icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mirkov
25. feb 2013

@mata884 antibiotika neovplyvnuju mliecko, oni sa donho iba vstrebavaju a tym padom idu aj k babatku. Ale su aj take ktore sa mozu pri dojceni. Napriklad zinnat..

mirkov
25. feb 2013

@mata884 antibiotika neovplyvnuju mliecko, oni sa donho iba vstrebavaju a tym padom idu aj k babatku. Ale su aj take ktore sa mozu pri dojceni. Napriklad zinnat..
@ivinka77 krasne su 🙂

ivinka77
25. feb 2013

@tinasc lubia sa jak kone 🙂

slady
25. feb 2013

@ivinka77 jeeeeeej krása! ja mám pocit že ten môj malý ignorant len čaká kedy sa už bude s malou dať niečo robiť... 🙂

ivinka77
25. feb 2013

@mirkov dakujem, su zlate...sa tesim, ze sa tak lubia...

@slady sak vies, chlapci su ini...a kym nebude s nim zorka kopat do lopty, tak sa mu to asi ratat nebude 🙂

slady
25. feb 2013

@mirkov ale inak je to tiež dobrý humáč, ja som ho dokopy brala asi tri krát a raz mi po ňom polka vlasov vypadala a sestre teraz pred mesiacom to isté, ešte padajú 😒 no ale ak sa inak nedá...

slady
25. feb 2013

@ivinka77 no veĎ ja viem 🙂 inak aj s tou žiarlivosťou to bude asi iné, ja som ešte nepočula, že by na mladšieho súrodenca žiarlil chalan ale o babách samé horory počúvam, teda, tá tvoja našťastie nežiarli ale tiež si minule písala, že si to uvedomuje tak inak, môjmu flegmošovi je to jedno... či? opravte ma ak sa mýlim, to je len moja osobná skúsenosť z môjho okolia 🙂

slady
25. feb 2013

síce blbosť, môj brat bol vraj hrozne nešťastný keĎ sa narodila moja mladšia sestra, že Ďalšie bábo to bude zase s mamkou nuda 😀

ivinka77
25. feb 2013

@slady hej hej... Teri to vnima, ale tak podvedome, nedava to nejak najavo, ani nerobi sceny...ale obcas pusti taku hlasku, ze neviem, ci plakat, ci sa smiat... vcera napr. sa hrala s mojim mobilom, tak jej vravim, ze nech ho necha, lebo ho pokazi a ona na to ze ''maminka ale ked ty umries, tak ten mobil bude moj a nie viktorkin, vsak ??? '' 🙂 cize to hovori za vsetko... lubi ju, ale berie je aj ako svoju konkurenciu....predsa len bola 4 roky uplne jedine dieta siroko daleko a zrazu sa uz svet netoci len okolo nej... tak to je prirodzene asi, ze to musi vnimat.... ale furt lepsie takto, ako keby malej mala robit zlobu, lebo taek horory som aj ja pocula dost casto... inak mozno keby si mala aj druhe chalana, tak by to vilko vnimal inak, ale ked je to segra, tak ma v pazi 🙂 ta mu auticka brat nebude 🙂

ivinka77
25. feb 2013

nooo inak zas az taka chora asi nebudem, ked som prave stlacila skoro celu milku 🙂 🙂

slady
25. feb 2013

@ivinka77 😀 zlatá, riadne zadrela 😀 sa tu šúľam, že to tie detiská aj napadne hehe

mirkov
25. feb 2013

@slady jasne, ze je to humac, najlepsie ked sa nemusia ziadne lieky brat, ale ked sa inak neda...🙂

mirkov
25. feb 2013

baby chodite von s deturencami ked je hmla? Vsak konecne je v BA celkom dobre pocasie, a objavi sa hmlisko 😒

slady
25. feb 2013

@mirkov jasne, prečo nie, ja by som tu v tejto našej doline nos nevystrčila keby som mala von chodiť len keď je pekne 🙂 bola som aj v hmle, bude sa im dobre dýchať ni?

slady
25. feb 2013

@ivinka77 tak ale aspoň vidíš že si musíš poriadne spísať závet, inak sa budeš pre dedičské spory v hrobe obracať 😀

ivinka77
25. feb 2013

@mirkov ja mam dnes malu len na balkone, kedze som KO :( ale inak chodim za kazdeho pocasia, ked sa mne chce 🙂 a odkial z BA si ???

@slady ona je strasnaaaaa maska, uplna mudrlantka, hrozna papula... zadre skoro kazdy den nieco,co stoji za to... zapisujem to a na 18tku jej to chcem vytlacit a zviazt 🙂 inak ked zadre, tak mam pocit, ze ma 10 rokov a nie 4

mirkov
25. feb 2013

@ivinka77 ja byvam na zaciatku petrzalky. Aj ty si Ba? 🙂

mata884
25. feb 2013

@ivinka77 nadherne su obidve

ivinka77
25. feb 2013

@mata884 dakujeeeeeeeem

@mirkov my sme na martincekovej,... ruzova dolina... presne oproti Alze , co je na prievozskej, ak vies, kde...

mirkov
25. feb 2013

@ivinka77 priblizne viem, ja som oproti auparku 🙂

ivinka77
25. feb 2013

@mirkov tak to mozme dat niekedy rande, ked sa pocko umudri... budem sa tesit... ja uz sa neviem dockat tepla a slniecka....tato blavacka zima nezima ma uz nebavi.... keby aspon poriadne snehu bolo, ale prd...raz teplo, raz metelica, raz hmla, raz dazd...no otras... :( a hlavne mi vadi, ze sa nemozem flakat neobmedzene kade tade...lebo ked je pekne, sadnem hocikde na lavicku, vytiahnem cecok a je po probleme...ale takto je to na prd !!!

ivinka77
25. feb 2013

@mirkov toto je zima, aku zboznujeeeeeeeeeeem !!!

slady
25. feb 2013

uaaaa baby, prepasla som poobedny spanok a teraz je unavena a nie a nie zaspat, na maslu! konecne vie mako sa citite vsetky co tu mate tie spankove peripetie toto keby som mala kazdy den tak uz sedim v base asi alebo na psychiatrii, som tu dnes mala stereo vresky z oboch stran

janulka_s
25. feb 2013

@mirkov @ivinka77 ja sa pridam k stretku 🙂, hlavne nech sa otepli

slady
25. feb 2013

a teraz spi v mojej posteli a neviem ci je to len poobedny alebo ci uz sa ulozila na noc... ☹

ivinka77
25. feb 2013

@slady kurnik a kde si sa suchtala, ze si to prepasla ??? my sme sa prave z poobedneho zobudili....pd 14.15 potiahla 🙂

ivinka77
25. feb 2013

@janulka_s jani jasneeeeeee s tebou ratam uz o 2 tyzdne na to nausnickove rande 🙂 ozaj, co to stoji ???

slady
25. feb 2013

@ivinka77 sak skajpovala som s babkou 😀 pospala asi 15 minut a teraz isla spat uz na noc, prebalen anakojena a spokojna 🙂

slady
25. feb 2013

sa mate, z jednej strany vychodnarky z druhej blavacky a ja tu v strede osamotena 😝

ivinka77
25. feb 2013

@slady nebooooj dame aj my rande, ked pojdeme do ZH k svokrikovcom.... 😉