icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

sssiska
7. mar 2013

@ingeborgnicol ...s tym palcekom sme na tom rovnako 😀

sssiska
7. mar 2013

@ingeborgnicol nadherne dievcatko 🙂

tinasc
7. mar 2013

@slady pekné hračky, aj ja by som sa tam mala vybrať... ten stupienok máme ešte po malej 🙂

ingeborgnicol
7. mar 2013

@evamarcel no hybaj sem babica s adresou stary ide na postu tak by ti to tam hodil, yslim knizku, lebo so sa vratila prave s nou od laktacky a mam ju aj zabalenu 🙂

@sssiska dakujem a robiste s tym nieco?

Ivinka idem kuki videjko som dnes nestichacka

Slady ocuj dobra teoria. ale je ti jasne ze to budes mat aj na lustri?

evamarcel
7. mar 2013

@ingeborgnicol jejej si poklad pisem ip 😉

ingeborgnicol
7. mar 2013

@evamarcel mam to, keby so vedela ze byvame tak blizko seba tak si prides po nu v ramci kocikovania 🙂 nechodite do mesta? ale uz som vynicila obalku tak uz to poslem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol a co ty dnes stvaras caja ze nestihas ??? 🙂

slady
7. mar 2013

@ingeborgnicol michelle ma perfektné háro mimochodom, celá mamča nie? joooooooj babatinka naše! zase som sa celá dojala ako si to tu prezerám 🙂 wilču mi tu varí zeleninovú zmrzlinu, práve som si šmakla aj na paradajkovo hríbovom čaji 😀 darček žne úspech celý deň dnes 😀

slady
7. mar 2013

@ingeborgnicol a s tým jedlom na lustri - aspoň bude prča, ale však o tom si pokecáme o dva mesiace 😀

ivinka77
7. mar 2013

@slady to je normalka...to su asi nejake dojimacie hormony...mna to tiez denne aj 5 krat chyta....momentalne ma to chytlo pri kukani fotiek, co som dnes spravila... hen... no da sa pri tom neplakat od stastiaaaaaaaaaaaaa ??? 🙂 🙂 🙂 topim sa v tych jej ociach... 🙂 🙂 🙂

slady
7. mar 2013

@ivinka77 nerob! 🙂

mirkov
7. mar 2013

Takze my mame po dnesnej poradni 60cm a 6630g.

slady
7. mar 2013

tak moja zaba vcera skusala 68 overal a chuda taka je vnom utopena az hruza 😀 tusim by som mala lepsie papkat nech pekne rastieme 😀

ivinka77
7. mar 2013

@mirkov no pekne...a len 60 cm ? my sme mali pred mesiacom 64 🙂

mirkov
7. mar 2013

My sme sa narodili taky drobnejsi 🙂 49 cm a 3150 g. Od poslednej poradne pred mesiacom narastol 4 cm

slady
7. mar 2013

@mirkov moja mala o 1cm a 100g viac, ale momentalne ma o 1kg menej a kolko meria netusim ale mrnava je 🙂

mirkov
7. mar 2013

@slady vsak oni to urcite dobehnu 🙂

ingeborgnicol
7. mar 2013

Slady hej pekne haro ma dnes som skonstatovala ze uz moze nosit gumicky aj sponky, ale nechcem, lebo ma este fontanelku.

Ivinka ja so dnes s nou bola u neurologicky a na tom plavani sme boli. poposuvali sa nam spania a jedno sme uplne vynechali, no hruza, teraz som ju uspala a to som ju usela dokrmit a pokolisat nar rukach po 2 mesiacoch! hruuuuuuuzaa

Evkamirkov pocuj, moja psinka denne okolo 5 hodin a ide normalne spat vecer. pridavam jej k doobedajsiemu spanku pol hodku a aj na obednajsi pol hodku cize spi okolo 5 a to vstava niekedy aj o 8hod.teraz uz sice okolo 6.30-7.00 cize moze spokojne aj tvoja spat. No a postu som preto nestihla poverila som starkeho dozorom, cize ti to tam hodim zajtra.

