Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol my sme pred výchylkou zaspali, ale samozrejme ze nie v postieľke, ale zasa v kočiari, som zvedavá ze do kedy...
A co je v tych magi sackoch? a ako sa pecu fasirky na plechu? ako na panvici, ci? aj sa otacaju? poinformujte mimozemstana pls
@alyze a ako ju prelozis? kociar mas v domceku dnu? norlamne v pyzamku do kociarika a tak?
@ingeborgnicol jo jo to mam novy, este nepouzity, ze na jaro, alebo tak, inak kocik s ktorym choime von mam v pivnici 😀 no sak toto ze ako ju prelozit to je vecna dilema, vzdy sa prebere, ked ju prekladam do postele, takze prelozit juu do postielky nehrozi, to by bol poplach a v posteli jej dam este cucnut a spi dalej
Ked zatial som nenasla iny sposob ako ju uspat 😒 ked bola mensia, tak to bolo lahsie stacila fit lopta, alebo trochu popestovat a spla, ale teraz nie 😠
@ingeborgnicol to su tie sacky magie napady... ze stavnate kura, krkovicka na cesnaku, kridelka na mede a podobne...stoji to cca 80-90 centov a mas tam sacik aj korenie... do saciku vsetkonadrbem, maso, zemiaky, cibulu, zasypem korenim zavriem, dam do rury a pecies v kuse hodinu, vyberies a hotovo... ziadny olej, len vlastna stava z masa...a tak robim aj stehna, aj kridla,aj bravcove aj hocico... uplne rychle je to a to maso je take chutne... vobec nie vysusene...aj prsia som tak robila aj na kusky aj na platky a supis !!! velka pomoc...
Alyze no poznam,ja som pred tym uspavala tiez na tri miliony sposobov...aj v kociku...ale moja sa prebrala vzdy.prave preto som uz uplne zufala zvolila tuto metodu.keby si aj ty tak uspavala do 07 do rana asi aj ty uz neuspavas :p ja som rezignovala,ked posledna nocna trvala do 9rano.dnes mi zaspala na didke dala som ju do postielky a hore.tak som ju dala klasickym sposobom a do pol hodky chrnela. A ked ju date do postielky spinkat co urobi?
@ivinka77 no to musim vyskusat skusim kpit co konkretne odporucas ktore su najlepsie? 🙂)))))) mna az mi tecu slinky
@ingeborgnicol toto mi robí aj môj, že sa ťahá na nohy, som ho dnes chcela dať ako sadnúť si aby si grgol a on rovno na nohy 😕 😀 a ja mu, že či nechce rovno chodiť??? mala som ho na kolenách a zrazu sa zaprel, vystrel nohy, skoro mi spadol, no teda, čo ten stvára... keby som ho nedržala tak je na zemi, z lehátka sa vykope...
No a som vam zabudla napisat.kasicka nie je zarucene uspavadlo.vcera vstala o 24.00,potom o 03.00 a 6.00.to este ani raz takto nevstavala!som si spomenula na tie,co tolko spavaju teda vstavaju stale.som zvedava co dnes,kasicka chutila a uz sme spapkali 50ml,co je strop
Pomoooc, dnes vydrzala spatdo 24:00 po prve kojenie a hotovo, nevladzem ☹
@alyze chudak ty,viem ako sa citis.my sme s muzom potom tak roboli ze sme sa pri nej striedali kazde dve hodiny,to nam trocha pomohlo
Michelle vstala od 19tej az teraz na papkanie
@ingeborgnicol kokosovy olej panensky kupis v hociktorom bio obchodiku ale aj v DMku v tom ich novom regale s prirodnou kozmetikou - maju aj malu aj velku pikslu. ja to pouzivam vsade a furt - vcera som s tym robila tie fasirky lebo mi dosiel olivac a nemala som na com vysmazit cibulku 😀 krasne vonia ale vo vareni ho necitit 🙂 a ten levandulovy maju napriklad aj v DMku, tam maju tuzim len dva druhy - levandulovy a citronovy, no maju to v regali pri svieckach. alebo hocikde, ja som moj teraz kupila v obchodnom centre - taky stanocek tam mali postaveny s kopou eterickych olejov, neviem, u nas to maju aj v meste v zahradnickych potrebach, potom etnoshopy vselijake a tak.
