Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@ingeborgnicol nadherne dievcatko 🙂
@evamarcel no hybaj sem babica s adresou stary ide na postu tak by ti to tam hodil, yslim knizku, lebo so sa vratila prave s nou od laktacky a mam ju aj zabalenu 🙂
@sssiska dakujem a robiste s tym nieco?
Ivinka idem kuki videjko som dnes nestichacka
Slady ocuj dobra teoria. ale je ti jasne ze to budes mat aj na lustri?
@ingeborgnicol jejej si poklad pisem ip 😉
@evamarcel mam to, keby so vedela ze byvame tak blizko seba tak si prides po nu v ramci kocikovania 🙂 nechodite do mesta? ale uz som vynicila obalku tak uz to poslem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ingeborgnicol a co ty dnes stvaras caja ze nestihas ??? 🙂
@ingeborgnicol michelle ma perfektné háro mimochodom, celá mamča nie? joooooooj babatinka naše! zase som sa celá dojala ako si to tu prezerám 🙂 wilču mi tu varí zeleninovú zmrzlinu, práve som si šmakla aj na paradajkovo hríbovom čaji 😀 darček žne úspech celý deň dnes 😀
@ingeborgnicol a s tým jedlom na lustri - aspoň bude prča, ale však o tom si pokecáme o dva mesiace 😀
Takze my mame po dnesnej poradni 60cm a 6630g.
tak moja zaba vcera skusala 68 overal a chuda taka je vnom utopena az hruza 😀 tusim by som mala lepsie papkat nech pekne rastieme 😀
My sme sa narodili taky drobnejsi 🙂 49 cm a 3150 g. Od poslednej poradne pred mesiacom narastol 4 cm
Slady hej pekne haro ma dnes som skonstatovala ze uz moze nosit gumicky aj sponky, ale nechcem, lebo ma este fontanelku.
Ivinka ja so dnes s nou bola u neurologicky a na tom plavani sme boli. poposuvali sa nam spania a jedno sme uplne vynechali, no hruza, teraz som ju uspala a to som ju usela dokrmit a pokolisat nar rukach po 2 mesiacoch! hruuuuuuuzaa
Evkamirkov pocuj, moja psinka denne okolo 5 hodin a ide normalne spat vecer. pridavam jej k doobedajsiemu spanku pol hodku a aj na obednajsi pol hodku cize spi okolo 5 a to vstava niekedy aj o 8hod.teraz uz sice okolo 6.30-7.00 cize moze spokojne aj tvoja spat. No a postu som preto nestihla poverila som starkeho dozorom, cize ti to tam hodim zajtra.
@slady @ingeborgnicol baby, mam na vas otazku... vy mate manducu, ze? a pouzivate tu novorodenecku vlozku este ci nie? my ju mame od dnes vecera, tak sme zatial len trosku s tatkom skusali, no nie som si ista ci ju este treba davat aj do tej vlozky 😕 lebo sa mi zda ze navolno ma tam dost rozcapene nohy 😕 🙂
my mame cca 6 kil a nosime 62 a niektora na je este aj velka a ver mi Slady ze ja ZERIEM poriadne 🙂)) ale u nas sa to ospravedlnuje my sme predcasniatko a z porodnice sme odchadzali 2500gramovy., cize my mame aj nabeh este, lebo v 4mesiacoch by sme mali len zdvojnasobit svoju vahu......a do 6mesiacov 3nsobit :p vsetky
@ivkasendy ahoj no ja neviem co napise Slady, lebo som sa jej presne na to iste chcela opytat. My sme malicky tak este pouzivame ale zajtra mi mam prist ergonosic novy a ten je bez vlozky tak by som chcela vediet ci sa moze uz, lebo pisu ze od 4 mesiacov aj na manduce aj na ergonosici. Cize teoreticky by si mohla bez vlozky a prakticky si vyskusaj, ak sa ti vojde do novorodeneckkej vlozky nechaj ju v nej a ak uz nie tak bez nej 😝
Slady a dakujem za pochvali malickej.Ivinka tvoja ma naozaj prekrasne ocicka
@mirkov ahaaaaaaaa lebo moja valibucka mala skoro 4 kilecka a 52 cm 🙂
@ingeborgnicol sak oci po mame ne? ta musia byt krasne 🙂 si aspon tu polichotim, ked mi je do revu pri pohlade do zrkadla 🙂
@ingeborgnicol a ako bolo na plavani kocky ???
@cajova_lienka je nadherna 🙂))krasne babo a si stastna mamina, ze mas take bezproblemove babo.
@ivinka77 nerev neviela si mna. v tom zrkadle. ja by som mala zacat drzat dietu lebo kil mam ako tri zeny dokopy. a este zeriem tyhc 12 tabletiek liekov na travenie kvoli mlieku do placu mi je aj bez hormonov ,a jasne ze potom zozerem aj psovi hlavu..............a jasne ze oci maju pekne po tebe 😉
Slady ja len dufam, ze mala je po mne 😀
@ivinka77 juj supa bolo na plavani fakt ze hej. Velmi dobre. bolo asi 6 rodicov a same male babanka. a ah sme boli vo vodicke vo velkackom bazeniku, lenze sme boli po neurologicke takze mala hladna nevyspata po polhodke sa rozplakala a museli sme ist, ale pani bola velmi mila a zlata. len uvazujem ze sama tam bude ist dost pruser, lebo neviem ako sa obliect a kde ju dovtedy nechat alebo naopak aj vecipobalit dost pruser....lebo nasa strasne reve pred pocas aj po obliekani 🙂 ale nabuduce dam aj fotke.
boze dievcata, je ked vidim tie vase vyparadene kocky zavidim. Skoda, ze aj chlapci sa nedaju takto fintit... 😉

@ingeborgnicol ...s tym palcekom sme na tom rovnako 😀