ivkasendy
7. mar 2013

@slady @ingeborgnicol baby, mam na vas otazku... vy mate manducu, ze? a pouzivate tu novorodenecku vlozku este ci nie? my ju mame od dnes vecera, tak sme zatial len trosku s tatkom skusali, no nie som si ista ci ju este treba davat aj do tej vlozky 😕 lebo sa mi zda ze navolno ma tam dost rozcapene nohy 😕 🙂

tinasc
7. mar 2013

@ivinka77 kráááááásna okaňa 🙂 veru aj mne niekedy tečú slzy od šťastia 🙂

ingeborgnicol
7. mar 2013

my mame cca 6 kil a nosime 62 a niektora na je este aj velka a ver mi Slady ze ja ZERIEM poriadne 🙂)) ale u nas sa to ospravedlnuje my sme predcasniatko a z porodnice sme odchadzali 2500gramovy., cize my mame aj nabeh este, lebo v 4mesiacoch by sme mali len zdvojnasobit svoju vahu......a do 6mesiacov 3nsobit :p vsetky

ingeborgnicol
7. mar 2013

@ivkasendy ahoj no ja neviem co napise Slady, lebo som sa jej presne na to iste chcela opytat. My sme malicky tak este pouzivame ale zajtra mi mam prist ergonosic novy a ten je bez vlozky tak by som chcela vediet ci sa moze uz, lebo pisu ze od 4 mesiacov aj na manduce aj na ergonosici. Cize teoreticky by si mohla bez vlozky a prakticky si vyskusaj, ak sa ti vojde do novorodeneckkej vlozky nechaj ju v nej a ak uz nie tak bez nej 😝

cajova_lienka
7. mar 2013

Ahojte tak sa po 100rokoch hlasime - Kikuska je najzlatsie babo na svete - maly dzavotavy smejko ktory hadam nevie ani plakat, krasne spinka (co je pre mna zazrak zaspi aj sama v postielke) rada papa a krasne sa pohra aj sama. momentalne ma 65cm a cca. 7kg (+-100g) (poradna bola pred tyzdnom)

ingeborgnicol
7. mar 2013

Slady a dakujem za pochvali malickej.Ivinka tvoja ma naozaj prekrasne ocicka

ivinka77
7. mar 2013

@mirkov ahaaaaaaaa lebo moja valibucka mala skoro 4 kilecka a 52 cm 🙂
@ingeborgnicol sak oci po mame ne? ta musia byt krasne 🙂 si aspon tu polichotim, ked mi je do revu pri pohlade do zrkadla 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol a ako bolo na plavani kocky ???

ingeborgnicol
7. mar 2013

@cajova_lienka je nadherna 🙂))krasne babo a si stastna mamina, ze mas take bezproblemove babo.

ingeborgnicol
7. mar 2013

@ivinka77 nerev neviela si mna. v tom zrkadle. ja by som mala zacat drzat dietu lebo kil mam ako tri zeny dokopy. a este zeriem tyhc 12 tabletiek liekov na travenie kvoli mlieku do placu mi je aj bez hormonov ,a jasne ze potom zozerem aj psovi hlavu..............a jasne ze oci maju pekne po tebe 😉

Slady ja len dufam, ze mala je po mne 😀

ingeborgnicol
7. mar 2013

@ivinka77 juj supa bolo na plavani fakt ze hej. Velmi dobre. bolo asi 6 rodicov a same male babanka. a ah sme boli vo vodicke vo velkackom bazeniku, lenze sme boli po neurologicke takze mala hladna nevyspata po polhodke sa rozplakala a museli sme ist, ale pani bola velmi mila a zlata. len uvazujem ze sama tam bude ist dost pruser, lebo neviem ako sa obliect a kde ju dovtedy nechat alebo naopak aj vecipobalit dost pruser....lebo nasa strasne reve pred pocas aj po obliekani 🙂 ale nabuduce dam aj fotke.

mirkov
7. mar 2013

boze dievcata, je ked vidim tie vase vyparadene kocky zavidim. Skoda, ze aj chlapci sa nedaju takto fintit... 😉