Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
caf ema, dik za upokojenie 🙂
Najprv ked som si precitala, ze "nakreslila som si oci" - som si predstavila, ze si nakreslila Ele nad postielku velke mamine zavrete oci, akoze - som tu, spim s tebou bejby 😀
horalka,vidis,to ma nanapadlo 😀 ale to by som musela pridat aj umele ucho nech ma zaco potahovat 🙂 to mi inac robili vsetci traja,ze mi sulkali usi a Samko dokonca vyzadoval studene ucho 😀 😀 😀 a este ma radi oblizuju,je to normalne 😕 😅
ema,tak jako narkomanka vypadám i já,když se nenalíčím a občas si tak i připadám,když vstávám,utahaná,zelená,bez elánu a života 😝 ale pak přijde něco a straaašně mi to zvende náladu,
kokso, ze studene ucho 😀 co si tie dzeci nevymyslia za uchylky 😅 ale taketo uchylky su podla mna uplne normalne. Ledazeby som uchyl ja 😉
hooolkyyy,prosímmmmmm,pořád nás srážejí dolů 😢
ahojte maminy moja sofinka uz druhy den ma hnacku moze to suvysiet so zubkami?
?
mimusim dakujem....a pritom dnes nedava hlavu do kriva vobec.... 😀
zajtra jej nalozim a ak ona bude trvat na vysetreni, tak ok, ale inde, jej nedoverujem...
ahojte..tak som sa doma pytala manzela na fotenie a cakala som odpoved "NIE,ze jeto daleko"..ale na moje prekvapko je to celkom dobre naklonene foteniu..len ked to bude cez tyzden,tak musime s timim do BA vlakom a neviem,kde prespat a take...,lebo manzel je v praci a keby to bolo cez vikend,tak ideme vsetci (aj s brunom) autom..tak kedy to bude?..prosiiiim..cez viiiikend 😉
ahojte kočky už som doma z práce,,,,,, dúfam že ste toho moc nepopisali idem dočítať
ahojte.. diky baby, prsnik ok... pomohli homeopatika, to som si ich len 2x dala... a teply obklad som mala stale, horucu vreckovku som menila kazdu hodku... 😵
horal, auto sme otvorili ako inak zlodejacky... tatovi sa to dnes nepodarilo opravit, mal rozobrate cele dvere... tak mam stale odomknute auto... sak ako inac ako susterova dcera chodim bosa... 😀
horal selest?? hadam to nie je vazne, asi som to aj ja mala... a s vahou si nerob starosti aj simik ma tolko... 😉
termin fotostretka by mi vyhovoval tiez cez vikend, ale zabudla som kedy sa da matovi... dam vediet vecer... 😵
ahojte mamule...dlho som tu nebola...... takze neviem ci ste uz rozoberali zubky...ako vas poznam tak isto.... nas maly zatial ziadne nema, ale dolne dasienko ma bolave....sobotu a nedelu teplotoval....a teraz je len taky naladovy....ale zubcek ziaden.... neviem, ci je to normalne, alebo radsej ist k lekarke.... vraj ak sa ten zubok nevie prerezat sam tak to nejako operativne riesia.... ake mate skusenosti? ja aj maly sme uz z toho ponocovania riadne unavení ☹
ahojte všetkym dakujem za pochvalu lubik kupili sme v alltoyse a stala 9,98e
Horalka ak nema mala nijaku chybu na srdiečku tak z toho vyrastie Adrian mal silny šelest ale po operacii nema nič
selinka, dakujem este raz, je nadherna... 😵 😵 😵 😵
nikaz, ahooooooooj... no davaj vahu, ci ste lepsi ako ellinka od emaso... 😀 zeby az taketo trable so zubkom?? ze rezat?? dufam, ze nie... drzime palce... na cele je maly Henry s 8 zubkami uz... 😵 😵 my tiez este ziaden zubok... 🙂
lubik mae ju len druhy den ale dnes v nej bola asi pol hodku kym som riadila a varila a bola kludnučka
ahojte
po strašnej noci a hroznom dni máme druhý zúbok...super 🙂 mala síce bola mrzutko,ale zvládla statočne...musím jej kúpiť nejaké bolestné.rozmýšlala som tiež nad tým puzzle kobercom či čo to máte všetky...pôjdem poobzerať
môk tatko tiež kúpil malej hojdačku...keď sa o tom bavíte,ale malá ju má úplne na háku...možno neskôr 😒
sofia moja mala hnačky asi pred mesiacom...tiež sme mysleli,že zúbky a ništ a keď sme prestali myslieť tak sa ukázali 😉
mihaaaan 😀 neutahuj si z nas,s nasou porodnou vahou snad bolo jasne ze ako polrocni nebudeme mat 6 kil 😀
dnes som mrtva muz,asi bliziaca sa mrcha to sposobuje 😖 idem lebedit k drahemu,nozky scu pomasirovat 🙂
ale ako sa poznam este nakuknem,bo by ma mrle zrali 😀
ema... 😀 no proste svietite v tabulecke... 😀
selinka... a zvysok na fotostretko, nam by sa dalo 6.6-7.6 alebo 23.5, ale to sa neda silvinke... toho 7.6 sa vam da? - nedela?? 😵
katkaza v tescu maju tie puzzle za 7 e chod sa kuknut aspon u nas 🙂
baby idem hajkat pa a dobru noc
mamky drzte nam prosim palce rano o pol 8mej na to neuro...nech neni som ja na nervy ☹ ☹ ☹
flow....tak dufam, ze vsetko dnes dobre dopadne 😉 .....aby zostala aj ovca cela aj vlk syty 😅 😀
my sme boli vcera na klbiky....uz je uplne vsetko OK a uz nemusime chodit na kontroly...sa tesiiiim 😉 😵

horal ja som ako dieta mala selest,aj moje krsniatko,vekom sa to upravilo 😉
bibi zabudla som pochvalit eli-kolko malo staci detom k stastiu,nie? 😉 my mame namontovanu do stropu v detskej,ale davam ju dole lebo inac by sme asi boli kazdy den na chirirgii 😅
phoebe dnes vynimocne ani ja nespim s detmi,lebo som si nakreslila oci,Samko ma vystupenie v skolke tak nech si nemyslia ze ma matku narkomanku 😀