 a ktore kvapky davas?

@slady chudacik, takto ho obmedzovat !!! 🙂 🙂 🙂