@ingeborgnicol porozkladam na papier na pecenie a pokvapkam olejom a ked uz zu ake do zlatista tak pootacam a este dopeciem.
@ingeborgnicol aj my by sme sa prestriedali, ale prisiel z poobednej a rano zasa vstaval na rannu do prace, tak mal toho dost, dnes ziadny kocik, necham ju vyrevat v postielke, dufam ze to zvladnem !
u nas vedie hracka o'ball s hrkalkou. Dobre sa mu drzi, len sa ju snazi napchat do ustociek, tak je vtipny 😀
@alyze a precitala si si tu knizku moja? je to velmi velmi narocne, a treba sa na to pripravit, ja som velmi plakala v obyvacke a ona v spalni. Ale pozri vysledok. a mojho syna to iste a to bolo sto rokov pred opicami....jaa som fakt bola taka zufala ako ty, akurat ze my sme mali take nocne, ze medzitym vobec nespal. ty sa musis citit tak isto. a najhorsie je, ze ti hrozi, ze zacne davat cez den nocne spanky a mate to pretocene, aj unas to tak zacinalo ako u vas. mozno ze ta zbytocne strasi, kazde dieta je ine, ale ked si predstavim ja ako sme sa trapili.....a najhorsie je ze to je trapenie hlavne pre nu......podla mna ak mas prestudovanu knihu sa do toho pust, kym nemas tak radsej nie, omoze ti to v rpesvedceni, ak sa tak rozhodnes budem na teba mysliet.
No ja si mysli, ze po kasicke spinka pekne do 05.00 do rana a ze to predvcerajsie vstavanie o 24.00 boola nejaka hlupa nahoda, lebo ona nevstava tak skoro ani po mliecku aj po tom vstava az okolo 2-3.hod. a prvy a treti den po kasicke vstala po 19tej az rano o 05.00 a potom az o 07.00 uplne rovnako. tak skusime dnes a uvidime. ale tolko hodin spanku neruseneho! celych 10!!! 😎
ako ja vám baby závidím nočné spanie.. že do 05,00 a podobne 🙂 My tiež zaspíme o 19,00, ale už medzi 22,30-23,30 sa zase kŕmime, potom zase medzi treťou - štvrtou a o šiestej - pol siedmej je už hore. Ináč jediné plus je to, že večer zaspáva naozaj bez plaču, bez uspávania sama v postieľke.. ale už si myslím,že by mohla v noci aj dlhšie pospať.. a to sme na UM.. Uvidíme o tri týždne, či kašička pomôže..
@ingeborgnicol mne chutia fakt vsetky...skusila som uz tusim z kazdeho druhu... a inak aj ked je napisane , ze kridelka s medom, tak ja kludne dam aj prsia alebo stehna... neriadim sa obalom 🙂 fakt je to dobre s akymkolvek masom, akurat s hovadzinou som to este neskusala.....
@ingeborgnicol woooow pekne potiahla !!! ozaaaj ty zo uz tu strasis o pol siestej ? to ja sa este len na druhy bok obraciam sakra 🙂
@ingeborgnicol tak to je super, že ti takto spinká, my klasicky od 21.30, kŕmenie o 2.00 a potom o 6.00 odvtedy hore, teraz bol protivný, teraz spí, som zvedavá dokedy... von sa nedá ísť, zase tu naondilo toho snehu, och, kiež by už bolo teplejšie... zase sa to bude topiť, to bude vody...

@slady jaaaj v krcme, no pekne...a ja ze si tam niekde aupairkovala...