Novembrovky 2017
Ahojte asi vyzera to tak ze asi budeme mat baby..nevieme to naisto ale ms nam neprisla.. aj ked uz mame deticky--nesudte ma.. bolo to neplanovane ale ta myslienka mat dalsie..taksa uz nechranime. je Vas viac? pridajte sa k nam. cim viac mamiciek tym lepsie.
@luciatko89 ja som bola pred tyzdnom naozaj zle az tak ze som dostala medzi 5-6tt atb penicilinove najslabsie ake existuju a gynekolog mi povedal ze tieto penicilin atb a paralen sa moze 😉 na hrdlo pomaha kloktat mierne teplu slanu vodu...
@zafir01
@matenka
@zuzkacik11 kocky je aj skupina iba Novembrovky2017 staci ak si zadate termin porodu nejaky november a ste tam 😉
@hydrangeapeony ja si nechcem zatial zadavat tt lebo ma tu osobne ppzna zopar ludi a nechcem aby sa to este vedelo 😕
@matenka ja mam inkognito nick, nemam tu ziadne info o sebe, cize sa nebojim, ale vzdy je lepsie v sukromke, uz som bola v niekolkych temrinovych skupinach , a sukromne boli vzdy lepsie , take dovernejsie .. u nas to tiez nevie nikto zatial , len manzel, kolegina jedna, a dnes volala segra, ze je tehu, ze ma vtedy a vtedy termin, a tak som aj ja jej povedala, a mame spolocny termin
@matenka ak mas na to priestor a cas pozvi potom aj baby tu z fora do tej sukromky a potom sa uzamkne tato komnukacia adminom a ak nie ste v tej oficialnej Novembrovky tak tam mozem dat ja odkaz na sukromku 😉
Kocky aj ja som za sukromku. Tiež si ešte nechcem zadávať tt do pasu, sme predsa ešte len "čerstvo" tehotné, má to čas. A teším sa ako nás tu pribúda, pekných pár mesiacov si budeme mať o čom pokecať 🙂
Vlozila som prispevok aj do oficial skupiny, ktoru vytvoril MK podla zadania TP... mozno sa budu chciet pripojit dalsie damy 😉 https://www.modrykonik.sk/group/9456/
Tak odchadzate z tejto skupinky? Skoda.. To mi je luto.. Inak baby co mate nove?
Ahojte, tak aj ja sa pridávam k Vám 🙂 Síce to ešte nemám oficiálne potvrdené ale ms 20.03. (kedy mam aj narodeniny) neprišla a testiky su pozitívne 🙂 normálne som neverila vlastným očiam, lebo zrovna tento mesiac som manželovi vyplakavala, ze sme presvihli ovulku 😀 a kukajte co z tohi vzišlo 😊 PS: ani som si test neplanovala robit, ale na 20. DC som bola na endokrinológii na testy a minulu stredu volam na vysledky a doktorka ze panebože vy ste asi tehotná, mate vysoky progesteron... A ja ze to asi nie 😀 manžel vravi, ved urob test a uvidíš, hovorim mu ze je este skoro (ms ma prist az pondelok) a samozrejme mi to nedalo a hned vo štvrtok rano som uz testovala a uz tam svietila čiarka... 😊

Babulky neviete ci mozem paralen?nejak ma zacalo bolet hrdlo a hlava...nechcem ublizit babatku a chcem byt rychlo fit...